sau Inregistrare

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cum te manifesti ? Cand faci sex ..ce reactii ai ? Exlusiv femeilor Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 13 September 2006 - 10:32 AM

Vezi postareamaster_mind, la Sep 13 2006, 11:26 AM, a spus:

sau de exces de zel...pai sa te vad pe tine cum iti bate inima dupa 6nr ...din 49 :yes:

:spiteful: pai si aia la extragere mai fac o pauza :dance3: si de ce numai 6 ? :ok:

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 13 September 2006 - 10:32 AM

0

#22 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 13 September 2006 - 10:33 AM

fara pauza ....max 5-10min...:P
0

#23 Utilizator offline   The Unknown 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 13 September 2006 - 10:33 AM

Vezi postareamaster_mind, la Sep 13 2006, 12:20 AM, a spus:

sot si sotie , 2 copii unul 7-8ani celalat 4ani , apartament cu 2 camere ....cum fac sex/dragoste sotul si sotia ...???

N-ai loc sa intorci ? e clar !!! Cred ca ati putea face un grup in bloc si copii sa fie la unul din familii tot cu copii vreo 2 ore intr-o zi. Se schimba mereu familia sa nu se plictiseasca. Bunicii mai poate lua copii la un film sau la plimbare, vecinii sa formeze o echipa de fotbal si mic-mare sa aiba rol in campionat.

Asta ar fi mai buna activitate decat de inchiriat niste filme la care sa se uite copii pana voi va odihniti cu usa inchisa !!! O duci la un Hotel sotia din cand in cand !!! pe aici este la moda si nu din lipsa de spatiu !!!
0

#24 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 13 September 2006 - 10:42 AM

Vezi postareaOlga Khan, la Sep 13 2006, 11:33 AM, a spus:

...
O duci la un Hotel sotia din cand in cand !!! pe aici este la moda si nu din lipsa de spatiu !!!

pai la cat de ieftin e galonul de benzina si accomodation la motel ... cred si eu :spiteful:
0

#25 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 13 September 2006 - 03:49 PM

Vezi postareamaster_mind, la Sep 13 2006, 10:31 AM, a spus:

:spiteful: ...ravl daca ai urmari si celelate topicuri ale mele ai vedea ca nu sunt asa cum ar crede cei care citesc printre randuri acest topic :dance3: ...de ce crezi ca sunt de 3ani in bucuresti ....acasa topisem tot :yes:

Modestia e o calitate, dar nu la tine.

Si acum, revenind la topic, depinde de femeie. Nu de stres, nu de alte lucruri. Sunt unele femei carora le place sa se manifeste mai galagios, altora carora nu le place.
0

#26 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 13 September 2006 - 06:31 PM

Eu citesc si ma minunez.Sa le luam pe rand:
1. Mastermind....o femeie poate mima orgasmul mai bine decat crezi...si oricat de "meserias" te crezi tu in ale amorului, iti garantez ca nu te prinzi.
2. Mastermind...daca tot ai prestat pe la atatea fuste in orasul tau natal si in Bucuresti, nu stiu de ce te mai intereseaza acest subiect..credeam ca deja te-ai plictisit de gemete si urlete si pulsatii si tremurici si striatii si balonari si relaxari ! :spiteful:
3.Mastermind...viata sexuala continua si dupa ce faci un copil..sau 2....dar asta depinde numai de parinti..exact cu zicea si Olga Khan, trebuie doar sa vrei sa o faci..ca restul se rezolva!
4. Mastermind..fii sincer si spune de ce vrei tu sa afli cum se manifesta o femeie cand face dragoste... :dance3:
0

#27 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 13 September 2006 - 10:40 PM

Vezi postareacrystyann, la Sep 13 2006, 07:31 PM, a spus:

4. Mastermind..fii sincer si spune de ce vrei tu sa afli cum se manifesta o femeie cand face dragoste... :focus:

Ca e virgin.
0

#28 Utilizator offline   flori de camp 

• Ochelarista cārcotaşă!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 31-October 05

Scris 14 September 2006 - 06:07 AM

Vezi postareamaster_mind, la Sep 13 2006, 10:20 AM, a spus:

sotie si sotie , 2 copii unul 7-8ani celalat 4ani , apartament cu 2 camere ....cum fac sex/dragoste sotul si sotia ...???

solutii se gasesc gramada. totul e sa vrei. cand vei fi in acea situatie, sigur vei gasi solutia necesara :focus:
0

#29 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 14 September 2006 - 09:18 AM

Vezi postareaheidy2006, la Sep 13 2006, 04:49 PM, a spus:

Modestia e o calitate, dar nu la tine.

Si acum, revenind la topic, depinde de femeie. Nu de stres, nu de alte lucruri. Sunt unele femei carora le place sa se manifeste mai galagios, altora carora nu le place.

modestia a fost inventata de cineva care nu are ce sa zica si e sustinuta de oameni asemenea ....e o piata de consum ...mergi tu la interviuri de job si fii modest ...sa nu vb mult si nici prea multe ca esti modesta ...fiecare conduce cum vrea ... :crazy: ...sigur...asa le place lor ....am n marturi asa ca ceea ce zici tu ma lasa rece ...intru cat nu se bazeaza pe o cercetare solida ...pur si simplu ironie ieftina

Vezi postareacrystyann, la Sep 13 2006, 07:31 PM, a spus:

Eu citesc si ma minunez.Sa le luam pe rand:
1. Mastermind....o femeie poate mima orgasmul mai bine decat crezi...si oricat de "meserias" te crezi tu in ale amorului, iti garantez ca nu te prinzi.
2. Mastermind...daca tot ai prestat pe la atatea fuste in orasul tau natal si in Bucuresti, nu stiu de ce te mai intereseaza acest subiect..credeam ca deja te-ai plictisit de gemete si urlete si pulsatii si tremurici si striatii si balonari si relaxari ! :cheer:
3.Mastermind...viata sexuala continua si dupa ce faci un copil..sau 2....dar asta depinde numai de parinti..exact cu zicea si Olga Khan, trebuie doar sa vrei sa o faci..ca restul se rezolva!
4. Mastermind..fii sincer si spune de ce vrei tu sa afli cum se manifesta o femeie cand face dragoste... :cry:

poate pt ai ajuta pe altii , poate pt a demonta miturile in care iti faci si tu veacul ca o femeie poate mima orgasmul in fata cuiva care stie . Cristi stii ce inseamna perfectiunea din pct meu de vedere ??? invatare continuua ...nu contest ca viata sexuala continua si dupa casatorie ...dar totusi dupa aparita unui copil totul se schimba ...daca la barbati f putin chiar deloc la femeie invers proportional ....eu am fost si sunt mereu sincer ...acum fiecare crede ce vrea si cat e capabil sa priceapa .

Vezi postareaheidy2006, la Sep 13 2006, 11:40 PM, a spus:

Ca e virgin.

ironie ieftina 8) ...ce pot sa-ti doresc ....cadeareai la patul meu :focus: :doh:
0

#30 Utilizator offline   crystyann 

• Donator de orgasme....
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 21-November 04

Scris 14 September 2006 - 09:52 AM

Vezi postareamaster_mind, la Sep 14 2006, 10:18 AM, a spus:

ironie ieftina :crazy: ...ce pot sa-ti doresc ....cadeareai la patul meu :focus: 8)

Intre 2 partide de sex salbatic in care le faci pe femei sa se simta betial de bine si in care nu au cum sa mimeze orgasmul mai pune mana putintel si pe o carte de GRAMATICA! Nu cred ca ar strica!
0

Impartaseste acest subiect:

• 29 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Ce facem atunci cand persoana iubita nu raspunde dragostei ? D3us  49 19.364
Hot Topic (New) Atasamente conteaza trecutul intr-o relatie? alexandruc  536 44.076
Hot Topic (New) vi s-a intamplat... Dany29  26 9.925
Topic inchis Atasamente Miturile urbane din domeniul dragostei * * * * *
compilatie
Cristi din prahova  1.371 20.892
Topic inchis Ajutor
Sunt sigur ca sfaturile voastre ma vor ajuta
uuuu  27 7.764