sau Inregistrare

• 54 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Exorcizarea ...sau posedarea si alungarea demonilor Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 25 September 2006 - 02:59 AM

Vroiam sa-ti raspund la mesaj...dar,nu am apucat ca ai postat tu si-n acel moment,mi-a schimbat pagina chiar pe postul tau!
Ciudat...nu mi-a facut niciodata asa ceva!

Aceasta postare a fost editata de bagherra: 25 September 2006 - 03:00 AM

0

#22 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 06-July 06

Scris 25 September 2006 - 03:05 AM

interesant :crazy: ...in fine eu cred ca e doar o chestiune de timp pana cand singurl obstacol va disparea si vom deveni una si acceasi persoana :yahoo:...de momentul ala imi e frica...deja am capata culoarea ochilor lui :crazy:
0

#23 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 September 2006 - 03:10 AM

Ce obstacol?
De unde stii ce culoare au ochii lui?
0

#24 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 September 2006 - 03:12 AM

pai stiu...cand aveam crizele alea mi se schimba culoarea ochilor(eu cred ca aia erau ochii lui) ..si dupa aia iar mi se schimba inapoi ..dar acuma am obervat ca nu se mai schimba ramane tot asa ..inca nu sunt exact ca si al lui dar e foarte mica diferenta :crazy:
0

#25 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 September 2006 - 03:15 AM

Ti se pare tie...de frica!
Ce obstacol?
0

#26 Utilizator offline   s_s_s 

• daddy's girl
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 25 September 2006 - 03:23 AM

nush exact care e obstacolul..dar e calr ca oglinda ne desparte..dar in curand cred ca o sa actioneze fara ajutorul oglinzii ...simt eu asta....In legatura cu ochii nu mi se pare deloc..nu sunt singura care a observat ..toata lumea imi zice ca mi s-au schimbat ochii

eu ma duc sa dorm putin ca maine am scoala...Noapte buna si ms de sfaturi
0

#27 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 September 2006 - 03:26 AM

"Noapte buna" Sady... :crazy:
http://www.gotquesti...e-demonica.html
0

#28 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 25 September 2006 - 04:33 AM

http://www.gotquesti...e-demonica.html[/url]
http://www.chestii.netstuff.ro/index.php?o...9&Itemid=32
http://www.razboiuln...ol.php?cap=1267
0

#29 Utilizator offline   thunami 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 20-October 05

Scris 25 September 2006 - 08:26 AM

Vezi postareaSady_777, la Sep 25 2006, 04:23 AM, a spus:

nush exact care e obstacolul..dar e calr ca oglinda ne desparte..dar in curand cred ca o sa actioneze fara ajutorul oglinzii ...simt eu asta....In legatura cu ochii nu mi se pare deloc..nu sunt singura care a observat ..toata lumea imi zice ca mi s-au schimbat ochii

eu ma duc sa dorm putin ca maine am scoala...Noapte buna si ms de sfaturi

Interesant comportament! Nu se observa nici o urma de posedare aici. E vorba de o treapta mai usoara: "indracire". La acest nivel "entitatea" se manifesta in anumite circumstante. In cazul tau oglinda. La biserica si la psiholog su se manifesta pentru ca entitatea nu e in interiorul tau. Ea graviteaza in jurul tau. Oglinda este poarta ei catre tine si apare atunci cand te sinte vulnerabila. Se prea poate sa nu fie un demon, ci o altfel de entitate neafectate de semnele divine. Nici nu e o entitate puternica, de vreme ce nu se poate manifesta decat la nivelul asta. Tot ce vrea e sa te faca sa cedezi psihic pentru a se putea cuibari in tine.
Tu trebuie sa o infrunti si sa o respingi. Daca va vedea ca esti puternica va renunta. Arata-i mila si compasiune si roaga-te pentru acel suflet ratacit in fata oglinzii. Si observa-i manifestarea. Ingerul tau pazitor are grija de tine atata timp cat tu ii dai putere prin credinta ta.
0

#30 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 25 September 2006 - 11:49 AM

Vezi postareathunami, la Sep 25 2006, 08:26 AM, a spus:

Interesant comportament! Nu se observa nici o urma de posedare aici. E vorba de o treapta mai usoara: "indracire". La acest nivel "entitatea" se manifesta in anumite circumstante. In cazul tau oglinda. La biserica si la psiholog su se manifesta pentru ca entitatea nu e in interiorul tau. Ea graviteaza in jurul tau. Oglinda este poarta ei catre tine si apare atunci cand te sinte vulnerabila. Se prea poate sa nu fie un demon, ci o altfel de entitate neafectate de semnele divine. Nici nu e o entitate puternica, de vreme ce nu se poate manifesta decat la nivelul asta. Tot ce vrea e sa te faca sa cedezi psihic pentru a se putea cuibari in tine.
Tu trebuie sa o infrunti si sa o respingi. Daca va vedea ca esti puternica va renunta. Arata-i mila si compasiune si roaga-te pentru acel suflet ratacit in fata oglinzii. Si observa-i manifestarea. Ingerul tau pazitor are grija de tine atata timp cat tu ii dai putere prin credinta ta.

Imi pare bine ca ai revenit Thunami!

Nici nu am vrut sa intru pe acest topic pe care l-a deschis bagherra (chiar nu am inteles ratiunea ei) pana nu am vazut ca ai postat. Am citit tot si ce pot sa zic. Importanta e credinta in aceste cazuri. Si sady ... intrebarea mea este ... TU VREI cu adevarat sa scapi ? Sau iti place ? Ti se pare interesant si etc ?
Din nickul care il ai si avatar ...
Oricum , diseara cand o sa ma culc, o sa ma rog si pentru tine !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 54 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Meditatia Transcedentala ben_gal_1  43 7.741
Replici noi Dianetica - ce stiti despre aceasta stiinta a mintii? haiaty  14 8.589
Hot Topic (New) Atasamente Levitatia
explicatii,pareri,concluzii
iepu'  54 15.368
Replici noi Schimbarea frecventei pentru o alta stare de constiinta AzulaFirePrincess  13 2.598
Poll (No New) Chestionar:    Atasamente Visul in mitologia si credinta romaneasca
credeti in....stiti sa le descifrati?
spider  61 21.992