sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

intrbare Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   nellget 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 19-September 06

Scris 19 September 2006 - 09:18 PM

vin si eu cu o intrebare.
sunt in italia vreau sa aduc in tara o masina care are Euro 2 de aici mi se face act de expatriere ptr.respectiva masina cu o asig de 15 zile timp in care eu ar trebui sa fiu cu ea in tara.intrebarea mea este:as putea sa o las acasa si dupa aderarea la UE sa o inmatriculez ?multumesc
0

#2 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 23 September 2006 - 11:33 AM

Nu se poate pt ca se ia in considerare data intrarii in tzara care e scrisa in actul respectiv. Normele de inmatriculare dupa aderarea la UE inca nu s-au elaborat, deocamdata se lucreaza la taxele vamale.
0

#3 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 23 September 2006 - 01:17 PM

Vezi postareaGabriel Paduraru, la Sep 23 2006, 12:33 PM, a spus:

Nu se poate pt ca se ia in considerare data intrarii in tzara care e scrisa in actul respectiv. Normele de inmatriculare dupa aderarea la UE inca nu s-au elaborat, deocamdata se lucreaza la taxele vamale.

La taxele vamale nu e nimic de lucrat, taxele vamale pentru toate produsele provenite din Uniune sunt 0%, iar pentru produsele provenite din afara Uniunii, sunt cele stabilite de Uniune - 10% în cazul autoturismelor de producţie americană, de exemplu.

Probabil se lucrează la inventarea de noi taxe pentru înmatricularea autovehiculelor şi să vezi ce show o să iasă după trei zile de aplicare, când Comisia Europeană va decide că exact aceleaşi taxe trebuie aplicate şi pentru autovehiculele indigene :jester:
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 23 September 2006 - 04:04 PM

Vezi postareaharald, la Sep 23 2006, 02:17 PM, a spus:

Probabil se lucrează la inventarea de noi taxe pentru înmatricularea autovehiculelor şi să vezi ce show o să iasă după trei zile de aplicare, când Comisia Europeană va decide că exact aceleaşi taxe trebuie aplicate şi pentru autovehiculele indigene :o:

Scuze pentru aroganţa de a mă cita pe mine însumi, dar cred că tocmai am înţeles de ce s-a amânat aplicarea noului Cod Rutier. :focus:

Povestea asta recent inventată de guvern, cu autoturismele care nu mai trebuie radiate şi reînmatriculate în cazul vânzării, exact pentru asta pare să fie destinată: să permită impunerea unor taxe la prima înmatriculare în RO. a unor autoturisme second-hand din Vest, dar să permită eludarea respectivei taxe de către autoturismele second-hand indigene (sau indigenizate, deja). :yes:

Ce ziceţi, le scriem de pe acum lui Olli Rehn şi Jonathan Scheele despre ultima găselniţă a guvernului, în folosul Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile? Sau îi lăsăm pe ăia din guvern să ia şpaga de la APIA şi ne distrăm când n-or să vrea să o returneze, atunci când Comisia Europeană o să impună amendarea legii? :)

Aceasta postare a fost editata de harald: 23 September 2006 - 04:06 PM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi rog sfaturi urgente
modalitati inmatriculare
allex_cj  1 5.001
Replici noi LEASING andy 23  0 6.010
Replici noi permis de conducere Yvo  4 7.556
Replici noi Bataie de joc, vreau sa stiu cine plateste !
Accident Auto urmat de birocratie
catalin_fm  3 7.799
Replici noi Radiografie la clasa 4x4… de strada spaimazmeilor  0 5.453