hans, la Dec 31 2006, 04:43 PM, a spus:
Esti pe drumul cel bun, Soimos! in sfarsit recunosti ceea ce a afirmat in Biblie Dumnezeul Adevarat, Creatorul cerului si a pamantului, si anume ca ''tarana esti, si in tarana ai sa te intorci''. Tie ce raspuns iti da dumnezeul tau, stiinta?
De unde sti ca asta a afirmat Dumnezeu si nu DRACU ?
S-a semnat cumva ca sa fie clar ca el e autorul?
Pai tu nu sti ca o scriere fara semnatura e o scriere mincinoasa?
In rest nu uita:
Dumnezeul meu e Creatorul ...STIINTA este puterea prin care Creatoru a crest Universul!
Prin si Cu Prostie nu putea creea nimic ....altceva decat o carte numita Biblia!
E o prostie sa scrii 1 singura carte, si aia cu mana, dar si adresata analfabetilor de acum 3000 de ani ... o asemenea prostie nici un om de azi nu ar face!
Vezi diferenta?
Citeaza
Cum ti-a lasat-o tie dumnezeul tau, stiinta?
Citeaza
Sa eviti efectul curviei folosind prezervative?
te referi la cea mai mare curva politica si mama ei politica prin religie?
Pai de curvele astea nu scapi decat daca tragi prezervativele pe biblie si te tii departe de ele sa nu te contagiezi!
Citeaza
sa eviti efectul mustrarilor de constiinta folosind rachetele ghidate prin laser, ca sa nu vezi fata celui care moare? Halal dumnezeu ti-ai ales dragule!
Cam greu te prinzi de lucruri atat de simple ...sa fie din cauza ca esti atat de imbrobodit ca ti-e greu sa judeci?
Citeaza
Ia numai poruncile date de Fiul lui Dumnezeu care spun:
... de unde sa le iau ?
Din marea carte a minciunii inspirata de diavol? ... pai eu am constinta nu mi-o patez cu carzi manjite de sangele a milioanelor de nevinovati!
Citeaza
Fa o nelegiuire,una pe care poruncile lui Dumnezeu(dintre cele 10!) o condamna
Citeaza
si la tribunal Biblia va fi cartea care va sta pe masa pentru marturie.
Pentru cei ca tine ...pentru oamenii normali aici in occident se face un Belehrung privind consecintele legaleale minciunii
Citeaza
.Ci Biblia, aia care e cosmarul constiintei tale.
... cosmarul il am numai cand vad cum pe baza acestei minciuni distrugeti copii nevinovati doar ca niste neoameni ahtiati dupa bani sa isi incaseze "zeciuiala"°
si Cale invartita
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis