deci....de ieri am inceput sa am probleme cu calculatoru ... cand vreau sa intru in jocuri (splinter cell...prince of persia) imi apare o imagine albastra si mi se reseteaza....dar la counter si la alte jocuri micutze nu ... vreau sa stiu si eu care`i problema...am curatzat cooleru alea alea...daca se poate sa stiu si eu ce`i de facut as fii recunoscator...o zii buna....
Pagina 1 din 1
Problema cu PC ! mda...
Scris 13 September 2006 - 11:16 PM
ecrna albastru = BSOD (Blue Screen Of Death
) - e afisat de Windows cand exista o eroare prea grava in sistem pentru a putea trece peste ea. Pentru a ne ajuta, fa asa: clic dreapta pe My Computer, Properties; cauti la Advanced, pe undeva p-acolo gasesti optiunea ca la intalnirea unei erori sa se reseteze sau nu. Convige-l sa nu se reseteze. Apoi, ruleaza un joc, si spune-ne ce scrie pe ecran, la eroarea aia.
Fara alte detalii, pot doar presupune ca este vorba despre niste drivere prea vechi la placa video. Deci o vizita pe saitul Nvidia/ATI, download. Si apoi verifica si DirectX sa fie ultima versiune (9.0c); asta o faci cu Start-Run-DxDiag. Si acolo pe prima pagina iti afiseaza versiunea.
Asteptam amanuntele despre eroare si despre ce drivere ai
Fara alte detalii, pot doar presupune ca este vorba despre niste drivere prea vechi la placa video. Deci o vizita pe saitul Nvidia/ATI, download. Si apoi verifica si DirectX sa fie ultima versiune (9.0c); asta o faci cu Start-Run-DxDiag. Si acolo pe prima pagina iti afiseaza versiunea.
Asteptam amanuntele despre eroare si despre ce drivere ai
Scris 13 September 2006 - 11:52 PM
is instalate ultimele drivere pt plaka video...ii debifat optiunea "auto restart on system failure"....si interesant scrie doar "please check is u have enough disk space...or enter the bios and uncheck shadow bla bla" ... cam atata scrie...dar pe C:/ am 3gb si ceva...
dar jocurile mi`s pe alta partitie...
dar jocurile mi`s pe alta partitie...
Scris 14 September 2006 - 12:52 AM
nu te supara p mine ca is mai.. insistent de felul meu, dar pune mana pe foaie si pix si copiaza-ne exact, cuvant cu cuvant, ce apare pe ecran la tine.
chiar, intrebare ajutatoare: acest BSOD il primesti exclusiv in jocuri, sau si cand rulezi alte aplicatii? am o oarecare banuiala, dar astept transcrierea ta
chiar, intrebare ajutatoare: acest BSOD il primesti exclusiv in jocuri, sau si cand rulezi alte aplicatii? am o oarecare banuiala, dar astept transcrierea ta
Scris 14 September 2006 - 01:13 AM
citez:
"A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
If this is the first time you`ve seen this stop error message,restart your computer.If this computer screen appears again,follow this steps:
Check to be sure your have adequate disk space.If a driver is identified in the stop message,disable the disable or check with the manufacturer for driver updates.Try changing video adapters.
Check for your hardware vendor for any BIOS updates.Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,press F8 to select advanced startup options,and select safe mode"....cam atata scrie....si da...doar la jocuri am eroarea asta....
"A problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer.
If this is the first time you`ve seen this stop error message,restart your computer.If this computer screen appears again,follow this steps:
Check to be sure your have adequate disk space.If a driver is identified in the stop message,disable the disable or check with the manufacturer for driver updates.Try changing video adapters.
Check for your hardware vendor for any BIOS updates.Disable BIOS memory options such as caching or shadowing.If you need to use safe mode to remove or disable components,restart your computer,press F8 to select advanced startup options,and select safe mode"....cam atata scrie....si da...doar la jocuri am eroarea asta....
Scris 15 September 2006 - 08:41 AM
Incearca:
1. "Disable BIOS memory options such as caching or shadowing" <- asta din bios
2. Fa un test la RAMi
1. "Disable BIOS memory options such as caching or shadowing" <- asta din bios
2. Fa un test la RAMi
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|