sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

AJUTORRRR B. Mariti viteza de transfer de date prin "DNS Catch Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   DJ*PORTOCALA 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-September 06

Scris 21 September 2006 - 10:47 AM

REFERITOR LA -B. Mariti viteza de transfer de date prin "DNS Catch-AS AVEA CEVA DE MENTYONAT,am incercat toti pasi de acolo si nu s-a potrivit ceva,extensia mea de la notepad nu are si REG doar TXT,CE FAC>?????????????????????????????????? :crazy:
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 21 September 2006 - 11:37 AM

Vezi postareaDJ*PORTOCALA, la Sep 21 2006, 11:47 AM, a spus:

REFERITOR LA -B. Mariti viteza de transfer de date prin "DNS Catch-AS AVEA CEVA DE MENTYONAT,am incercat toti pasi de acolo si nu s-a potrivit ceva,extensia mea de la notepad nu are si REG doar TXT,CE FAC>?????????????????????????????????? :doh:

Ce înseamnă "extensia mea de la notepad nu are si REG doar TXT". :crazy:
Sau crezi că 30 de semne de întrebare sunt mai convingătoare decât unul singur? :crazy:

Fişierele .reg sunt chei de Registry, în format text, de aceea se pot deschide cu Notepad. :o: Asocierea fişierelor .reg cu Notepad o faci chiar tu sau o poate face un program. Chiar dacă pe un sistem asocierea nu e făcută, poţi deschide mai întâi Notepad, iar apoi deschizi respectivul fişier .reg în Notepad, cu File / Open ... [Ctrl+O]

Windows-ul nu are nevoie de Notepad pentru respectivele fişiere, tu ai nevoie de Notepad, dacă vrei să vezi ce conţin. :x:
0

#3 Utilizator offline   looser 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-September 06

Scris 22 September 2006 - 05:40 PM

Dak vrei sa salvezi un fisier notepad cu extensia .reg nu ai decat sa il salvezi cu extensia .txt iar dupa aceea ii dai rename la fisier (click dreapta > rename) si scrii xxxxxxx.reg (unde xxxxxx este numele pe care il vrei sa il aiba. Este f simplu. Daca nu vezi extensia fisierelor salvate te duci in meniu Tools > Folder Options > tabul View si debifezi caseta "Hide file extensions for know files type"
0

#4 Utilizator offline   ALX 

• I reject your reality and substitute my own
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 08-February 05

Scris 27 September 2006 - 10:48 AM

Windows Explorer -> Tools -> Folder Options -> View
debifeaza "Hide extensions for khown file types"

Astfel Windows-ul iti afiseaza extensia fiecarui fisier..si poti sa slvezi din notepad cu ce extensie doresti; programul n-o sa-ti mai salveze fisierul in genul : dnscatch.reg.txt
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi ajutor!
nu-mi merge internetul
karina74  4 5.010
Replici noi Ip hide!
ajutor!!Am nevoie pana maine dimineatza!!!
Rycy  10 7.383
Replici noi Netul se opreste dupa 5 minute
Ce problema mai e si asta?
_cata  6 6.532
Replici noi VAND CONTURI PE DIVERSE SITE-URI
Conturi pe diverse site-uri, ieftine.. se merita spun eu :)
KIRANO  0 2.095
Replici noi problema de retea adi_alina  1 3.466