Cucuveaua cine este urmatorul?
Scris 24 September 2006 - 06:58 PM
Moartea, singura si marea certitudine a vietii, oricum vine, cu sau fara bufnita sau cucuvea. Saracia? De ce sa fie anuntata de cucuvea cand au grija guvernantii sa nu ne fie mai bine decat vor ei?
Fiti logici, oameni buni, si nu credeti in superstitii. Vreti rau, n-aveti decat. Programati-va mentalul pe rau, autosugestionati-va si n-o s-aveti rude de ingropat si zile de ghinioane cate rele se vor abate peste voi. Eu am luat topicul ca pe o gluma, dar cum sa-si inchipuie cineva ca o pasare poate sa ma informeze pe mine de o nenorocire daca eu nici nu ma gandesc si nu o doresc vizavi de cantecul cucuvelii pe care tocmai l-am auzit? Repet, nenorocirile vin pentru ca sunt pentru noi oamenii, dar nu anuntate de bufnite sau cucuvele. Ganditi pozitiv si treceti pe ceva mai vesel!
Fiti logici, oameni buni, si nu credeti in superstitii. Vreti rau, n-aveti decat. Programati-va mentalul pe rau, autosugestionati-va si n-o s-aveti rude de ingropat si zile de ghinioane cate rele se vor abate peste voi. Eu am luat topicul ca pe o gluma, dar cum sa-si inchipuie cineva ca o pasare poate sa ma informeze pe mine de o nenorocire daca eu nici nu ma gandesc si nu o doresc vizavi de cantecul cucuvelii pe care tocmai l-am auzit? Repet, nenorocirile vin pentru ca sunt pentru noi oamenii, dar nu anuntate de bufnite sau cucuvele. Ganditi pozitiv si treceti pe ceva mai vesel!
Scris 24 September 2006 - 07:03 PM
pai ...mie mi-a cantat intr-o noapte a venit chiar foarte aproape de mine...a trecut aproape un an si inca sunt vie...deci superstitii ...
Scris 24 September 2006 - 07:13 PM
Eu am zambit mult batand in taste la raspunsurile pt acest thread.
Sunt sigura ca s-a vrut a fi mai mult o gluma buna decat o superstitie si cucuveaua o sa ramana cu toate penele la purtator nedusmanind-o nimeni.
Sunt sigura ca s-a vrut a fi mai mult o gluma buna decat o superstitie si cucuveaua o sa ramana cu toate penele la purtator nedusmanind-o nimeni.
Scris 24 September 2006 - 07:17 PM
mie mi-e mila de saracul superstitios care are pe langa casa un cuib de bufnite...cu pui
presupun ca numai soacra nu-i va muri
presupun ca numai soacra nu-i va muri
Scris 24 September 2006 - 07:17 PM
mie chiar imi place cum canta cucuveaua daca ma gandesc mai bine
Scris 24 September 2006 - 08:20 PM
Pai,
aplauze pentru toata lumea... Vedeti cum ati revenit la sentimente mai bune si cu picioarele pe pamant? Cititi, va rog, despre puterea autosugestiei. Ca si gandul, autosugestia ne poate aduce multe bucurii, dar si nenorociri, de aceea este bine sa invatam cum sa ne flosim de ea si de puterile ei benefice.
Pentru voi!...
Pentru voi!...
Fisiere atasate
-
flori21.jpg (18.77K)
Number of downloads: 11
Scris 25 September 2006 - 06:17 PM
cand o cucuvea canta intr-un pom din apropiere incepi sa-ti faci ganduri, dar cand vine direct la fereastra ta si canta, iar a doua zi afli ca bunica ta a facut un infarct de inima si a murit, nefiind bolnava si avand totusi doar 53 de ani, gandurile capata o anumita intensitate de indoiala in ceea ce priveste superstitia
ca sa nu mai spun ca de fapt si de drept nu e singurul caz asemanator din familia mea, toti bunicii mei au murit in acelasi an
ps: prin acest topic nu am vrut decat sa aflu, daca cumva cineva stie ceva mai mult decat mine, daca cineva stie sa interpreteze necunoscutul......insa ma las pagubasa si va las in credinta voastra
ps: prin acest topic nu am vrut decat sa aflu, daca cumva cineva stie ceva mai mult decat mine, daca cineva stie sa interpreteze necunoscutul......insa ma las pagubasa si va las in credinta voastra
Scris 25 September 2006 - 06:23 PM
sincer nu m-am documentat despre acest subiect ..si nici nu cunosc cazuri ..habar nu am ..o singura data am auzit-o si nu am patit nimic..asta e tot ce stiu
Scris 25 September 2006 - 06:26 PM
Simple coincidente! Si autosugestia! Oamenii oricum mor, cu sau fara cucuvea.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mesaje din lumea de dincolo...
Sufletul exista si traieste si dupa moarte... |
zzzxxx | 112 | 53.688 |
|
Ce vad muribunzii? | Bagherra | 116 | 21.226 |
|
Vis ciudat de tot... | Victor Apostu | 14 | 3.761 |