sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Reintoarcerea la viata corporala Ce parere aveti voi despre spirite si reincarnare? Evaluare topic: * * * * *

#51 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 01 January 2007 - 05:51 PM

Vezi postareahans, la Dec 31 2006, 04:43 PM, a spus:

Esti pe drumul cel bun, Soimos! in sfarsit recunosti ceea ce a afirmat in Biblie Dumnezeul Adevarat, Creatorul cerului si a pamantului, si anume ca ''tarana esti, si in tarana ai sa te intorci''. Tie ce raspuns iti da dumnezeul tau, stiinta?

De unde sti ca asta a afirmat Dumnezeu si nu DRACU ?
S-a semnat cumva ca sa fie clar ca el e autorul?
Pai tu nu sti ca o scriere fara semnatura e o scriere mincinoasa?
In rest nu uita:
Dumnezeul meu e Creatorul ...STIINTA este puterea prin care Creatoru a crest Universul!
Prin si Cu Prostie nu putea creea nimic ....altceva decat o carte numita Biblia!
E o prostie sa scrii 1 singura carte, si aia cu mana, dar si adresata analfabetilor de acum 3000 de ani ... o asemenea prostie nici un om de azi nu ar face!
Vezi diferenta?

Citeaza

Cum ti-a lasat-o tie dumnezeul tau, stiinta?
Simplu a dat oamenilor ratiune si puterea de a cunoaste si analiza ceva ce voua celor facuti din lut neevoluat va lipseste!

Citeaza

Sa eviti efectul curviei folosind prezervative?

te referi la cea mai mare curva politica si mama ei politica prin religie?
Pai de curvele astea nu scapi decat daca tragi prezervativele pe biblie si te tii departe de ele sa nu te contagiezi!

Citeaza

sa eviti efectul mustrarilor de constiinta folosind rachetele ghidate prin laser, ca sa nu vezi fata celui care moare? Halal dumnezeu ti-ai ales dragule!
Ala e dumnezeul tau ...al meu spune ca pe langa Inteligenta sa ai si Constinta si daca actionezi cu ajutorul ei nu ai de ce sa ai mustrari de onstiinta ...simplu si logic...NU?
Cam greu te prinzi de lucruri atat de simple ...sa fie din cauza ca esti atat de imbrobodit ca ti-e greu sa judeci?

Citeaza

Ia numai poruncile date de Fiul lui Dumnezeu care spun:

... de unde sa le iau ?
Din marea carte a minciunii inspirata de diavol? ... pai eu am constinta nu mi-o patez cu carzi manjite de sangele a milioanelor de nevinovati!

Citeaza

Fa o nelegiuire,una pe care poruncile lui Dumnezeu(dintre cele 10!) o condamna
alea nu sunt inspirate de Dumnzeu ci de o tufa de maslin care ardea probabil dupa care sa ascuns Moise sa isi faca nevoile ....

Citeaza

si la tribunal Biblia va fi cartea care va sta pe masa pentru marturie.

Pentru cei ca tine ...pentru oamenii normali aici in occident se face un Belehrung privind consecintele legaleale minciunii

Citeaza

.Ci Biblia, aia care e cosmarul constiintei tale.

... cosmarul il am numai cand vad cum pe baza acestei minciuni distrugeti copii nevinovati doar ca niste neoameni ahtiati dupa bani sa isi incaseze "zeciuiala"°
si Cale invartita
0

#52 Utilizator offline   Cleric Prestųn 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 04-August 06

Scris 12 January 2007 - 10:33 AM

Reintoarcerea la viata corporala are loc si in doctrinele unor secte pseudo crestine cum sunt adventistii, martorii turnului de veghere satanica, mormonii, etc.

Reintoarcerea la viata corporala in trup de hamster sau sobolan depinde de faptele bune e valabila in imaginatia budistilor.
Avand in vedere asemenea alternative ei nu doresc sa se mai reincarneze, ci doar sa devina NEANT, prin ceea ce ei numesc NIRVANA. Adica neantul spiritual al celor fara de Dumnezeu.
0

#53 Utilizator offline   Soimos 

• Soimos Homo Informaticus
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-July 06

Scris 12 January 2007 - 10:43 PM

Vezi postareaiosafat, la Jan 12 2007, 10:33 AM, a spus:

Reintoarcerea la viata corporala in trup de hamster sau sobolan depinde de faptele bune e valabila in imaginatia budistilor.
Avand in vedere asemenea alternative ei nu doresc sa se mai reincarneze, ci doar sa devina NEANT, prin ceea ce ei numesc NIRVANA. Adica neantul spiritual al celor fara de Dumnezeu.

Mult mai grav este ca unii ...fara sa mai astepte invierea sau reincarnarea au devenit neant spiritual deja in viata asta ....ei sunt atat de rupti de realitate ca isi iau propriile inchipuiri drept realitate si adevar suprem ...adica traiesc cu mintea in NIRVANA!
Cica e vorba sa li se asigure conditii de meditatii la izolator (sa nu-i deranjeze nimeni) si impracati in camasa lui Crietos) probail una de forta ...spirituala!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • « Prima
  • 4
  • 5
  • 6
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Pamantul e invadat de paradis! * * - - -
Se intampla ceva minunat,voi simtiti?
Arcangelo  180 16.990
Hot Topic (New) Ateism * * * * - Costty  379 34.228
Replici noi Abuzul spiritual jackpot  0 1.205
Replici noi Creatia, Potopul
Are Biblia dreptate?
mlg  10 7.863
Hot Topic (New) Facem catedrale sau ajutam lumea?
Egoismul bisericii iese la iveala...
crystyann  26 9.526