sa va zic despre mine . am mari , imense probleme cu luatul sangelui,stiu asta de vreo 2 ani de cand incep sa imi fac analize , nu stiu din ce intamplare mi se trage, deoarece vreo 12 ani nu prea am facut analize iar in perioada asta mi s-au intamplat multe, dar cert e ca vreau sa scap de asta.
in ultimii 2 ani am avut 3 plimbari pe la analize , inclusiv una azi care m-a facut aproape sa plang.
cand intru acolo pur si simplu incepe ceva sa ma sperie , mirosul de acolo cred , dar nu foarte mult , cand ma pun pe scaunu ala nenorocit mi se ascut simturile si simt cum intra acum in piele indiferent in ce partea a corpului e.
imediat imi scade tensiunea si nu mai sunt foarte rational , dar imi dau seama ca imi vine sa vomit si incep sa le spun alora prin jur sa aiba grija de mine ca mi se va face rau.
problema e ca intru in niste crize nenorocite , mai mult spre lesin , imi pierd constiinta pentru cateva zeci de secunde si minute care mi se par o vesnicie , o stare jegoasa care ma scoate din minti .
dupa care ma trezesc mai am putin o stare d-asta dar nu mai lesin , o singura data si anume prima data am lesinat inca o data , cate o data daca imi ia mult sange trebuie sa ma recuperez toata ziua chiar 2 zile, ASTAZI DOAR M-A INTEPAT IN DEGET MI-A LUAT 3 PICATURI DE SANGE si gata mi s-a taiat filmu.
faza e ca nu e epilepsie stiu multe despre boala , bunicamiu a avut , dar boala nu e ereditara si am facut si niste analize, lesinurile astea imi apar doar daca vad seringa.
nu stiu care ar fi problema fobiei asteia , cand eram mic nu avea nici o treaba imi spunea bunicamea ca mergea cu mine peste tot.
cred ca mi se trage cand am fost internat cu apendicita , m-au ciuruit aia , stiu ca o data nu imi gaseau vena prin clasa a 4-a se intampla asta si mi-au bagat o perfuzie de 10 ori , pmea, dupa operatie stiu ca mi-a iesit o perfuzie si cand m-am trezit eram plin de sange pe haine pe pat peste tot , doar rosu vedeam.
alta situatie care s-ar putea sa imi provoace asta , a fost la sfarsitul clasei a 9-a , cand mi-am luat mare omor pe Steaua de la 4 bulangii , mi-au rupt nasu , mi-au belit obrajii pe dinauntru , atunci mi-a curs la fel super mult sange si nu am avut probleme cu lesinu cu astea , am rezistat.
vreau va rog sa imi spuneti ce pot sa fac ?cum scap de fobia asta? unde sa ma duc? va rog nu ma lasati
cel mai trist lucru care m-a facut sa plang azi a fost urmatoru , mi-a zis doctorita sa ma las de box
de ce doamne eu? de ce?
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis