Īn perioada 1994-1996 am mers foarte des la Braşov şi prin īmprejurimile oraşului. Aveam cu mine un cristal de cuarţ, cāt degetul mic al māinii ca dimensiuni, pe care-l ţineam īn buzunarul de la piept, lāngă acte. Mă plimbam pe lāngă Pietrele lui Solomon şi făceam poze. Aveam un carneţel cu mine, īn care notam ce fotografiam. La un moment dat, mi-a căzut carneţelul pe jos. Aplecāndu-mă să-l iau, tot conţinutul buzunarului (acte + cristal) s-a vărsat pe jos, printre frunzele căzute (era luna octombrie).
Pānă aici e de rās, recunosc.
Actele le-am recuperat fără nici o problemă. Cristalul de cuarţ, īnsă, a dispărut pur şi simplu. Mi-a părut rău după el, dar n-am stat să analizez īntāmplarea la vremea aceea.
De-abia acum am citit pe net că ar exista un centru energetic de mai mică amploare şi la Pietrele lui Solomon (informaţie neconfirmată).
La drept vorbind, şi eu am observat nişte fisuri īn stāncile alea, care păreau a fi canale de aerisire pentru tuneluri...
Ştie cineva să-mi spună ce rol au tunelurile din Dealul Melcilor, deal aflat īn spatele Pieţei Sfatului din Braşov, pe str. După Ziduri? Tunelurile există (nu ştiu dacă īntre timp nu au fost īnchise). Eu am parcurs doar primii 20 m prin unul din ele, fiindcă n-aveam lanternă.
Aceasta postare a fost editata de PSC2007: 12 October 2006 - 08:28 PM