De ce trebuie sa platim de mult mai multe ori ceea ce primim gratis?
Scris 24 September 2006 - 07:43 PM
Scris 24 September 2006 - 08:57 PM
indragostita inlacrimata, la Sep 24 2006, 08:43 PM, a spus:
Poate ca si tu la randul tau ai ranit o alta persoana care te-a iubit ca dupa parerea mea roata e rotunda,iar cat despre intrebarea ta "va plati vreodata pt ca a distrus visele.........."dupa fapta si rasplata.Priveste inainte ,gandeste-te ca nu esti nici prima persoana si nici ultima care sufera din dragoste.Nu te lasa marcata de o iubire apusa.Poate ca pana atunci nu ai vrut sa-i observi defectele.Decat sa stai sa lacrimezi pt aceasta iubire din trecut mai bine priveste in jurul tau si cu siguranta vei observa persoane care cu adevarat merita increderea ta.
Scris 24 September 2006 - 10:03 PM
indragostita inlacrimata, la Sep 24 2006, 07:43 PM, a spus:
fiecare isi plateste propriile greseli iar daca tu iti doresti sa il vezi distrus poate iti va da sansa asta, dar cu ce rost ? Ar avea alt scop decat razbunarea pe care tu ti-o doresti? Eu i-am dat sansa unei fete caruia i-am spulberat visele, sa isi ia revansa, sa imi sfasie inima asa cum si eu i-am facut ei. Nu stiu cat de bine a fost pt ea cand a vazut efectele razbunari dar cred ca la fel o duce si azi dincolo de aparentele pe care le expune. Eu te sfatuiesc sa inveti din greseli fara sa te rabuni pentru ca fiecare platim pretul greselilor pe care le facem mai mult de cat iti imaginezi tu acum.
Scris 25 September 2006 - 09:53 AM
Scris 25 September 2006 - 08:15 PM
Acamandur, la Sep 24 2006, 11:03 PM, a spus:
Nu'mi doresk sa'l vad distrus..e ultimul lucru p kre mi l'as dori...chiar dk sufletul meu nu mai crede in nimeni,chiar dk mi'e mult mai greu decat mi'as fi imaginat,chiar dk nimeni nu m'a mai umilit asa..nu'l invidiez acum cand stiu k e fericit...ma doare ca zilnic il vad..si nu e singur..defapt niciodata nu a fost...tare mi'e teama k atunci cand va veni vremea sa plateasca pt TOT va fi prea tarziu sa mai indrepte ceva...ii doresc sa fie fericit..in felul lui...si nu'mi mai doresc sa regasesc fericirea si iubirea pierdute..doar linistea...nu sunt genul d pers care se razbuna..dk as fi vrut sa'i fac rau,pana acum as fi facut'o...am inteles ca vrea sa aiba un copil cu actuala..si ma rog zi de zi ca acel copil sa nu plateasca pt greselile lui...
Scris 25 September 2006 - 09:12 PM
de fapt nimic nu este pe gratis, si eu daca ii dau cativa euro unui cersetor, o fac din bunatate dar cu asteptarea ca el sa-si cumpere ceva de mancare, nu bautura sau droguri, aparent ai putea spune ca este o gratuitate, dar asta numai intr-un mod neaprofundat.
Scris 25 September 2006 - 09:16 PM
Yvonna, la Sep 25 2006, 10:12 PM, a spus:
Scris 26 September 2006 - 03:27 PM
muritorii nu au acces la perfecţiune, nimic nu e gratis şi totul se răzbună. Fie pt că ai ales superficial partenerul de sex, de busines sau de altar... părinţii superficiali dau naştere la copii pe măsură, iar huzureala lamentează.
DAR asta e doar părerea mea... nu īnsemnă că trebuie să mă iei īn seamă... kiar dacă e adevărat ce spun.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ii place de el
da nu stiu cum sa le fac lipeala |
Desert_Rose | 7 | 4.848 |
|
Cum pot sa....? | adytzzz | 18 | 4.426 |
|
IUBIREA | delia delia | 14 | 5.815 |