Pagina 1 din 1
Al treilea servar
Scris 12 September 2006 - 04:17 AM
Aseara am pus in functiune si al treilea servar.
Daca observati probleme va rog sa ne anuntati.
Daca observati probleme va rog sa ne anuntati.
Scris 12 September 2006 - 07:45 PM
nu ştiu dacă are vreo legătură cu al doilea sau al treilea server, da' io am īn continuare probleme cu ciatu'....īs rare momentele cānd reuşesc să intru...īn general, apar acolo, īi văd pe cei din listă dar nick'ul meu nu apare şi nici nu pot tasta nimic
Scris 16 September 2006 - 06:46 PM
Si cu chat-ul ce s-a intamplat? Nu mai vad daca este cineva pe chat sau nu. Stau singur si tot clopotesc pe acolo.
Adica a disparut patratul ala cu ceilalti useri care erau pe chat.
Adica a disparut patratul ala cu ceilalti useri care erau pe chat.
Scris 19 September 2006 - 12:03 AM
besides, azi Roportal a fost inaccesibil in jurul ceasului 12, vreo jumate de ora. Reportedly, unii mai puteau intra, dar greu. Unii deloc.
Scris 19 September 2006 - 01:29 PM
Cred ca a fost o problema de conexiune (la client sau la server) pentru ca procesorul nu era deloc ocupat.
In legatura cu chatul, a fost reinstalat si a ramas ceva optiune implicita de configurare (support mode). Asta insemna ca noii utilizatori erau pusi implicit intr-o camera singurei, asteptand prezenta unui moderator. Am dezactivat optiunea, dar dupa primele teste s-ar zice ca e nevoie si sa stergeti cookie-urile.
In legatura cu chatul, a fost reinstalat si a ramas ceva optiune implicita de configurare (support mode). Asta insemna ca noii utilizatori erau pusi implicit intr-o camera singurei, asteptand prezenta unui moderator. Am dezactivat optiunea, dar dupa primele teste s-ar zice ca e nevoie si sa stergeti cookie-urile.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Probleme cu bazele de date | roportal | 0 | 4.382 |
|
Noutati
|
roportal | 30 | 19.416 |
|