Felicitari celor care-la sustineau pe Becali.
Am vazut vineri la emisiune cat de bun presedinte va fi dansul.
Becali spune ca e la facultate in anul III dar cand a fost intrebat unde si cand a terminat liceul acesta si-a dat seama ca n-are liceu. Probabil ca il va face si pe acesta dupa ce termina facultatea ca acum n-are timp.
Prietenul sau Dumitru Sechelariu e cam la fel. Dar spre deosebire de Becali acesta chiar a facut o facultate(vorbesc serios , dansul chiar si-a construit o facultate din cate am auzit)
Oare toti din PNG sunt asa? sau numai sefii.
Pagina 1 din 1
Gigi Becali credea ca liceul se face dupa facultate!!!!!!!!!
Scris 28 November 2004 - 01:06 PM
... era de asteptat ... si apoi sa numeri citeva mii de oi ... dar cine stie ...
Scris 28 November 2004 - 01:43 PM
Sa ne fereasca Dumnezeu de asemenea TAMPITI.
Cred ca ne-a fost de ajuns experienta celor 45 de ani sub "gumarul" cizmarului si cel al "savantului de renume mondial" cu 4 clase.
Cred ca ne-a fost de ajuns experienta celor 45 de ani sub "gumarul" cizmarului si cel al "savantului de renume mondial" cu 4 clase.
Scris 28 November 2004 - 01:46 PM
Daca iese Becali (putin probabil) inseamna ca suntem o tara de idioti si prosti.
Scris 28 November 2004 - 01:49 PM
... era sa-o patim si acum patru ani cu vadim ... dar acum nu cred ca e posibil ... e prea de tot sa facem aceleasi greseli ....
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Crisis in Burma
un strigat de ajutor |
**Alex** | 31 | 7.653 |
|
Ce sanse ii dati lui Crin Antonescu? | ActorGrabit | 100 | 10.898 |
|
despre regionalizarea Romaniei |
Rákóczi | 552 | 64.036 |
|
Chestionar: EXISTA CENZURA IN ROMANIA? | mariuschm | 11 | 9.546 |
|
francmasoneria o organizatie benefica sau negativa societatii? | samoilaaa | 6 | 3.573 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis