Nu am succes la barbati oare de ce?
Scris 22 September 2006 - 12:36 AM
Si totusi, nu reusesc sa am o relatie normala. Doar doi barbati s-au apropiat de mine pana la varsta asta (si nu mai am 20 de ani). Si nu a fost reusita relatia cu nici unul dintre ei. Si nu pentru ca eu nu as fi incercat.
Simt ca atrag privirile barbatilor, dar nu se materializeaza. E ca si cum mecanismul se blocheaza undeva. Si nu reusesc sa imi dau seama unde.
Scris 22 September 2006 - 12:57 AM
silver_star, la Sep 22 2006, 01:36 AM, a spus:
Si totusi, nu reusesc sa am o relatie normala. Doar doi barbati s-au apropiat de mine pana la varsta asta (si nu mai am 20 de ani). Si nu a fost reusita relatia cu nici unul dintre ei. Si nu pentru ca eu nu as fi incercat.
Simt ca atrag privirile barbatilor, dar nu se materializeaza. E ca si cum mecanismul se blocheaza undeva. Si nu reusesc sa imi dau seama unde.
daca esti o persoana foarte inteligenta,e bine sa ai relatii cu oameni mai mari ca tine cu 10,20 de ani care sa te poata completa..cu un pustiulica nu prea ai ce vorbi,deja din start se vede diferenta dintre voi doi..
Scris 22 September 2006 - 06:36 AM
mai intai, cati ani ai?
apoi retine: inteligenta feminina poate ''taia'' avantul
pretentiile tale nu-s prea inalte?
ai facut chiar destul?
te expui suficient?
....doar nu or toti orbi....
intreaba-te si fa in consecinta....succes
cum s-a schimbat lumea frate!..din vanat, vanator!
Scris 22 September 2006 - 02:30 PM
Scris 22 September 2006 - 02:38 PM
Dar am 28 de ani si as fi vrut sa gust mai mult viata.
Scris 22 September 2006 - 02:54 PM
P.S. mda vorbea femeia fatala! Si eu am probleme, dar stiu de unde incep: sunt foarte pretentioasa. Sa fie si la tine acelasi lucru?!
Scris 22 September 2006 - 03:14 PM
numai eu nu gasesc ,o fata frumoasa si inteligenta !
incepusem sa cred ca nu exista asa ceva,dar acum ma-m linistit ...
pentru toate fetele frumoase sii inteligente..
Scris 22 September 2006 - 03:28 PM
Există femei care au capacitatea de a construi un gard īn jurul lor. Invizibil, dar aproape material, dacă pot să mă exprim astfel. Le vezi singure şi la 30 de ani, dar au cumva capacitatea de a sugera că aşa īşi doresc ele să fie, că le e bine aşa cum e şi că orice gest de apropiere ar fi inoportun.
Un tip mai tolomac se simte oricum complexat īn prezenţa unei astfel de femei, iar un tip mai inteligent se simte jenat să ducă lucrurile īn direcţia unei apropieri, pentru că ar părea o chestie aproape vulgară, ca şi cum ai spune bancuri cu obscenităţi, cīnd te duci să-ţi vezi prima dată viitorii socri
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
menstruatie intarziata
help |
motocel88 | 60 | 45.007 |
|
|
pusha_cho | 76 | 18.194 |
|