iertarea stim sa ne iertam sau sa ne facem iertati
Scris 11 September 2006 - 10:15 AM
Buna tuturor.
Credeti ca stim sa iertam aproapele nostru sau sa ne cerem iertare atunci cand gresim?
Cand iertam ,cum iertam? Din tot sufletul sau doar asa ca trebuie s-o facem?
Credeti ca stim sa iertam aproapele nostru sau sa ne cerem iertare atunci cand gresim?
Scris 11 September 2006 - 10:29 AM
miki77, la Sep 11 2006, 01:15 AM, a spus:
Buna tuturor.
Eu cred si stiu ca devine imbratisat de religiosi acest forum mai multe decat este necesar !!!!
Scris 11 September 2006 - 10:34 AM
iertarea ne este la indemana si trebuie sa o folosim, daca vrem sa ne continuam viata si sa nu ramanem legati de un eveniment sau moment nefericit. In clipa in care vei accepta sa pastrezi in tine furie si resentimente, acestea te vor stapani si iti vor controla si incarca mintea de ganduri si framantari interioare.
Scris 11 September 2006 - 10:40 AM
Olga Khan, la Sep 11 2006, 11:29 AM, a spus:
Eu cred si stiu ca devine imbratisat de religiosi acest forum mai multe decat este necesar !!!!
Nu sunt o fanatica(daca asta crezi)dar stiu,din experienta,ca a ierta si a cere sa fi iertat este drumul spre implinirea de sine.
ironic, la Sep 11 2006, 11:34 AM, a spus:
iertarea ne este la indemana si trebuie sa o folosim, daca vrem sa ne continuam viata si sa nu ramanem legati de un eveniment sau moment nefericit. In clipa in care vei accepta sa pastrezi in tine furie si resentimente, acestea te vor stapani si iti vor controla si incarca mintea de ganduri si framantari interioare.
Ne cerem iertare sau iertam numai pentru a ne elibera constiinta sau o facem ca vine din interior?
Sunt de acord cu tine in ceea ce ai spus.
Scris 11 September 2006 - 10:48 AM
iertarea nu este o decizie, ci mai degraba o concluzie la care ajungem la un moment dat. De ce? Pentru ca atunci cand incerci sa ierti un rau si incerci sa-ti spui asta, nu poti. Incerci sa-ti impui decizia iertarii, dar nu poti, tocmai pentru ca iertarea nu este o decizie.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
AHOE!Iubiti ca e voie! | ellla | 20 | 8.195 |
|
Preotul sau psihologul? | malitzia | 61 | 18.360 |
|
Biblia versus cutumele | yvonne_ni2006 | 6 | 6.459 |
|
Schimbarea religiei | GeorgeTeck | 14 | 3.355 |