Next Generation
Scris 22 September 2006 - 10:37 AM
Scris 22 September 2006 - 05:23 PM
Treceti si pe la topicul ''Top SF''!
Accept scuze private!
S-auzim de bine!(ca sa nu plagiez pe cineva!)
Cu stima,Dan-Gabriel
Scris 23 September 2006 - 08:14 PM
N!gh7 W0lf, la Sep 22 2006, 01:42 PM, a spus:
Uuups. Am. Multumesc frumos de intampinare. Ce crezi despre Next generation? Eu cred ca sunt o multime de tineri super, ambitiosi si insurgenti. Ideea e sa se elibereze de vechile valori care sunt prafuite si ridicole. Sunt convins ca Next Generation are sansa de a construi o alta Istorie.
Cu prietenie,
un navigator oarecare.
BigDefender, la Sep 22 2006, 06:23 PM, a spus:
Treceti si pe la topicul ''Top SF''!
Accept scuze private!
S-auzim de bine!(ca sa nu plagiez pe cineva!)
Cu stima,Dan-Gabriel
Multumesc Dan-Gabriel. Am fost chiar acum un minut acolo.
Inima buna.
Scris 24 September 2006 - 07:10 PM
ovidiu bufnila, la Sep 23 2006, 09:14 PM, a spus:
Cu prietenie,
un navigator oarecare.
Multumesc Dan-Gabriel. Am fost chiar acum un minut acolo.
Inima buna.
si eu la el....doar am ganduri mari pentru viitor!!
oricum modul de gandire difera.
Scris 25 September 2006 - 04:41 PM
--Parerea mea
Scris 25 September 2006 - 05:47 PM
ovidiu bufnila, la Sep 25 2006, 01:10 PM, a spus:
in primul rand conceptiile s-au schimbat si ai observat ca nu mai exista acea pudoare care era inainte, apoi mereu a fost problema "noii generatii". de exemplu cand a aparut muzica rock....pai saracul Elvis Presley a fost huiduit de cei mai in varsta dar acceptat de tinerime...apoi biserica nu a fost de acord cu difuzarea anumitor cantece si inteleg si motivul..
poate ca noua generatie are si o latura negativa mai ales in ce priveste...indrazneala, tupeismul, aroganta si indiferenta, dar atat timp cat ne maturizam viata va fi vazuta altfel......vor fi si uscaturi dar din pacate ceva mai multe decat pana acum
uite un exemplu: acum 2 ani era in voga "maneaua" si absolut toata lumea buna o aprecia, acum insa a decazut, persoanele respective dandu-si seama de valoarea nula a acestui gen de muzica
In America a existat libertate inca "de la inceputuri" asa ca tinerii au preluat ideile parintilor si le-au dezvoltat fiind asimilate apoi in toata lumea. In Romania a existat comunismul care nu permitea multe conceptii, iar acum, in plina democratie, contrasteaza puternic cu noile ideologii. Cred ca asta ar fi un motiv.
N!gh7 W0lf, la Sep 25 2006, 05:41 PM, a spus:
--Parerea mea
gandesc bine...numai ca nu-i vezi la televizor ci se duc in strainatate ca in Romania nu-i trai de trait...din pacate
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
de face lumea greseli de ortografie? | om serios | 39 | 7.633 |
|
cum modific realismul pentru un servar wow | ciumegu | 0 | 1.232 |
|
Titluri de toate felurile | Helene 23 | 0 | 3.307 |
|
O familie reusita - Angelina Jolie,Brad Pitt si copiii | absolutep0wer | 5 | 2.162 |
|
Amenda RATB | simone5 | 5 | 3.699 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis