auroramiha, la Dec 23 2007, 02:50 PM, a spus:
de rafan a auzit cineva?
nici nu se compara cu life care......nici la preturi si nici la calitate.....
De "rafan" nu am auzit. Da de REfAN da. El acopera mai putin de 30% din gama de produse Life Care.
Produsele Life Care Bio sunt 100% naturale. Produsele BIO sunt acele produse care sunt obtinute doar din extractele plantelor crescute pe pamānturi netratate chimic si din seminte nemodificate genetic. Īn plus la produsul finit nu se adauga conservanti chimici, nu se adauga coloranti si nu se adauga parfumuri sintetice sau obtinute din petrol sau derivate (doar cele din uleiuri esentiale).
Produsele BIO obtin īntotdeauna cele mai mari calificative calitative (OKO Test sau alte publicatii germane independente de testare comparativa a calitatii produselor de pe o piata). LOGONA este inca pe primul loc in topul acestor teste.
Life Care Corp. este compania ce reprezinta EXCLUSIV in Romania, Bulgaria, Serbia si Moldova pe cei mai puternici si cei mai premiati producatori BIO din lume: Logona, AlmaWin, BioVera, Indra, Dynamic Health. Mai multe detalii vezi la www.life-care.ro
Daca ai intrat deja intr-o afacere, atunci respecta si pe altii. Eu sunt distribuitor Avon, Oriflame, Refan si Life Care dar fac si pensii private la AliantzTiriac si voi face si asigurari de locuinte. Nimeni nu te obliga aici sa "tii numai cu Steaua sau numai cu Dinamo". Se impaca capra cu varza si-mi aduc bani.
Sistemul MLM este modelat pentru fiecare firma, dar aici vorbin de LIFE CARE nu de rafan.
De aceea, pentru detalii despre produsele LIFE CARE sau oportunitati la inscrieri ma puteti contacta prin PM sau Y!M.