Vrei sa iti pui extensii la par? girls only
Scris 17 September 2006 - 11:38 AM
hm... pentru extensii e nevoie de un par mai lung... nu se recomanda la par scurt, 1.2.3. variantele de la prima intrebare... si nici daca parul cade foarte des...
>exemplul vedetelor> extensii
>exemplul vedetelor> extensii
Scris 17 September 2006 - 11:43 AM
nu ma gandesc sa'mi fac extensii!!
dar...o intrebare am,de ce girls only,ce..baieti nu au voie?
dar...o intrebare am,de ce girls only,ce..baieti nu au voie?
Scris 02 October 2006 - 11:51 AM
Sunt pro extensii numai cand este necesar, cand este cazul unei boli de exemplu cand persoana respectiva are podoaba capilara foarte rara...insa pentru un par sanatos, doar de dragul unui par mai lung nu cred ca merita chinul...nici pretul
Scris 04 October 2006 - 08:58 PM
sunt destul de scumpe, trebuiesc intretinute la salon si e dificil cand vrei sa te piepteni, se pot rupe... am vazut suvite din extensii care au ramas pe perie la uscatul parului....
Scris 27 June 2007 - 10:08 PM
deci..eu una..vreau extensii..parul meu e pana la umeri..si m`am saturat de el asa scurt...ma putetzi sfatui unde sa merg in timisoara sa`mi pun niste extensii..lungi?
adica..sa fie undeva mai sus de cot..? daca e posibil asa ceva,la noi..
Scris 28 June 2007 - 03:52 PM
eu il am peste talie ...deci e foarte lung...si nu are rost sa`mi pun extensii
plus ca il am destul de des..
Scris 28 June 2007 - 04:13 PM
Nu mi-as pune niciodata extensii,desi n-am mult par. Incerc sa ii dau celui pe care il am "viata". In plus,multe persoane care ulterior si-au pus extensii,au avut multe probleme cu parul . Nu se mai regenereaza cum trebuie,e un proces costisitor,uneori pica daca nu sunt prinse cum trebuie,si asta se intampla si in cazul profesionistilor...Deci eu zic pas..Unele nu sunt in stare sa-si intretina nici parul pe care-l au,d-apai sa-si mai puna si extensii...doh
Scris 28 June 2007 - 09:12 PM
Imi plac extensiile care au culoarea diferita decat cea a parului..E trendy-mendy-flendy.
Aceasta postare a fost editata de Milkinis.: 28 June 2007 - 09:13 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
recomandare salon de infrumusetare
pareri despre salonul Tannya Style |
amita | 7 | 6.435 |
|
Indepartarea matretii
cum scapam de matreata |