Pagina 1 din 1
ma ajutati ji pe min....... love
Scris 19 September 2006 - 10:57 PM
Sall all........am ji io o problema......am ajuns ji io boboc........ ji imi place d o fata din clasa......imi ziceti ji mie kum sa fak.....adik ce sa fak.....ea imi zice k sunt simpatic....dar nu stiu dak vb serios...e de treaba ji e f f f frumoasa.....ma ajutati plz
apropo...duminica merg cu colegii in oras.....ji o sa vina ji ea....spuneti-mi ji mie va rog c sa fak....ce sa ii zik....ii mai ziceam si io k e frumoasa dar nu kred k ma lua in seris..... AJUTATI_MA va rog
Scris 19 September 2006 - 11:16 PM
yonu, la Sep 19 2006, 11:57 PM, a spus:
Sall all........am ji io o problema......am ajuns ji io boboc........ ji imi place d o fata din clasa......imi ziceti ji mie kum sa fak.....adik ce sa fak.....ea imi zice k sunt simpatic....dar nu stiu dak vb serios...e de treaba ji e f f f frumoasa.....ma ajutati plz
apropo...duminica merg cu colegii in oras.....ji o sa vina ji ea....spuneti-mi ji mie va rog c sa fak....ce sa ii zik....ii mai ziceam si io k e frumoasa dar nu kred k ma lua in seris..... AJUTATI_MA va rog 
ce inseamna ji?este in clasa 1 de spui ca esti boboc?
Scris 19 September 2006 - 11:38 PM
mai sunt topicuri pe aceeasi tema putin mai jos "Cum sa fac sa ma iubeasca" de exemplu.... te rog posteaza acolo problema si oamenii sigur te vor ajuta in problema ta. Si mai am o rugaminte. Renunta te rog la limbajul de mirc gen... sh, tz, k.... Numai bine!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
deceptionata
in dragoste |
diana.diana | 27 | 6.664 |
|
recomandati!
...in crize... |