sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

PCul se blocheaza in jocuri Cer ajutor! Evaluare topic: * - - - -

#1 Utilizator offline   ZeldreaD 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 18-September 06

Scris 18 September 2006 - 07:17 PM

Hello , sunt nou p-aci . Am probleme cu calculatorul meu , sincer nu inteleg ce ar putea fi . Prezinta urmatoarele simptome : - se blocheaza in jocuri ( rar dar se intampla) si atunci cand o face pur si simplu ori arata ca citeste d p hard ori ca nu ( l-am lasat sa proceseze in speranta ca isi va reveni insa nu a fost)
- ruleaza anumite programe mai greu si incarca jocurile mai greu
- in momentele critice hardul scoate niste sunete ciudate( sincer parca e tractor :P)) )
- am incercat sa misc de el ( din preaaa multi nervi , dar m-am abtinut sa recurg la alte metode :flowers: ) si parca dadea semne ca isi revine ( poate nu se face undeva transmisia corecta , habar nu am )
am intrebat prieteni etc. si unii au spus ca ori procesorul nu este bine ventilat( l-am verificat cu diferite progr si imi arata ca este) , ca placa video e pe duca , ori memoriile ram ( si am schimbat memoriile intre ele ... diferite sloturi , parca a fost o remediere .... dar se poate sa ma insel ) .
Sper ca imi va da cineva o raza de lumina caci numai stiu ce sa fac .... e o chestie care ma lasa mut :crazy:(
0

#2 Utilizator offline   _MaxX_ 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members

Scris 18 September 2006 - 07:24 PM

in speranta de a te ajuta... verifica driverele de la placa video dak spui ca se blocheaza in jocuri.. verifica si registrii.. si procesele ce ruleaza mai pe ascuns... recomand o reinstalare a ultimelor drivere de la placa ta video.. dak si dupa asta face dinastea desfa compu' , curata-l bine de praf si vezi ce zice...
Oricum mai o intrebare.. cand a fost ultimul reinstal windows?:flowers:
0

#3 Utilizator offline   ZeldreaD 

• Ghiocel
  • Grup: Members

Scris 18 September 2006 - 07:27 PM

pai acum 2 luni :flowers: .... si inainte de asta ( pregateste-te ) am tinut windowsu xp vreo 1 an si 5 luni . dar o sa il curatz de praf si fac reinstalari , ms de raspuns :P
0

#4 Utilizator offline   _MaxX_ 

• Garoafa
  • PipPip

Scris 18 September 2006 - 07:34 PM

HKEY_CURRENT_USER/SOFTWARE/Microsoft/Windows/Current Version/ Run
HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTAWARE/Microsoft/Windows/Current Version/Run

Curata in aceste 2 locuri in registrii tot ce ti se pare ca nu stii ce este sau ce nu vrei sa ruleze.. dai un restart la comp si vezi cum se comporta... asta dupa ce instalezi driverele ... si dak nu au de aface cu problema tot nu strica :flowers:
0

#5 Utilizator offline   Looop 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 16-September 06

Scris 24 September 2006 - 10:18 AM

Mai usor : start>run>msconfig > startup
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1