daca exista pe acest forum cineva care are filme cu 2pac si doreste sa ajute un fan care e disponibil sa plateasca oricat pentru aceste filme va rog sa da-ti un mesaj
Pagina 1 din 1
NEED HELP!!
Scris 17 December 2004 - 12:15 AM
Si eu sunt MARE fan 2pac,si am gasit zilele astea pe cineva pe dc cu toate filmele in care a jucat,inclusiv Tupac Resurection...problema este ca deocamdata nu mai am spatiu pe hdd sa le trag,sper sa rezolv problema asta in acest weeca-end la un prieten cu writer,si atunci le voi trage...tinem legatura si cand o sa le am pe hdd o sa le pun pe cd-uri,imi dai niste blanca-uri si rezolvam noi..deocamdata vreau sa-ti tin speranta vie!
He lives..!
Singura problema pe care o vad este ca din cate am vazut tu esti din Iasi,iar eu sunt din Buc....astept eventuale solutii
He lives..!
Singura problema pe care o vad este ca din cate am vazut tu esti din Iasi,iar eu sunt din Buc....astept eventuale solutii
Scris 17 December 2004 - 01:05 AM
am putea rezolva problema prin posta eu iti trimit pachet cu cd-urile si un favor ca ma ajuti :dee si tu imi trimiti pe adresa mea cd-urile dar fara poetic justice si ressurection care el am deja asept raspuns peace
Scris 17 December 2004 - 01:11 AM
Oca..se poate rezolva...iti dau un raspuns sigur in weeca-end,impreuna cu o adresa si numarul exact de blancuri.[b]Pace!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
DESCARCARE FILM
LAKE HOUSE |
MORUNA | 3 | 8.561 |
|
Resident Evil | DJ. Strigoi:P | 5 | 2.778 |
|