firmă sau regie proprie? un sfat, va rog
Scris 16 September 2006 - 09:04 AM
Scris 16 September 2006 - 10:07 AM
sa nu uiti sa ne spui cum decurg lucrurile
Scris 16 September 2006 - 10:45 AM
beggar, la Sep 16 2006, 11:07 AM, a spus:
sa nu uiti sa ne spui cum decurg lucrurile
mersi mult, e o idee buna!
Scris 17 September 2006 - 03:02 PM
p.s. daca o sa-ti faci niste calcule la sange eu zic ca poti iesi in banii mentionati +-20%
Scris 14 January 2007 - 07:16 PM
anaizzabella, la Sep 16 2006, 09:04 AM, a spus:
Aveti o adresa de mail? Va putem ajuta cu constructia sau finisajele.
Scris 15 April 2008 - 10:36 AM
Sunt curioasa sa aflu parerea mai multor proprietari referitor la " cine ne face instalatii sanitara"? Apelam la o firma specializata , cu instalatori calificati, cu scule de calitate, care ofera garantie pe lucrare sau apelam la o echipa de instalatori ( din ziarul local, net sau in urma unei recomandari)?
Merci.
Scris 17 April 2008 - 10:25 AM
Nada_Coprin, la Apr 15 2008, 11:36 AM, a spus:
Sunt curioasa sa aflu parerea mai multor proprietari referitor la " cine ne face instalatii sanitara"? Apelam la o firma specializata , cu instalatori calificati, cu scule de calitate, care ofera garantie pe lucrare sau apelam la o echipa de instalatori ( din ziarul local, net sau in urma unei recomandari)?
Trăim īn Romānia, asa că o "firmă specializată , cu instalatori calificati, cu scule de calitate, care ofera garantie pe lucrare" s-ar putea să fie doar un balon de săpun. Īn primul rānd īti trebuie un consultant sau un fel de "diriginte de santier", care să stie exact ce trebuie făcut. Chiar dacă e vorba de un frate de-al mamei si chiar dacă are 70 de ani.
Important e să fie independent de firma sau de echipa angajată si să nu poată fi corupt sau păcălit de către acestia. Mai departe, munca efectivă nu contează cine o face, totul e ca acel consultant sau "diriginte de santier" să stie exact ce vrea de la ei, īncepānd de la proiect si terminānd cu ultima garnitură. Nu e treaba ta să stii ce e ăla "hollaender", dar consultantul trebuie să stie.
Ai mei au schimbat acum vreo 5 ani toată instalatia de īncălzire, folosind pe post de consultant un vānzător de la Romstal, nu mai mult de două ore. Dar după o lună şi jumătate, cānd totul a fost gata, s-a dovedit că fiecare piesă era montată unde trebuie, n-a mai trebuit cumpărat nimic īn plus, dar nici n-a rămas īn plus nici măcar o singură garnitură, totul fusese prevăzut perfect. N-a fost nevoie de proiect, fiindcă s-a īnlocuit complet instalaţia veche, nu s-a construit de la zero. Dar activitatea consultantului a fost cea mai importantă.
Aceasta postare a fost editata de Hellena MD: 17 April 2008 - 10:31 AM
Scris 12 May 2008 - 02:57 PM
anaizzabella, la Sep 16 2006, 10:04 AM, a spus:
Am inteles ca sunteti interesat de o firma de constructii.Suntem din Bistrita-Nasaud si ca sa va facem un pret informativ cam intre 30-35 euro/mp la rosu ,iar daca sunteti interesat va pot face un pret si pe mp la cheie.
Scris 13 May 2008 - 11:23 PM
anaizzabella, la Sep 16 2006, 09:04 AM, a spus:
Garantarea unei lucrari (legal)o poate face numai o firma!!!In regie proprie o sa ai multe batai de cap!!costuri suplimentare,stres cu muncitorii care au chef sau nu sa lucre.Neaparat angajeaza-ti un diriginte de santier care urmareste fiecare stadiu al lucrarii si tine leg cu arhitectul/proiectant.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
centrale | Marina02 | 0 | 731 |
|
cum sa-mi construiesc un garaj | smaranta | 8 | 8.956 |
|
Vopsea pentru sticla | Abc2009ro | 3 | 1.153 |
|
Geam termopan fumuriu