anjelik, la Sep 14 2006, 10:14 AM, a spus:
Totusi vi se pare anormal ca la varsta asta inca sa mai fiu?
sunt privita ca o ciudatenie a naturii
nop , asa te vezi tu ....din pacate un om daca nu e in ton cu societate si din ce in ce mai multi (superficiali sa le zicem) ii zic ca ce face nu e bine si ca nu mai exista asa ceva ...incepe sa framante sa agite sa creada ca el e nebunul intr-o lume buna nu invers ....total gresit ..el e cel bun intr-o lume nebuna ...si apropo lumea te vede prin ochii tai . hai sa-ti zic o povestioare : ...era o data o tipa avea 22de ani ...cluburi , disco , umblata si cu haine firma fata ....nici n-ai fii zis ca e virgina la cat de dezinvolta si umblata si versata era ...si totusi era ...ce a determinato sa renunte ....poate curiozitate...poate ca considerat ca cel pe care l-a intalnit merita sa fie primul ....oricum ii multumesc pentru onoarea care mi-a acordato ...daca eram magar /porc etc si sa fortez nota dupa prima ,2 sapt ..ramanea si ea cu amintiri urate si eu eram perceput altfel ....cam dupa 1luna s-a intamplat evenimentul ...si a fost 100% alegere ei . in prezent sunt cu o tipa 22ani , virgina 30-40% sa ziceam asa intru cat am incercat sa trecem peste prima etapa dar inca nu stie sa-si controleze durerea , emotiile etc ...mai lucram avem rabdare .....asteptam....decat cantitativ mai bine calitativ ...cel putin la pers mea
anjelik, la Sep 14 2006, 10:31 AM, a spus:
este adevarat am intalnit multi care numai lucrul asta il voiau de la mine.dar am intalnit si cativa care au avut rabdare.dar oare cat poate avea rabdare un baiat/barbat?
pai poate avea rabdare dar il intreti altfel ...pe perioada scurte poti sa-l masturbezi , sex oral (ai grija la cine ...desi la cat esti de conservatoare nu cred ca vezi cu ochi buni asa ceva ) , sau un act sexual adolescentin ...cu hainele pe voi ...oricum barbatul atat timp cat gasesti o modalitate sa il faci sa ejaculeze iti zic ca v-a fii multumit si va astepta daca te iubeste .
anjelik, la Sep 14 2006, 10:33 AM, a spus:
nu pot lua o decizine in privintza asta pt ca nu vreau sa imi dezamagesc parintii..
dar de ce crezi ca asta pt ei inseamna dezamagire ?sexul are rolul si beneficiile lui ....dupa ce o sa prinzi inceputurile sa nu dai iama in vie ca-ti face rau la stomac
Amarena, la Sep 14 2006, 10:33 AM, a spus:
Asta inseamna ca baietii is niste nenorociti, aia la care "dureaza prea mult". Nici sa nu te mai uiti la unul care te lasa sau te refuza pentru ca esti virgina. Mai sunt si lucruri de valoare pe lumea asta, nu numai sexul, nu se invarte lumea in jurul lui. Nu esti nici o paria, trebuie sa fii mandra. Crezi ca e mai de admirat una care s-a dedat la.. 'placeri" de la 15 ani?! Si eu mi-am inceput viata sexuala la 22 de ani, si ce daca? Colegele mele faceau misto de mine, si ce daca? De aia nu mai puteam eu sa zbor.
amarena amarena ...generalizarea nu e buna ...nu toate femeile sunt curve cum nu toti baietii sunt nenorociti ...ca au partile astea in corp ...si fiecare si le dezvolta sau si le suprima e altceva .....amarena parca ai fii prietena mea actuala ...doar ca nu e nevasta mea ...inca ..cred ...