Dracula Mu Online
Scris 16 April 2004 - 09:04 PM
Dupa parerea mea viitorul ne va aduce jocuri ce se vor putea juca online.
Un exemplu in acest sens este Dracula Mu Online. Jocul nu exceleaza printr-o grafica deosebita si nu este lipsit de bug-uri (unele chiar deranjante) dar este interesant datorita faptului ca joci online cu alti 50-100 de jucatori.
Jocul este un RPG (gen Diablo) dar nu ai nici o misiune precisa ci doar te bati cu monstrii sa castigi experienta sa cresti nivele si sa gasesti arme sau vraji mai bune. Dar partea interesanta este ca te poti asocia cu alti jucatori, poti face schimburi de arme etc.
Este interesant cand esti in echipa cu alti jucatori si il intrebi pe elf-ul cu care esti in grup de unde e si iti spune Anglia sau Iasi sau statia 5.
Un joci pe care il joci tu singur cu calculatorul nu are acelasi farmec.
Un exemplu in acest sens este Dracula Mu Online. Jocul nu exceleaza printr-o grafica deosebita si nu este lipsit de bug-uri (unele chiar deranjante) dar este interesant datorita faptului ca joci online cu alti 50-100 de jucatori.
Jocul este un RPG (gen Diablo) dar nu ai nici o misiune precisa ci doar te bati cu monstrii sa castigi experienta sa cresti nivele si sa gasesti arme sau vraji mai bune. Dar partea interesanta este ca te poti asocia cu alti jucatori, poti face schimburi de arme etc.
Este interesant cand esti in echipa cu alti jucatori si il intrebi pe elf-ul cu care esti in grup de unde e si iti spune Anglia sau Iasi sau statia 5.
Un joci pe care il joci tu singur cu calculatorul nu are acelasi farmec.
Scris 06 November 2004 - 08:26 PM
Scris 06 November 2004 - 09:22 PM
Bine ai venit pe roportal paingirl!
Cat despre joc... suna interesant, poate o sa-la incerc si yo sa vad ce stie
insa nu cred ca ma va tine mult pentru ca nu ma atrag jocurile de acest gen... raman la Heroes 3 cu calculatorul sau cu cei din retea
Cat despre joc... suna interesant, poate o sa-la incerc si yo sa vad ce stie
Scris 06 November 2004 - 09:27 PM
poi...
.. am sati zic ceva ce nuj daca ai sa ma crezi.. dar mama mea joaca disperata DraculaMu..
.. a invatato prietenul meu.. si no mai dezlipesc de calculator...
))
Scris 06 November 2004 - 09:44 PM
Scris 06 November 2004 - 09:47 PM
Tre sa te resetezi de 10 ori (daca nu ma insel)
Oricum devine plictisitor.
Oricum devine plictisitor.
Scris 06 November 2004 - 09:48 PM
el a prins si eventu cand... ityzi dadea 19 pcte pe lvl:)0 si.. are pra multe puncte.. nu poa sa dea cu es.. decat de pe dino:)))
Scris 08 November 2004 - 04:09 PM
bai fratilor eu la onlain stau mai penal! amu frec mouseu si incerc sa ma loghez la finalfantasyXI! To no avail though!
Scris 28 November 2004 - 10:37 PM
cum se fac aripi ?care e combinatia?plz spune-mi si mie.
:
: :
:
:
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Vand cont pe Linkmania cu tot cu MAIL (SM 24 RR)
SoulMaster | 0 | 1.026 |
|
NEW MUONLINE SERVER! JOIN US AT HTTP://MU.ADDICTED2.RO | Mudjahid | 0 | 594 |
|
MuElites Season 4 Server | MuElites | 0 | 614 |
|
MuRaptors Server | Dianaa13 | 1 | 1.520 |
|
Rpg | Alessyo | 0 | 837 |
Contact
Facebook
Twitter