Cat de important este ca un site sa fie valid W3C?
Cati dintre voi il folosesc?
http://validator.w3.org/
Pagina 1 din 1
W3C
Scris 23 December 2004 - 10:57 AM
Este destul important pentru ca nu vei avea icompatibilitati intre browserele noi desigur (:
Scris 23 December 2004 - 11:02 AM
Multumesc pentru raspuns.
Pe mine ma ajuta foarte mult sa elimin greselile din script.
Pe mine ma ajuta foarte mult sa elimin greselile din script.
Scris 23 December 2004 - 01:15 PM
Si eu il folosesc.
Dupa parerea mea este important ca site-ul sa fie valid (sau sa nu contina erori majore). In felul asta site-ul va fi accesibil si celor care folosesc browsere mai vechi sau altele decat cele uzuale.
Chiar daca codul este valid trebuie verificat si cum arata site-ul pe cat mai multe browsere (diferente vor exista intotdeauna dar ele trebuie sa fie cat mai mici).
Microsoft este cea care strica standardele: cu IE se pot vizualiza pagini care contin o gramada de erori iar Frontpage nu respecta standardele si scrie cod ce nu e valid.
Dupa parerea mea este important ca site-ul sa fie valid (sau sa nu contina erori majore). In felul asta site-ul va fi accesibil si celor care folosesc browsere mai vechi sau altele decat cele uzuale.
Chiar daca codul este valid trebuie verificat si cum arata site-ul pe cat mai multe browsere (diferente vor exista intotdeauna dar ele trebuie sa fie cat mai mici).
Microsoft este cea care strica standardele: cu IE se pot vizualiza pagini care contin o gramada de erori iar Frontpage nu respecta standardele si scrie cod ce nu e valid.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Functii Excel 2007 | ceapaev | 2 | 1.046 |
|
Am nevoie de un utilitar care sa imi arate cat mai
multe info despre utilizator in retea... |
The Builder | 0 | 3.604 |
|