Manichiura only 4 girls
Scris 17 September 2006 - 11:54 AM
la mine tot timpul unghiile sunt facute french...si imi plac cum arata
si clar, le fac singura mereu. ma pricep
Scris 17 September 2006 - 12:00 PM
Si eu tot french mi le fac, mi se pare cea mai potrivita manichiura pentru scoala.
Scris 17 September 2006 - 02:01 PM
Si eu tot french,merge la orice e eleganta. Acum am mai incercat si nuante de rosu ca tot se poarta,dar nu sunt obisnuita,mi se pare ca arata ciudat
Scris 09 October 2006 - 10:33 AM
nu prea am timp de French Manicure, dar port unghii lungi si imi fac singura manichiura. si o fac bine
Scris 09 October 2006 - 04:29 PM
port french, dar nu intotdeauna. merge f bine la orice ocazie, dar imi fac si manichiura clasica, cu o singura culoare. conditia esentiala e ca unghile sa aiba un aspect ingrijit, cu pielita taiata, lungime egala, fara oja sarita de pe unghie. imi fac singura manichiura de 3 ori pe saptamana si mereu schimb culorile. nu-mi place sa port 2 saptamani in continu aceasi culoare de lac.alternez: 2-3 zile o culoare, apoi alta.
Scris 09 October 2006 - 05:36 PM
Eu mi le fac singura... cand le fac... desi cam rar de cand a inceput scoala...
Le dau decat cu putin lac... si sunt taiate f micute si ingrijite...
Le dau decat cu putin lac... si sunt taiate f micute si ingrijite...
Scris 03 November 2006 - 12:09 PM
Nici eu nu reusesc manichiura french de una singura sau nu la mana dreapta. Stanga iesea tot timpul bine
Mi-ar place sa am timp si rabdare sa le fac de 3 ori pe saptamana dar nu-mi prea iese figura. Un lac deschis la culoare merge daca nu am timp de dichiseala.
Mi-ar place sa am timp si rabdare sa le fac de 3 ori pe saptamana dar nu-mi prea iese figura. Un lac deschis la culoare merge daca nu am timp de dichiseala.
Scris 08 November 2006 - 09:50 AM
Unghii scurte, curate, ovale, lac transparent, maini fine, fara prea multe inele.
Cred ca aceasta mana ma caracterizeaza.
Unghiile patrate nu-mi plac si nici cele prea lungi, dar nu am nimic impotriva celor care le pot intretine asa.
Manichiura frantuzeasca trebuie sa fie PERFECTA, alfel da de gandit!
Cred ca aceasta mana ma caracterizeaza.
Unghiile patrate nu-mi plac si nici cele prea lungi, dar nu am nimic impotriva celor care le pot intretine asa.
Manichiura frantuzeasca trebuie sa fie PERFECTA, alfel da de gandit!
Scris 08 November 2006 - 09:58 AM
mie imi tremura mana la french
asa ca nu-mi fac singura, de fapt am incrcat de cateva ori , dar prefer sa imi fac unghiile cu o singura culoare, deschisa, alb, crem, roz pal, sidef, etc
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Parfumuri furate- aveti incredere? | bombonica83 | 86 | 40.596 |
|
Machiaj...natural | FreakyKitty | 12 | 1.736 |
|
D & P Perfummes
ce parere aveti ? |
Laleaua Negra | 2 | 1.383 |
|
Parfumuri deosebite
Parerea utilizatorilor despre parfumurile cu feromoni |
Ochi de Paun | 27 | 18.372 |
|
Salon infrumusetare Studio Mayo, Bucuresti, Dristor-Baba Novac | Guest__* | -1 | 41 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS