Vorbind de Dumnezeu!!!!
Scris 24 November 2004 - 11:10 PM
Scris 25 November 2004 - 04:07 AM
Citeaza
Respecta ca sa fii respectat.
Ai dreptul sa crezi sau sa nu crezi in ceva. Nu te-a silit nimeni sa crezi si sa faci cava anume. Aici se spun pareri personale la care avem fiecare din noi dreptul asa cum ai si dumneata.
Esti ilogic: din moment ce nu crezi in El cine te poate face sa crezi ca te judeca (spiritual sau pe alte planuri). Nu te obliga nimeni sa adopti nici o religie si parerea fiecaruia pe partea asta tine de optiunea fiecarui individ in parte.
Cine-la confunda pe Dumnezeu cu biserica nu a citit niciodata Biblia unde scrie negru pe alb cine la pus sub acuzare pe Isus : fariseii, adica inaltii clerici la acea vreme).
Statul nu numai ca te judeca dar te si condamna :dee . Important pentru ei este sa stai cuminte in banca ta, sa asculti de legile statului si sa-ti
platesti fara cracneala darile catre el.
Daca vrei parerea mea ti-o zic: mai bine sa fii ateu si sa nu faci rele si neajunsuri semenilor tai si sa ai o existenta cat mai productiva, sa lasi ceva util care sa serveasca la ceva pe lumea asta si celor din jur decat sa sa fii crestin doar cu numele.
Scris 25 November 2004 - 08:22 AM
Citeaza
..cred ca e foarte greu de combatut aceste cuvinte....si daca ar face-o cineva ar fi "pacat" !!
Scris 26 November 2004 - 10:30 AM
acesta este Dumnezeul pe care vrea sa ni-la infatiseze biserica,dar acesta nu este adevaratul Dumnezeu.Oare El ne-a creat doar pentru a ne pedepsi la sfarsitul vietii?
nu e gresit sa nu crezi intr-un Dumnezeu-judecator,dar este totusi gresit sa nu crezi in Dumnezeu deloc,si sa nu-ti pese de tot ceea ce faci de-a lungul vietii,gandindu-te ca nimeni nu-ti va cere socoteala pentru pacatele pe care le faci.
Scris 26 November 2004 - 12:13 PM
Citeaza
Citeaza
daca pentru tine este o himera, pentru altii, cu siguranta, nu este doar o himera. Atata timp cat nimeni nu ti-a imputat tie ca ai fi indolent pentru ca nu crezi, de ce ai impresia ca tocmai tu esti cel avizat sa ii judece pe altii? Fiecare e liber sa creada in ce vrea. Unde este problema ta? Cine ti-a dat tie dreptul sa numesti "indolenti" niste oameni care cred in altceva decat crezi tu? Ca pana la urma asta reiese din randurile tale.
Scris 26 November 2004 - 12:50 PM
Citeaza
Citeaza
Ti-as putea raspunde asa: In fata liberului arbitru pe care fiecare dintre noi il are.
Bine zis.
Scris 30 November 2004 - 02:52 PM
Citeaza
In fata propriei constiinte (daca are una).
Si intr-o oarecare masura in fata celor din jur.
Scris 12 December 2004 - 05:47 PM
Scris 13 December 2004 - 09:44 AM
Citeaza
Nu inteleg sensul intrebarii tale. Nu cred in Dumnezeu, dar orice am face noi ca specie (chiar si o posibila audistrugere) e bine. Ar insemna ca sintem un experiment esuat dar a carui greseli pot fi corectate la urmatoarea versiune.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
carte veche religioasa |
effegi | 6 | 3.237 |
|
Agresivitatea religioasa
cum ne comportam cu fanaticii (religiosi) din jurul nostru? |
dan-marius | 860 | 76.934 |
|