Cele mai ciudate piese
Scris 26 November 2004 - 07:55 PM
In mod sigur, fiecare dintre noi a ascultat macar o data, o melodie care
ne-a ramas agatata in timpane, doar pentru ca stilu-i era cu totul altul decat cel cu care ne-am obisnuit...
Un exemplu veritabil ar fi Papa San - Maddy Maddy Cry
Daca stiti si altele, nu ezitati sa ne scrieti!
ne-a ramas agatata in timpane, doar pentru ca stilu-i era cu totul altul decat cel cu care ne-am obisnuit...
Un exemplu veritabil ar fi Papa San - Maddy Maddy Cry
Daca stiti si altele, nu ezitati sa ne scrieti!
Scris 27 November 2004 - 02:49 PM
:dee Stiu si eu una: Peao Apaixonado - Pola Boi, Pola Caulao. nu e ciudata in sinea ei, dar pentru romani are ceva care face zambetul sa rasara pe fata! :dee
Scris 27 November 2004 - 07:01 PM
Citeaza
:dee Stiu si eu una: Peao Apaixonado - Pola Boi, Pola Caulao. nu e ciudata in sinea ei, dar pentru romani are ceva care face zambetul sa rasara pe fata! :de
Adauga aici si Jorge Moises - M**a Larga ! :
Scris 30 November 2004 - 03:12 PM
asa e! uitasem de asta. ca piesa traznita mai e si Ugly Duccaling - Just A Little Samba ( e cea din reclama la JOe, cu tipul ala in magazin, care cumpara tot felul de haine si le plateste cu ambalajul).
Scris 30 November 2004 - 04:00 PM
Ambele melodii le-am ascultat noi la Balul de sfarsit de liceu.. se cruceau profii de ce meolodii asculta tineretul din ziua de azi.. nu se pune ca noi dansam ca nebunii... :
: :
: :
:
Pe mine ma stresa melodia aia... "Iarba verde de acasa" sau ceva de genul asta... :?
Pe mine ma stresa melodia aia... "Iarba verde de acasa" sau ceva de genul asta... :?
Scris 30 November 2004 - 04:12 PM
Citeaza
creca daca am asculta muzica chinezeasca am muri de ras
Eu am o astfel de piesa, si inca una pop-rocca ! E dementiala !!
Scris 01 December 2004 - 05:48 AM
da uneori se pare ca e ciudata dar ganditi-va in anglia ce sa-a spus despre beatles cand au aparut?muzica diavolului!stiu va vine sa radeti! si mie!sau tot in anglia despre 'the prodigy'?cand au aparut cu 'no good'!poate ca muzica aia ciudata pe care ati auzit-o voi va fi muzica preferata a copiilor vostri?apropo stiu si eu una!da nu stiu cine o canta si nici titlul....cand am oaspeti nepoftiti aleg tracca23 si le spun ca e preferata mea si dau volumul la maxim...stiti ce se intampla?aproape ca incep sa planga de dureri de cap tipii si imi spun bye!
Scris 01 December 2004 - 11:41 AM
Adauga si una de la mine:
"Teminator - Olen mures" o melodie poloneza! Ciudata dar placuta in felul ei...
Auditie placuta!
"Teminator - Olen mures" o melodie poloneza! Ciudata dar placuta in felul ei...
Auditie placuta!
Scris 01 December 2004 - 11:46 AM
Ahhhhhhh... :socca: era sa uit sa pun "bomboana pe coliva", ascultati-o si pe asta:
John Vanderslice - Bill Gates must die
Ceva mai pragmatic! :
:
John Vanderslice - Bill Gates must die
Ceva mai pragmatic! :
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Care credeti ca va fi primul clip cu 1 miliard de vizualizari ?
de pe youtube, bineinteles |
Puferiu | 8 | 311 |
|
Chestionar: Ce artist preferati? | Sweetygirl:* | 10 | 2.494 |
|
Top melodii zilnice! | black_metal | 85 | 18.566 |
|
Top momente penibile cu manele si manelisti | gura lumii | 11 | 3.124 |
|
|
giorgiana | 37 | 18.085 |
Contact