O putere paranormala
Scris 16 September 2006 - 01:27 PM
Un alt subiect de pus la teoria chibritului.
Ce ati face daca intr-o zi a-ti capata puterea paranormala de a va putea transforma din baiat in fata si invers.
A-ti reusi sa obtineti avantaje sau crede-ti ca aceasta putere va va transforma viata in calvar?
Ce ati face daca intr-o zi a-ti capata puterea paranormala de a va putea transforma din baiat in fata si invers.
A-ti reusi sa obtineti avantaje sau crede-ti ca aceasta putere va va transforma viata in calvar?
Scris 21 September 2006 - 09:45 PM
Mai bine intreaba-l pe iubitu-meu ce-ar zice sa se trezeasca dimineata-n pat langa un barbat de 1.61 cm inaltime, angelic si cu fasoane de muiere!
Plus ca pe mine m-ar deranja sigur bikinii tanga pe care i-as purta si tocurile inalte de care nu ma dezlipesc...hmmmmm!
Plus ca pe mine m-ar deranja sigur bikinii tanga pe care i-as purta si tocurile inalte de care nu ma dezlipesc...hmmmmm!
Scris 03 October 2006 - 04:11 PM
pai nush poate din fata in baiat asi avea ceva avantaje dar si dezavantaje
sa se agete fetele de mine :o
ar merge??
pai nus ceva asha k
masi sinucide
sa se agete fetele de mine :o
ar merge??
pai nus ceva asha k
Scris 03 October 2006 - 04:18 PM
da .cred ca ar fi misto ,normal ca as avea avantaje si cariera ,cred ca as fi aparut imediat in playboy
la ...cit de 'buna 'as fi fost .
la ...cit de 'buna 'as fi fost .
Scris 12 October 2006 - 05:05 PM
Alethia, la Sep 16 2006, 02:27 PM, a spus:
Un alt subiect de pus la teoria chibritului.
daca asi fi fata?... hm... pana la varsta asta nu mi-am pus intrebarea... deci ma simt bine in pielea mea!
dar daca totusi asi fi ... asi vrea sa simt cum iubeste o mama!..
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
aime | 93 | 17.274 |
|
viitorul suna...? | Ma'at | 82 | 13.807 |
|
Ce facem in caz de...Cutremur ? | Strut | 13 | 724 |
|
texte "STANDARD"
Vagi, evazive, de complezenta, dar in toate cazurile fara sens. |
Victor Apostu | 5 | 1.694 |
|
Ai vrea sa traiesti ca cel mai bogat om din europa? :) | ActorGrabit | 45 | 7.414 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS