Buna,am 27 de ani si sunt nou aici pe forum,am sa incerc sa povestesc pe scurt ce se intampla.
In urma cu un am am fost la munte,prima zi a fost totul ok,a 2 zi am avut niste dureri de cap cu care eram obisnuit din cauza fierei,spre seara am inceput sa ma simt putin ametit nu am bagat in seama am iesit afara la o tigare iar cand am intrat inapoi in casa mau luat iar ametelile dar in plus am inceput sa simt ca nu mai am aer ,ca ma sufoc,mi sau inmuiat picioarele palpitatii si transpiram usor,in jumate de ora mi-amm revenit find speriat m-am urcat in masina si am plecat acasa nu am vrut sa mai stau de frica sa nu ma apuce iar,am ajuns acasa totate bune si frumoase pana acuma acuma 2 luni ,am fost la un chef si cineva a avut o tigare nu stiu ce fel de tigare iarba,canabis sau etnobotanice habar nam ,am tras si eu 2 fumuri de curiozitate,dupa 10 15 min am inceput sa simt iar ca ma sufoc ca nu primesc suficient aer,mi se inmuiau picioarele,am mai stat putin si am plecat acasa,de atunci a inceput calvarul asta sa intamplat inainte de craciun si de atunci cam in fiecare zi am stari de ameteala gat uscat parca nu mai pot inghite ca ma sufoc,cateodata ma ia cu furnicaturi pe fata dar usoare,stari de oboseala,ma deranjeaza ceva in piep parca ma tine ceva sa nu respir cum trebuie,ma iau tot felu de ganduri a mi se intamplaceva ca pier controlul.
Cam tot de atunci am fost la psihiatru si mia recomandat FRONTIN 0,25 mg una dimineata si una seara,de o luna merg si la psiholog dar starile astea tot persista,intradevar la inceput cand ma apucau atacurilr astea de panica ma retrageam acasa trebuiasa fie in permanenta cineva langa mine mi-era frica sa stau singur,acuma trec mai usor peste ele ,incer sa nu le dau atat importanta, dar sunt situatii cand parca cedez ca nu mai pot face fata ca sunt satul de ele,am citi tot felul de forumuri am inteles ca nu iti pot face rau ,ideea e ca nu inteleg de ce persista starile astea desi iau tratament atat medicamentos si merg si la psiholog.
In general la mine starile pe care le am sunt:
1 ma simt ametit
2 ma macina ceva si nu stiu ce parca sunt in alerta tot timpu
3 simt ca nu primesc suficient aer si disconfort toraci
4 asta numia cateodata mi se inmoaie picioarele
cam aste sunt starile care persista cam in fiecare zii,
Sper sa ma fi exprimat cum trebuie,si daca cineva are vreun sfat ce sa fac sa scap de starile astea,