Stie cineva de unde pot vace rost de un soft moca pentru optimizarea colilor de pal si de unde se poate face rost de el?
:?:
Pagina 1 din 1
Soft pentru mobilier
Scris 28 November 2004 - 02:05 PM
Software gratuit nu cred ca ai sa gasesti dar poti incerca la una din firmele care produc masini de decupat pal.
Scris 29 November 2004 - 01:22 PM
cunosc o situatie asemanatoare cu un ploter. dar firma care vanduse ploterul a pus la dispozitie gratuit si softul necesar. incearca si tu la firma de la care ai luat masina.
... sau gaseste pe cineva care lucreaza cu o asemenea masina si intelege-te cu el .... :dee
in general nu se gaseste sotf moca specializat pentru productie. firmele care il produc nu distribuie variante trial, sare sau demo care pot fi sparte. vand produsul si-ti ofera garantie.
... sorry...
... sau gaseste pe cineva care lucreaza cu o asemenea masina si intelege-te cu el .... :dee
in general nu se gaseste sotf moca specializat pentru productie. firmele care il produc nu distribuie variante trial, sare sau demo care pot fi sparte. vand produsul si-ti ofera garantie.
... sorry...
Scris 03 December 2004 - 08:52 PM
sa-ar putea sa economisesc niste bani cu adresa de mai sus...!!!!.....
...am sa va tin la curent.....oricum iese o bere pentru Ingineru' Sef....(cred ca de data asta se potriveste titulatura!)
...am sa va tin la curent.....oricum iese o bere pentru Ingineru' Sef....(cred ca de data asta se potriveste titulatura!)
Scris 03 December 2004 - 09:18 PM
Tocmai am validat anuntul respectiv si mi-am adus aminte de intrebare. Sper sa va fie de ajutor.
Scris 22 January 2005 - 11:16 PM
Daca esti interesat contra 100 Euro in loc de 1700 Euro trimite un SMS la 0722878998 si discutam.
softul este f.bun
pot sa-ti fac o copie dupa CD. Am licenta.
softul este f.bun
pot sa-ti fac o copie dupa CD. Am licenta.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Problema tastatura | darkfear | 1 | 1.799 |
|
get data back | al3cs2oo6 | 4 | 5.137 |
|
paragon partition | Narcisu20 | 0 | 1.475 |
|