Pagina 1 din 1
Cat de des cumparati haine?
Scris 22 September 2006 - 04:31 PM
cred ca vrea sa-si faca o afacere de genul asta si are nevoie de pareri.
Scris 23 September 2006 - 07:02 AM
De cate ori vad ceva si-mi place, cumpar !!! si poate si peste 15 ani sta pe un umeras in dulap tot in punga in care l-am cumparat si cu eticheta pe ea !!!
Am gasit o pereche de pantaloni care mi-au placut foarte mult si acum nu mai port nimic altceva decat acea pereche si cu bluzele asortate din acelas material !!! iar restul hainelor stau la invechit.
Moda retro revine mereu spre fericirea stranepoatelor !!!
Am gasit o pereche de pantaloni care mi-au placut foarte mult si acum nu mai port nimic altceva decat acea pereche si cu bluzele asortate din acelas material !!! iar restul hainelor stau la invechit.
Moda retro revine mereu spre fericirea stranepoatelor !!!
Scris 23 September 2006 - 09:56 AM
De la moda retro pana la sondaje de opinii pe aceasta tema, este cale lunga. As fi tare interesata sa stiu cati ani are domnisoara, pt. a putea sa-mi dau seama de acest sondaj de opinie. La o vasta frageda are un sens, dar dupa.........semnificatia e cu mult mai graitoare. Poate altadata am sa-mi spun parerea despre cine si de ce a creat acest topic.
Aceasta postare a fost editata de doriniciu_ff: 23 September 2006 - 09:57 AM
Scris 24 September 2006 - 02:32 PM
Mai trebuia o optiune la "Cat de des cumparati imbracaminte, incaltaminte si accesorii?" : "Cand icep sa-mi vorbeasca pantofii si sa-mi bata vantul pe la genunchi." (putin exagerat evident)
Aceasta postare a fost editata de Looop: 24 September 2006 - 02:33 PM
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
interactive communities
comunitati on line |
ciprian2007 | 0 | 1.843 |
|
O lume virtuală. O afacere virtuală. O experienţă reală
un nou joc online unde faci bani reali! |
Yesman | 0 | 556 |
|
Site-urile mele
Site-urile mele proprii si personale |
Darius Alex | 0 | 878 |
|
NeTuBy arcade games | neamtzum | 0 | 960 |
|
Cum afli cine conduce o masina dupa numarul de inmatriculare? | Razvanelnino | 2 | 2.155 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS