Pagina 1 din 1
AJUTORRRR B. Mariti viteza de transfer de date prin "DNS Catch
Scris 21 September 2006 - 10:47 AM
REFERITOR LA -B. Mariti viteza de transfer de date prin "DNS Catch-AS AVEA CEVA DE MENTYONAT,am incercat toti pasi de acolo si nu s-a potrivit ceva,extensia mea de la notepad nu are si REG doar TXT,CE FAC>??????????????????????????????????
Scris 21 September 2006 - 11:37 AM
DJ*PORTOCALA, la Sep 21 2006, 11:47 AM, a spus:
REFERITOR LA -B. Mariti viteza de transfer de date prin "DNS Catch-AS AVEA CEVA DE MENTYONAT,am incercat toti pasi de acolo si nu s-a potrivit ceva,extensia mea de la notepad nu are si REG doar TXT,CE FAC>?????????????????????????????????? 
Ce înseamnă "extensia mea de la notepad nu are si REG doar TXT".
Sau crezi că 30 de semne de întrebare sunt mai convingătoare decât unul singur?
Fişierele .reg sunt chei de Registry, în format text, de aceea se pot deschide cu Notepad.
Windows-ul nu are nevoie de Notepad pentru respectivele fişiere, tu ai nevoie de Notepad, dacă vrei să vezi ce conţin.
Scris 22 September 2006 - 05:40 PM
Dak vrei sa salvezi un fisier notepad cu extensia .reg nu ai decat sa il salvezi cu extensia .txt iar dupa aceea ii dai rename la fisier (click dreapta > rename) si scrii xxxxxxx.reg (unde xxxxxx este numele pe care il vrei sa il aiba. Este f simplu. Daca nu vezi extensia fisierelor salvate te duci in meniu Tools > Folder Options > tabul View si debifezi caseta "Hide file extensions for know files type"
Scris 27 September 2006 - 10:48 AM
Windows Explorer -> Tools -> Folder Options -> View
debifeaza "Hide extensions for khown file types"
Astfel Windows-ul iti afiseaza extensia fiecarui fisier..si poti sa slvezi din notepad cu ce extensie doresti; programul n-o sa-ti mai salveze fisierul in genul : dnscatch.reg.txt
debifeaza "Hide extensions for khown file types"
Astfel Windows-ul iti afiseaza extensia fiecarui fisier..si poti sa slvezi din notepad cu ce extensie doresti; programul n-o sa-ti mai salveze fisierul in genul : dnscatch.reg.txt
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ajutor!
nu-mi merge internetul |
karina74 | 4 | 5.010 |
|
Ip hide!
ajutor!!Am nevoie pana maine dimineatza!!! |