sau Inregistrare

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

sunt paria societatii? despre virginitate Evaluare topic: - - - - -

#11 Utilizator offline   eisman 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-August 06

Scris 14 September 2006 - 09:32 AM

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 10:24 AM, a spus:

si ce ar trebui sa fac?
parintii mei sunt super conservatori si m-ar omori daca as face ceva :focus:

Cred ca esti la o virsta la care ar trebui, cel putin teoretic, sa iei tu deciziile ce te privesc. Iar faptul ca nu ai facut "prostii" pina acum va fi un argument pentru ei sa nu-si schimbe parerea despre tine.
0

#12 Utilizator offline   anjelik 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-September 06

Scris 14 September 2006 - 09:33 AM

nu pot lua o decizine in privintza asta pt ca nu vreau sa imi dezamagesc parintii..
0

#13 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 14 September 2006 - 09:33 AM

Asta inseamna ca baietii is niste nenorociti, aia la care "dureaza prea mult". Nici sa nu te mai uiti la unul care te lasa sau te refuza pentru ca esti virgina. Mai sunt si lucruri de valoare pe lumea asta, nu numai sexul, nu se invarte lumea in jurul lui. Nu esti nici o paria, trebuie sa fii mandra. Crezi ca e mai de admirat una care s-a dedat la.. 'placeri" de la 15 ani?! Si eu mi-am inceput viata sexuala la 22 de ani, si ce daca? Colegele mele faceau misto de mine, si ce daca? De aia nu mai puteam eu sa zbor.

Parintii va trebui sa inghita galusca, ca sa zic asa, ai o varsta la care altele au copii de scoala. Ei iti vor binele, dar la varsta asta cred ca poti sa-ti porti si singura de grija. Daca gasesti pe cineva sa merite.. parintii sa fie ultima piedica. Si de ce trebuie neaparat sa stie??

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 14 September 2006 - 09:35 AM

0

#14 Utilizator offline   eisman 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 14 September 2006 - 09:35 AM

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 10:33 AM, a spus:

nu pot lua o decizine in privintza asta pt ca nu vreau sa imi dezamagesc parintii..

Crede-ma ca nu-i vei dezamagi. Pentru ca nu mai esti o fetiscana cu mintea plecata cu sorcova, ci esti o persoana matura constienta de deciziile pe care le iei.
0

#15 Utilizator offline   Ares444 

• The Master Blaster
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-November 05

Scris 14 September 2006 - 09:36 AM

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 09:31 AM, a spus:

este adevarat am intalnit multi care numai lucrul asta il voiau de la mine.

Pai ce altceva sa vrea un barbat de la o femeie, bani ? Sau sa ii croseteze un fular ? :focus:
A fi virgina este un lucru pozitiv nu negativ.

Aceasta postare a fost editata de Ares444: 14 September 2006 - 09:55 AM

0

#16 Utilizator offline   eisman 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 14 September 2006 - 09:37 AM

Si parintii tai ar trebui sa tina cont de asta.
0

#17 Utilizator offline   anjelik 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 14-September 06

Scris 14 September 2006 - 09:41 AM

am intrerupt orice legatura cu baietii pe care `i-am mirosit` ca vor doar asta.ei credeau ca nu sunt virgina si `se scot` si ei cu o partida..
dar ce parere au baietii de fetele care nu sunt virgine?
0

#18 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 14 September 2006 - 09:44 AM

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 10:14 AM, a spus:

Totusi vi se pare anormal ca la varsta asta inca sa mai fiu?
sunt privita ca o ciudatenie a naturii

nop , asa te vezi tu ....din pacate un om daca nu e in ton cu societate si din ce in ce mai multi (superficiali sa le zicem) ii zic ca ce face nu e bine si ca nu mai exista asa ceva ...incepe sa framante sa agite sa creada ca el e nebunul intr-o lume buna nu invers ....total gresit ..el e cel bun intr-o lume nebuna ...si apropo lumea te vede prin ochii tai . hai sa-ti zic o povestioare : ...era o data o tipa avea 22de ani ...cluburi , disco , umblata si cu haine firma fata ....nici n-ai fii zis ca e virgina la cat de dezinvolta si umblata si versata era ...si totusi era ...ce a determinato sa renunte ....poate curiozitate...poate ca considerat ca cel pe care l-a intalnit merita sa fie primul ....oricum ii multumesc pentru onoarea care mi-a acordato ...daca eram magar /porc etc si sa fortez nota dupa prima ,2 sapt ..ramanea si ea cu amintiri urate si eu eram perceput altfel ....cam dupa 1luna s-a intamplat evenimentul ...si a fost 100% alegere ei . in prezent sunt cu o tipa 22ani , virgina 30-40% sa ziceam asa intru cat am incercat sa trecem peste prima etapa dar inca nu stie sa-si controleze durerea , emotiile etc ...mai lucram avem rabdare .....asteptam....decat cantitativ mai bine calitativ ...cel putin la pers mea

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 10:31 AM, a spus:

este adevarat am intalnit multi care numai lucrul asta il voiau de la mine.dar am intalnit si cativa care au avut rabdare.dar oare cat poate avea rabdare un baiat/barbat?

pai poate avea rabdare dar il intreti altfel ...pe perioada scurte poti sa-l masturbezi , sex oral (ai grija la cine ...desi la cat esti de conservatoare nu cred ca vezi cu ochi buni asa ceva ) , sau un act sexual adolescentin ...cu hainele pe voi ...oricum barbatul atat timp cat gasesti o modalitate sa il faci sa ejaculeze iti zic ca v-a fii multumit si va astepta daca te iubeste .

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 10:33 AM, a spus:

dar de ce crezi ca asta pt ei inseamna dezamagire ?sexul are rolul si beneficiile lui ....dupa ce o sa prinzi inceputurile sa nu dai iama in vie ca-ti face rau la stomac :focus:

Vezi postareaAmarena, la Sep 14 2006, 10:33 AM, a spus:

Asta inseamna ca baietii is niste nenorociti, aia la care "dureaza prea mult". Nici sa nu te mai uiti la unul care te lasa sau te refuza pentru ca esti virgina. Mai sunt si lucruri de valoare pe lumea asta, nu numai sexul, nu se invarte lumea in jurul lui. Nu esti nici o paria, trebuie sa fii mandra. Crezi ca e mai de admirat una care s-a dedat la.. 'placeri" de la 15 ani?! Si eu mi-am inceput viata sexuala la 22 de ani, si ce daca? Colegele mele faceau misto de mine, si ce daca? De aia nu mai puteam eu sa zbor.

amarena amarena ...generalizarea nu e buna ...nu toate femeile sunt curve cum nu toti baietii sunt nenorociti ...ca au partile astea in corp ...si fiecare si le dezvolta sau si le suprima e altceva .....amarena parca ai fii prietena mea actuala ...doar ca nu e nevasta mea ...inca ..cred ... :crazy:
0

#19 Utilizator offline   eisman 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 14 September 2006 - 09:44 AM

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 10:41 AM, a spus:

am intrerupt orice legatura cu baietii pe care `i-am mirosit` ca vor doar asta.ei credeau ca nu sunt virgina si `se scot` si ei cu o partida..

Nu m-a interesat niciodata ce au facut, si cu cine. Conteaza doar ce fac cind sunt cu mine. Faptul ca au inceput viata sexuala nu inseamna ca ar fi usuratice.
0

#20 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 14 September 2006 - 09:47 AM

Vezi postareaanjelik, la Sep 14 2006, 10:41 AM, a spus:

Au o parere foarte buna
De fapt au o parere foarte buna si despre cele care sunt virgine.

Doar ca cele din urma sunt cam deranjate de "statutul" lor si fac din asta "big deal". Daca ar tacea si ar lasa lucrurile sa mearga de la sine ... ar fi foarte bine. O bucata de piele acolo nu schimba cu nimic cat de curata esti, felul in care gandesti, cum razi sau cum te distrezi.
Sper ca ai inteles.

PS: Pe mine ma enervau ingrozitor fetele cu care ieseam si toata seara imi povesteau de "problema" lor ... :focus:
0

Impartaseste acest subiect:

• 19 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Atasamente Sunt femeile materialiste?
chestionar pt barbati
kosfunny  763 47.416
Topic inchis |Ce pot face daca stiu ca va pleca....|
Peste un timp nu ne mai vedem...:(
TiGeR_asH  19 8.313
Topic inchis Cum se termina o relatie...
...inainte de a incepe?
Malkia  38 8.109
Topic inchis Sf. Valentin WeakSoul  137 10.261
Topic inchis Licean cu o problema :) * * * * * Aliniuz  94 10.776