sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Oticon SERVICE OTICON Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   ananisa 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 14-September 06

Scris 14 September 2006 - 02:52 PM

In noiembrie 2005 am cumparat de la INSTITUTUL DE FONO AUDIOLOGIE "PROF.DR.DORIN HOCIOTA" , Bucuresti, un aparat ADAPTO BTEP (OTICON scrie pe certificatul de garantie), care s-a defectat acum 2 luni.Am fost cu el la service-ul de la Institut, dar d-na de acolo a zis ca nu stie sa-l repare, ca ar incerca sa-i sunteze microfonul...am strans foarte greu banii cu care am platit aparatul (31 milioane) si mi se pare o nebunie ca dupa nici 2 ani sa-l "repare" asa. Am fost si la alte firme, dar dupa ce luau 25.00 lei =constatare, spuneau ca nu stiu sa-l repare. Va rog mult, daca stie cineva un centru care sa se priceapa la astfel de aparate sa-mi spuna!
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 15 September 2006 - 09:54 PM

Vezi postareaananisa, la Sep 14 2006, 03:52 PM, a spus:

In noiembrie 2005 am cumparat de la INSTITUTUL DE FONO AUDIOLOGIE "PROF.DR.DORIN HOCIOTA" , Bucuresti, un aparat ADAPTO BTEP (OTICON scrie pe certificatul de garantie), care s-a defectat acum 2 luni.Am fost cu el la service-ul de la Institut, dar d-na de acolo a zis ca nu stie sa-l repare, ca ar incerca sa-i sunteze microfonul...am strans foarte greu banii cu care am platit aparatul (31 milioane) si mi se pare o nebunie ca dupa nici 2 ani sa-l "repare" asa. Am fost si la alte firme, dar dupa ce luau 25.00 lei =constatare, spuneau ca nu stiu sa-l repare. Va rog mult, daca stie cineva un centru care sa se priceapa la astfel de aparate sa-mi spuna!

Sincer, dacă aş fi audiolog, Oticon Adapto nu e chiar modelul pe care să mi-l doresc venit la reparat. Încearcă să trimiţi un e-mail la Oticon, în Danemarca, să vezi dacă se poate rezolva cu depanarea într-o altă ţară. Aparatul se poate repara la un audiolog în Germania. Dar dacă poţi obţine în prealabil "binecuvântarea" din Danemarca, o să meargă totul mult mai uşor.
0

#3 Utilizator offline   dark_light 

• Familia Viperidae
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-November 05

Scris 16 September 2006 - 06:28 PM

in romania din cate mai stiu, oticon a dat drepturi de vanzare firmei romsound. poti incerca la ei.
0

#4 Utilizator offline   gandacel 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-March 06

Scris 03 December 2006 - 07:37 PM

ananisa, ce-ai facut,ai rezolvat problema cu aparatul Oticon?
te intreb pt ca am si eu acum o problema tot cu un aparat luat de la Panduri, al baietelului meu (l-a spart partial).
poti sa ma indrumi unde se poate rezolva problema?multumesc mult.
am incercat pe pm , dar nu merge.
0

#5 Utilizator offline   the_black_angel_2009 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 09 March 2007 - 08:02 AM

Vezi postareaananisa, la Sep 14 2006, 02:52 PM, a spus:

daca te intereseaza am eu un aparat de vanzare 0743529659 0722074592 travel_travel61 id mess
0

#6 Utilizator offline   resetkm 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-December 06

Scris 05 July 2007 - 06:26 PM

Vezi postareaananisa, la Sep 14 2006, 02:52 PM, a spus:

,

salut, am eu ultimu model de oticon de vanzare.pret super bun.daca esti interesat adauga-ma pe yahoo mess , am id resetkm
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 24 August 2007 - 07:07 PM

Vezi postarearesetkm, la Jul 5 2007, 07:26 PM, a spus:

.... am eu ultimu model de oticon de vanzare.pret super bun ....

De ce e ultimu', după ăsta Oticon şi-a băgat picioarele, nu mai fabrică aparate auditive, sau de ce? :P
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Senzatie de sufocare
nod in gat; mancarime in gat
dacian40  1 6.777
Replici noi Calculi la glandele salivare
Ajutati-ma
SimonaCornelia12  0 1.171
Replici noi Pareri despre Aesthetic Line, Dr Hatami Ela1304  3 4.024
Replici noi Aparatele Starkey
stie cineva cum sunt sau cat de performante sunt aceste aparate?
Rebeca24  7 7.500
Hot Topic (New) Deviatie de sept
consecinte
issabella...  48 20.158