sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sunt paria societatii? despre virginitate Evaluare topic: - - - - -

#181 Utilizator offline   melon_1 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 01-June 06

Scris 17 September 2006 - 06:36 PM

Vezi postareaharald, la Sep 16 2006, 02:18 PM, a spus:

Chiar lipseau mesajele moralizatoare de pe ROportal. :shout: La Religie şi Spiritualitate ai īncercat? Sau īncerci să ne converteşti pe noi, păcătoşii? :o:

am mentionat ceva legat de religie in postul meu?
te-am obligat sa faci ceva? esti liber sa faci tot ce doresti cu viata ta, daca nu iti plac mesajele mele... nu esti obligat le citesti sau sa le aplici

nu am gasit nici o mentiune in regulament ca ai dreptul sa postezi doar intr-o sectiune

MARIA TA, am dreptul sa imi expun si eu opinia?
multumesc anticipat

Vezi postareaYvonna, la Sep 16 2006, 02:13 PM, a spus:

ma doare capul :shout: eu nu am facut referiere la virginitatea fetei, mi-am exprimat un punkt de vedere general

te rog, spune-mi si tu, unde vezi in textul de mai jos ca ar fi descrisa o prostituata :hi:
conform teoriei mele : o persoana cu ceva mai multa bibilica nu pune intrebari stupide unui forum, pt ca acest fapt creste numarul raspunsurilor de acelasi gen, daca ar fi avut 15-18 as fi inteles, de ce sa cautam in-afara propriile noastre sentimente?
Sexul este ceva normal, daca astepti pana la 30 de ani, nu cred ca vei fi premiat,deci conform teoriei mele: cunoaste-te pe tine, ca sa cunosti ce-ti doresti.

ce ai fi vrut sa inteleg in cuvintele tale?
nu sunt singura care a inteles acelasi lucru

eu am dat un exemplu afirmatiei tale: "cunoaste-te pe tine, ca sa cunosti ce-ti doresti"
nu mai citi printre randuri
0

#182 Utilizator offline   -------------- 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-July 05

Scris 17 September 2006 - 07:40 PM

Dupa parerea mea ea are o "situatie" cu baietii/barbatii. E la etapa <barbatii sant porci se gandeste numai la *ur, si nu vede de fapt cat sant de desteapta> Ai sa treci peste asta(dupa parerea mea trebuia sa fi trecut deja) Sau n-ai sa treci, si atunci te vei transforma intr-o..-mai bine nu zic :shout:
0

#183 Utilizator offline   lox 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-August 06

Scris 19 September 2006 - 09:35 AM

Vezi postareaanjelik, la Sep 15 2006, 04:52 PM, a spus:

puteti sa ma ironizati cat vreti.daca as fi apartut aici ca sunt insarcinata si iubitul meu m-a parasit sau ca l-am inselat si astept sfaturi sa ma impac cu el probabil ca ma primeatzi cu bratzele deschise

`onform teoriei mele : o persoana cu ceva mai multa bibilica nu pune intrebari stupide unui forum, pt ca acest fapt creste numarul raspunsurilor de acelasi gen, daca ar fi avut 15-18 as fi inteles, de ce sa cautam in-afara propriile noastre sentimente?`

poate ca in sinea mea am cautat raspunsul,si l-am agsit,dar avand in vedere ca traiesc in societate si nu in jungla bineinteles ca pentru mine conteaza si parerea celorlalti.

Faza cu virginitatea la 25 de ani pt o fata..ce sa zic. Sincer am numai cuvinte de lauda..si vb serios! Baietii fug in general de virgine pt ca femeile se indragostesc de primu! Probabil nu vor sa deceptioneze...
Bineinteles...ca pt altii nu conteaza daca e virgina sau nu..."femeia tot femeie e"
Eu raman la concluzia ca esti tare daca la 25 de ani esti virgina! Sa vedem cat o sa rezisti!
0

#184 Utilizator offline   soarele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 23-March 06

Scris 25 September 2006 - 02:10 PM

[quote name='harald' date='Sep 16 2006, 01:18 PM' post='320288']
Parţial off-topic: Īn lipsa experienţei, pe care presupun că nu ai căpătat-o nici de-atunci pānă acum, de unde ştii cum a mers? Cum poţi aprecia un eveniment, īn absenţa posibilităţii de a te raporta la ceva? De unde ştii că te-ai descurcat "de minune"? :spiteful:

Harald ... am spus ca la teorie am fost tari. Ne'am documentat si noi. Ne'am speriat ca ne va omori practica, dar n'a fost asa. Si cum a spus si blackkkarma_83 nu ai nevoie de experienta practica pentru ca acea senzatie e unica. Si ce poate fi mai frumos decat sa inveti impreuna cu cel pe care'l iubesti. Noi am comunicat foarte mult si de aceea totul a fost perfect. Pot spune ca am capatat o experienta foarte mare intr'un timp foarte scurt. Si asta datorita faptului ca am comunicat si ne'am modelat unul pe celalalt.
0

#185 Utilizator offline   qusay 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-July 06

Scris 25 September 2006 - 02:30 PM

Important este sa nu te indragostesti de prorpia virginitate, sa o surpalicitezi. Refuzand experiente relationale (nu neaparat sexuale) pe considerentul ca nu sunt suficient de pure. Virginitatea exercita un fel de miraj - si pentru purtatorul ei si pentru doritorul ei. Se naste o competitie, exista o miza. Si pentru cel ce-o ofera si pentru cel ce o tanjeste. Cu timpul presiunea acestei mize este tot mai mare. In primul rand din considerente sociale si culturale, nu hormonale. Dovada este si deschiderea acestui subiect - aflarea parerii celorlalti.
E greu pentru cel care abordeaza o virgina sa scape de sentimentul "alesului". Care il poate ajuta sa ofere ce are mai bun, simtindu-se onorat, sau sa strice totul din cauza apasarii responsabilitatii (daca o simte, dar e greu sa n-o simta). Cunoasterea sexuala exercita aceeasi atractie ca si virginitatea. Prea putinul sau prea plinul sunt extreme tentante.
De aceea mi se pare important sa nu cazi in capcana autofascinarii. Sa nu-ti girezi virginitatea in asa masura incat sa iesi din naturaletea ta.

Parintii tai par sa aiba o inraurire mare asupaa ta. Deci este si virginitatea lor - indusa, intretinuta, sustinuta, monitorizata de ei. Nu te dezvirginezi doar pe tine ci si pe ei. Asta pare sa fie o problema. Pentru ca in mintea si sufletul tau pare sa cantareasca greu nu doar ce-ti faci tie ci si ce le faci lor. Intrebarea este cat esti de dispusa sa iti traiesti "macularea" ta. Cat din retinere e a ta si cat a lor. In ce masura partenerii n-au fost buni pentru tine si in ce masura n-au fost buni pentru ei. Apoi, nu lega dezvirginarea de o relatie de durata, neaparat. Ci de o relatie frumoasa, complexa, profunda, sincera, atenta - chiar daca scurta. E mai important sa-ti castigi feminitatea decat un partener nepotrivit. Poate ca cel care are darul de a te face femeie nu va fi si un sot sau un logodnic potrivit. Chiar daca asa ar fi ideal. Daca esti dispusa sa il astepti pe cel care iti va fi si sot, pregateste-te pentru o posibila asteptare lunga pentru ca el, dupa cat se pare, trebuie sa se "logodeasca" si cu parintii tai.
0

#186 Utilizator offline   antoniu2002 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 05-January 07

Scris 05 January 2007 - 08:27 PM

Iarta-ma ca indraznesc...eu nu vrea sa-ti dau sfaturi...Daca mai este de actualitate...este sublim,nobil,frumos...tot respectul...Sper sa o merite cel ce va fi... Ai vrea sa ne cunoastem?
Cu stima

BUNA ANJELIK! Iarta-ma ca indraznesc...eu nu vrea sa-ti dau sfaturi...Daca mai este de actualitate...este sublim,nobil,frumos...tot respectul...Sper sa o merite cel ce va fi... Ai vrea sa ne cunoastem?
Cu stima

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 09:05 AM, a spus:

Fac 25 de ani peste cateva luni..Sunt virgina sii???Toti baietii vor doar sex?De ce toti fug cand vad asta? :crazy:

:jester:
Iarta-ma ca indraznesc...eu nu vrea sa-ti dau sfaturi...Daca mai este de actualitate...este sublim,nobil,frumos...tot respectul...Sper sa o merite cel ce va fi... Ai vrea sa ne cunoastem?
Cu stima
0

#187 Utilizator offline   abandonero 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 06-December 06

Scris 05 January 2007 - 08:58 PM

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 03:57 PM, a spus:

nu zic ca nu exista si baieti buni si modesti.am cunoscut unul..

Si ce s-a intamplat cu el ? :jester:
0

#188 Utilizator offline   cimbru 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 05-September 06

Scris 05 January 2007 - 09:37 PM

Mama ce subiect haios. :good: Multa teorie pentru nimic - nu-mi vine sa cred cate pagini s-au scris. :jester:

Esti virgina la 25 - si, care-i treaba? Bravo tie. Multi inainte! :crazy: Nu esti nici "paria", nici macar "ciudatenie", esti doar intr-o categorie mai redusa statistic. Atata tot.
0

#189 Utilizator offline   innocent_soul 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 07-December 06

Scris 05 January 2007 - 10:30 PM

Simte-te bine in propria piele!... NU ai de ce sa-ti faci atatea griji, in fond pentru... nimic! Nu te lasa influentata de ce se intampla in jurul tau, de "trenduri" si alte asemenea. Ai ajuns la 25 de ani, cum ai asteptat pana acum (banuiesc si sper ca nu influentata de parintii mai "conservatori", ci pentru ca asa ai hotarat) o poti face si in continuare pana la momentul potrivit- decis de tine. Nu te grabi doar pentru ca "ai ajuns la o varsta"!
0

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • « Prima
  • 17
  • 18
  • 19
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) gesturi de tandretze
..in public..
Lion79  33 8.244
Topic inchis Dominarea unui barbat
BDSM
K0ntr0VerSy  246 26.439
Topic inchis ce nota dati iubirii voastre dupa 5,10,15,20,25 de ani vechime relatie cu aceeasi persoana
fiecare raspunde in functie de durata relatiei
sioux  20 4.833
Topic inchis Ce credeti ca fac femeile la baie ? * * * - -
Hmmz ?
JohnyQ  179 22.812
Topic inchis Imi permiteti sa iubesc?
Am s-oiubesc peCRISTINA chiar daca nu este a mea , dar n-am soderanjez
only_one  24 3.642