Sari la conținut
Forum Roportal
ironic

"This copy of Windows is not genuine"

Postări Recomandate

daca se vorbeste de windows vista intai pui codul asta ..........................EDIT e un cod bun pt windows vista 32 -versiunea 6000-

deci lasi sa se instaleze- in momentul cand il instalezi decrosezi casutza unde scrie sa se activeze automatic-si dezactivezi functziunea de updatare - il instalezi

Dupa aceea dai la updatare dar la pozitzia in care sa se faca updatare dar tu hotarasti ce se instaleaza sau nu

si aici e problema apare o updatare KB929391- (de validare) -ei pe asta sa o anulezi - o scotzi din updatare si ai scapat de problema; DECI ATENTZIE LA KB929391 _ NU TREBUIE SA FIE INSTALATA :drunk: si gata

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ieri mi s-a downloadat si mie update-ul cu windows genuine , si cand porneam PC-ul aparea o caseta cu atentionare si aveam si o iconita langa ceas . Cu un sistem restore au disparut :friends:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din fericire eu nu am avut pana acum astfel de probleme. Folosesc 4 calculatoare, 2 conectate la internet, 2 neconectate. Pe cele conectate am instalat versiuni cumparate de WinXP (la servici au fost cumparate licente, si sistemul de operare a fost instalat si pe cel de acasa), si am facut update la zi, fara sa imi fac probleme de autentificare.

La cele neconectate, am instalat vechiul XP+SP2+Autopatcher (nov 2006 full edition + update february 2007) si am lasat unele update-uri nefacute...ce imi cereau verificarea genuine: IE7, MediaPlayer 11 si Windows Defender...programe de care ma pot lipsi pe calculatoarele neconectate la internet.

 

Exista mai multe solutii la problema unui calculator personal conectat la internet cu sistem WinXP crackuit.

Prima: cumparati-va Windows XP (multe calculatoare vin cu sistemul inclus...si pretul adaugat pt soft e undeva la 50% asa ca recomand si aceasta solutie la achizitia unui nou calc.)

A doua: Treceti la Linux, FreeBSD, etc. Nu mai platiti nimic...dar trebuie sa invatati o gramada. Exista si emulatoare (sa le spunem asa) cu ajutorul carora puteti rula aplicatii windows pe linux: Cedega, Wine, etc.

A treia: cautati pe DC++ solutii de crack-uire. Am gasit si eu mai multe variante...dati un search cu cuvinte de genul Windows XP Genuine Forever.

Pentru utilizatori avansati care au cunostinte despre registri...se instaleaza un mic patch si se modifica registrii pt HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\WPAEvents

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion

Cum se modifica...e poveste lunga...nu stau sa explic aici si apoi adminii forumul sa imi editeze/cenzureze mesajul lasat. CAUTATI pe DC...va garantez ca veti gasi cel putin 2 variante.

A patra: instalati Autopatcher si debifati instalarea IE7, MediaPlayer 11, Windows Defender, Windows Genuine Advanced Tool. Apoi opriti Update-ul automat, si la fiecare luna verificati noile update-uri ale autopatcherului...va merge asa.

Mai puteti downloada si manual fiecare update daca este absolut necesar/vital.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

sau dai click dreapta pe steluta "change notification seting" ....o sa te duca pe site la microsoft...nu va speriati.....deacolo dai pe sagetica si dai disable sau debifezi casuta in care scrie "display windows genuine notification"...dupaia yes I m sure>I m realy realy sure...si asta a fost..o sa te mai deranjeze peste 30 de zile....

Editat de El`luchador

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
cum scap de:"This copy of Windows is not genuine"? m-au gicit baietii. :doh: cine-mi poate da mai multe detalii?

mdea... nici eu n-am putut scapa de el , insa a scapat el de mine :tease: in sensul ca intr-o buna zi windows-ul a refuzat sa mai opereze :P

 

as ca am reinstalat sistemul .

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
am avut si eu aceasta problema. am incercat tot felul de chestii si nu am reusit. acum am un win cu licenta si am scapat de aceasta problema.

 

va recomand sa cumparati windows. nu veti avea probleme 8)

 

OK, ai dreptate asa am procedat pentru 4 sisteme .. dar ce ma fac daca am activat chiar un "Get Genuine Kit Windows XP Professional SP2 English legalizare 1pk CD (GGK)", pe un rahat de sistem pe care am dat 2/3 din valoarea licentei.. si acum constat ca pot sa-l duc la container si sa-mi iau altul nou!

Acum am o intrebare .. pentru toti din forum >> Exista vreo optiune de dezactivare a licentei Genuine.. ca s-o pot "porta" pe un alt sistem fara a avea ulterior surprize de genul : "Activare software imposibila .. Acest produs a mai fost activat pe un alt sistem.. etc ..."

Am patit asta pe un alt sistem cu un Office 2003 si nu mai vreau surprize..

 

Merci

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.

×