Multumesc pt raspunsurile de la topicul meu precedent cu subtitrarile!!
Mai am niste nedumeriri: am nero 6.6... daca vreau sa copiez filmele descarcate, din calc pe dvd imi spune ca nu au extensia corecta, n am plug in video dvd, mpeg2/ mpeg 4 nu merg...si trebuie sa folosesc nero vision expres... Asta imi apare, mai precis:
One or more files could not be added to a compilation.
The following files may not reside in the VIDEO_TS directory of a DVD-Video compilation. Only compliant DVD-Video files
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
can be added to the VIDEO_TS folder. Please add files from a completed DVD-Video title or use an authoring software like NeroVision Express to create DVD-Video files from standard video files such as *.avi and *.mpg.
Eh, m am dus in programul respectiv si...pauza...nu stiu cum si ce modificari sa fac pt ca nici nu am prea multe optiuni.
Cine ma poate ajuta? Mot-a-mot!
PS. Pe Daca pe VCD nu poti pune subtitrari pe SVCD poti?
TNX
Pagina 1 din 1
Video DVD Burn DVDs/CDs
Scris 22 July 2007 - 01:09 PM
valmont, la Sep 23 2006, 11:56 PM, a spus:
Multumesc pt raspunsurile de la topicul meu precedent cu subtitrarile!!
Mai am niste nedumeriri: am nero 6.6... daca vreau sa copiez filmele descarcate, din calc pe dvd imi spune ca nu au extensia corecta, n am plug in video dvd, mpeg2/ mpeg 4 nu merg...si trebuie sa folosesc nero vision expres... Asta imi apare, mai precis:
The following files may not reside in the VIDEO_TS directory of a DVD-Video compilation. Only compliant DVD-Video files
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
can be added to the VIDEO_TS folder. Please add files from a completed DVD-Video title or use an authoring software like NeroVision Express to create DVD-Video files from standard video files such as *.avi and *.mpg.
Eh, m am dus in programul respectiv si...pauza...nu stiu cum si ce modificari sa fac pt ca nici nu am prea multe optiuni.
TNX
VIDEO_TS.IFO,
VIDEO_TS.VOB,
VIDEO_TS.BUP,
VTS_nn_0.IFO,
VTS_nn_0.VOB,
VTS_nn_0.BUP and
VTS_nn_m.VOB
TNX
Nu.Mai bine scrie dvd-ul cu "writing data disc" nu pune nici vcd nici svcd sau alte chestii de genul asta...
Aceasta postare a fost editata de f_l_o: 22 July 2007 - 01:10 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Edius 5.0 Video Editor | Naeema | 0 | 1.707 |
|
|
Rares_abc | 0 | 732 |
|