Chicane va place?
Scris 17 September 2006 - 07:04 PM
Scris 27 September 2006 - 12:32 AM
e-X-plorer, la Sep 17 2006, 08:04 PM, a spus:
Este super... Sunt ceva ani de cand il ascult - cu aceeasi placere... A inceput sa fie folosit in generice si reclame deci a devenit un clasic (si urmand cursul firesc unei cariere de succes - producator).... Poate unii isi amintesc (doar) totusi de Saltwater sau altii de Don't Give Up... si poate si asta cu greu dupa titluri... dar ascultand cate ceva il vor descoperii in spatele unor nume (solisti, formatii) mult mai cunoscute... Ultima surpriza cu T. J. (piesa are cateva variante anterioare versiunii TJ - Stoned In Love). Cu (multi) ani s-a comercializat in R. o caseta originala Chicane (dupa succesul cu "Saltwater")... Nu am vazut insa nici un album Chicane la noi ... speram cu ocazia concertului.. care ... a fost sau nu a mai fost?
Salutari...
Scris 27 September 2006 - 11:26 PM
syntheticbyte, la Sep 27 2006, 12:32 AM, a spus:
Salutari...
In sfarsit un degustator de muzica buna si pe site-ul asta.
Scris 03 December 2006 - 01:04 AM
Scris 14 December 2006 - 04:10 AM
Ador muzica trance si chill out....deci...ador si Chicane...
Chicane si ATB ma fac sa trec prin niste stari....nemaintalnite...ce mai...doar e TRANCE
Scris 08 January 2007 - 07:44 PM
at_ybytza, la Dec 14 2006, 04:10 AM, a spus:
Ador muzica trance si chill out....deci...ador si Chicane...
Chicane si ATB ma fac sa trec prin niste stari....nemaintalnite...ce mai...doar e TRANCE
De cand n-am mai ascultat Autumn Tactics!!! Cum am putut sa uit de melodia asta?! Aaah sweet memories...
at_ybytza...avand in vedere contextul in care vad..."once in a lifetime" e cumva melodia lui Wolfsheim? Daca e asa, trebuie sa spun ca-i o melodie f misto.
Scris 08 January 2007 - 07:48 PM
Scris 08 January 2007 - 11:06 PM
el_maximo, la Jan 8 2007, 07:44 PM, a spus:
at_ybytza...avand in vedere contextul in care vad..."once in a lifetime" e cumva melodia lui Wolfsheim? Daca e asa, trebuie sa spun ca-i o melodie f misto.
daca iti place autum tactics inseamna ca ai gusturi bune...
chestia cu "once in a lifetime" e doar o coincidenta...dar ma pun si eu si o sa fac rost de piesa, sa vad ce am intuit
Scris 09 January 2007 - 11:19 AM
at_ybytza, la Jan 8 2007, 11:06 PM, a spus:
chestia cu "once in a lifetime" e doar o coincidenta...dar ma pun si eu si o sa fac rost de piesa, sa vad ce am intuit
Deci e coincidenta
Iar Chicane trebuia sa aiba spectacol in Bucuresti prin august-septembrie, dar s-a amanat si amanat a ramas...ma degraba anulat. Cica au fost probleme cu organizatorii
Scris 09 January 2007 - 01:47 PM
asa se intampla de multe ori cu concertele dj'lor
Nu am mai dat de piese noi Chicane....nu a mai mixat nimic?
Acum am inceput sa ma axez pe Schiller...am dat de niste piese...superbe
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Manowar | ManOwaR_br | 26 | 9.714 |
|
Green Day | CarmenPunkGirl | 20 | 4.770 |
|
Paul Van Dyk | rdowneyjr | 4 | 4.716 |
|