sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

peripetii in excursii......povestiti-mi! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   garcica 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-September 06

Scris 21 September 2006 - 07:42 PM

as vrea sa aflu de la voi cele mai frumoase momente care le-ati petrecut in timpul scolii in excursii,care pt prof erau f grave,peripetiile cele mai mari,dc ati facut gafe mari,tot ce tine de distractie mare.Astept sa vi le citesc...cat mai beton gafe. :doh: :o: :) 8)
0

#2 Utilizator offline   'Dina' 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 21 September 2006 - 09:59 PM

In clasa a 9a... cam prin octombrie am fost intr-o minitabara la Predeal, impreuna cu colegii mei si cu alti elevi dintr-o clasa prietena cu a noastra.. si bineinteles insotiti de cele doua diriginte ale noastre(ambele profesoare de chimie, dar foarte de treaba)...
In camera am mai stat cu inca doua prietene si era ca un fel de spatiu pentru toti... venea si pleca cine vroia cand vroia...
Intr-o seara, am vrut si noi sa ne schimbam in pijamale... am prins un moment cand nu mai era nimeni in camera decat noi trei, am incuiat usa... si.. sa ne schimbam... Peste cateva momente bate cineva in usa. Una din cele doua colege se apuca sa spuna, mai in gluma, mai in serios... "ce pi*damalelele mele mai vreti, mai?"... bineinteles amuzate, ne-a bufnit rasul.. ma duc eu sa deschid usa si era sa spun si eu ceva asemanator... cand vad ca la usa era... diriga... am incremenit(bine ca eu nu spusesem nimic), nu mai stiam ce sa facem... Ne-am usurat insa, caci diriga nu a comentat nimic si ne-a spus de ce venise...
p.s. dar si diriga facuse o fatza... cand i-am deschis usa, avea fetze, fetze... :o:
0

#3 Utilizator offline   garcica 

• Boboc
  • Pip

Scris 22 September 2006 - 03:57 PM

Vad ca ati citit unii dar nu ati scris,cred ca ceea ce v-oi scrie eu acum sa va prInda gustul sa-mi povestiti si voi,nu conteaza ca nu se compara cu ce am facut eu,dar incercati,asa mai radem si noi.Sa va zic eu ceea ce faceam in excursii,am facut multe boacane cu colegii mei,am fost in multe locuri,la Peles ne jucam prin castel si aveam papuci sa nu murdarim pe jos si noi ne alergam pe acolo in timp ce ghidul vorbea,si cand sa coboram pe scari m-a impins unul direct spre d-na ghid,si am darmat-o pe scari,colegii numai puteaU de ras,apoi am rupt un lant de la castel si ii bateam pe aia care m-au impins,ne-a dat cu totul afara,apoi ne-am cumparat toti bumerange si aruncam cu ele in sus,si mie mi-a ramas unul agatat direct in agatatorile(liane) de pe castel,si am luat rucsacul unui coleg sa arunc dupa bumerang sa cada,ii ramasese rucsacul agatat acolo,incepuse sa planga namila de copil care era mai mare decat mine atunci,si a spus ca ma spune lu diriga,si i-am spus sa-mi aduca o piatra mai maricica,si am dat cu piatra dupa ghiozdan sa cada,si culmea nebuniei ca sparsesem geamul(vitraliul) ,cand am vazut am lasat rucsac,bumerang tot si am tulit-o,pana la urma i-a luat un gardian de acolo ghiozdanul la acel baiat cu o creanga de copac dar nu vazuse ca am spart geamul,era cam orb,sau nu stiu ce avea,apoi am fost la manastirea Cozia,si acolo am tras clopotul de au iesit toti preoti afara,eu nici nu stiam de ce,am inceput sa ma ascund la lumanari,sa-i fi vazut pe preotii afara in izmene,eu mai aveam un pic si faceam pe mine,si de ras si de plans,ca nici nu stiam ce se intampla,clopotul batea in continuare tare,si am intrebat-o pe profa de mate ca nu stia ca eu am tras clopotul de ce sunt asa speriati preotii,si mi-a spus ca asta e o alerta atunci cand veneau turcii,si se bat clopotele cand se intampla ceva grav, ,cand am auzit,am luat-o la goana,si se gaseste unul sa zica ca m-a vazut pe mine c-am tras clopotul,imi venea sa-l bat de fata cu preotul,profa de mate mi-a dat o palma,si a trebuit sa-mi cer scuze popei,apoi am m-ai fost la vulcanii noroiosi,acolo nu stiu cum de am cazut chiar in vulcanul care avea mai multa apa,cel mai mare, profa nu stia ce sa faca,toti tipau de nebuni,eu deabia ma miscam in apa aia malaioasa,pana la urma am iesit singura ca dc intra unul dupa mine se facea mai rau decat mine,de nu,n-am iesit din alba neagra pe haine,noroc ca era o fantana la intrare si am turnat o galeata de apa pe mine,putin mai incolo am fost pe la raul Olt,acolo am cazut in el,ca la margine,pe mal erau zmeure,si toti ne-am dus sa mancam,si cum eu eram ultima nu mai gasisem pe partea aceea si m-am apropiat mai mult de apa,si cand sa ma prind de o craca de zmeur,m-am intepat rau in ea,si mi-am dat drumul in lac de durere,profa lesinase,era apa rece,deabia respiram,dc nu stiam sa inot si mai satteam mult in apa,sigur muream din cauza apei prea reci,cand sa plecam acasa,toti erau speriati,nimeni nu mai avea nici un chef,nici unul nu mai vb cu mine,si m-am dus la sofer in fata,si avea microfon si mi-am cerut iertare tuturor pt ceea ce facusem,ma simtisem si eu aiurea,mai ales ca am patit astea pe propia piele,si totusi cu iertarea care am facut-o,tot nu m-au iertat,si cand sa ne oprim la un Mc Donald's,sa mancam in Buzau,n-am vrut sa ma duc sa mananc cu ei,pana si cei mai buni colegii cu care ma distrasem,se uitau la mine urat,ca le-am stricat excursia,si m-am gandit sa ma duc intr-o piata,decat soferul ma vazuse c-am plecat spre piata,si merg eu ce merg si imi cumpar un suc si o shaorma,si incep sa caut o toaleta,intreb niste copii in trecere,deja iesisem din piata pe partea cealalta,si acei copii mi-au zis sa merg 2 strazi in fata si apoi o iau la dreapta pe o straduta ca acolo e o toaleta publica,am facut asa,dar din cauza ca nu m-am uitat bine pe unde am luat-o,la intoarcere.nu mai stiam bine drumul,din cauza ca ma simteam si prost,am luat-o pe o straduta drept inainte,trece o juma de ora si vad ca tot mai mult ma indepartez de sosea,nici o masina nu mai circula pe acolo,ajunsesem la o cale ferata,nu mai stiam ce sa fac,nu mai stiam drumul,pe strada era pustiu,incepusem sa plang,recunosc ca nu mai stiam sa ma intorc,stateam de o ora pe drum mergand in continuu,pana cand am dat de un cal legat,si imi venise in gand sa fug cu acel cal,spre o sosea mai populata,era bland calul,si cand am vrut sa-l dezleg vad ca trece un biciclist pe langa mine,si o las balta,ca cine stie ce mai faceam cu acel cal,si i-am spus ca m-am pierdut de autocar,si m-a dus la el acasa,ma luase pe potbagaj in spate,si sotia lui mi-a dat de mancare,a fost buna cu mine,apoi a sunat la politie,politia a sunat la Mc Donald's,de unde plecasem,toti ma cautau o ora jumate,si profa de mate era speriata rau,au venit dupa mine cu un taxiu,deci pot sa va spun ca pe mine ma luase plansul cand am vazut-o pe profa de mate,dar numai zic de ea,care m-a luat direct in brate si si-a cerut iertare,ca dansa a vrut sa ma ierte atunci cand mi-am cerut iertare la microfon in autocar,dar n-a lasat-o diriginta mea ca sa nu mi-o iau in cap,si apoi a venit si diriginta mea la minec si m-a luat de gat,toti erau ferititi,credeau ca am patit ceva rau,dar credeti-ma ca de atunci,nu m-au mai luat nicaieri,si odata m-am bagat in autocar cand au plecat intr-o excursie pe furis,m-am bagat in spatele autocarului si cand s-au vazut cu mine in autocar diriga cazu-se din picioare,si dupa o ora de mers,au intors autocarul din nou spre casa,si n-au mai plecat,au plecat sapt viitoare,dar de data asta s-au asigurat pana si in potbagajul autocarului sa nu fiu pe acolo.cred ca v-am plictisit cat am scris dar asta mi s-a intamplat si n-o sa uit niciodata aceste excursii.Sper sa scrieti si voi amintiri "haioase" din excursi,asa ne aducem toti aminte de ele.
0

#4 Utilizator offline   'Dina' 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 23 September 2006 - 05:01 PM

de n-am ras... ai devenit pericol public de atunci... nici nu-i de mirare ca nu te-au mai luat... :focus:
dar cum ti s-au intamplat toate numai tie... :) cati ani aveai atunci?
0

#5 Utilizator offline   garcica 

• Boboc
  • Pip

Scris 24 September 2006 - 06:01 PM

atunci cand am facut boacanele astea eram intr-a 8,dar nici acum intr-a 11-a nu sunt pe departe,nu te ingrijora. :crazy: :yahoo:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Concurs cu premii interesante, pentru adolescenti ! Saferpedia  1 438
Topic inchis Waldorf
scoala/program
fericirea  2 5.005
Topic inchis Atasamente Aplica acum la Scoala de Vara FORCE 2011 ! Baleanu  1 426
Topic inchis O problema sa zic de chimie!... imprevizibil  2 4.355
Topic inchis Recunoasteti autorul?
Va rog, putin ajutor!
ilina  2 3.454