sau Inregistrare

• 37 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Atacuri de panica Teme combinate Evaluare topic: * * * * *

Poll: Cum scapam de panica (110 membri au votat)

Ai tahicardie?

1. da (25 voturi [22.73%])

Procentaj din vot: 22.73%

2. nu (35 voturi [31.82%])

Procentaj din vot: 31.82%

3. cateodata (40 voturi [36.36%])

Procentaj din vot: 36.36%

4. niciodata (10 voturi [9.09%])

Procentaj din vot: 9.09%

Ai vertij,ameteli?

1. da (37 voturi [33.64%])

Procentaj din vot: 33.64%

2. nu (21 voturi [19.09%])

Procentaj din vot: 19.09%

3. cateodata (45 voturi [40.91%])

Procentaj din vot: 40.91%

4. niciodata (7 voturi [6.36%])

Procentaj din vot: 6.36%

Transpiri abundent si te sufoci?

1. da (18 voturi [16.36%])

Procentaj din vot: 16.36%

2. nu (40 voturi [36.36%])

Procentaj din vot: 36.36%

3. cateodata (44 voturi [40.00%])

Procentaj din vot: 40.00%

4. niciodata (8 voturi [7.27%])

Procentaj din vot: 7.27%

Voteaza Vizitatorii nu pot vota

#361 Utilizator offline   Kittcat 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-May 12

Scris 16 May 2012 - 10:14 AM

Vezi postareaMarius403, la 21 March 2012 - 04:22 PM, a spus:

BUNA tuturor sunt nou pe forum ma numesc marius si sufar de ATACURI DE PANICA de 5 ani dar eu am facut gresala ca d ela inceput am stat in casa si nu am iesit decit foarte putin din casa cu (portia)cam asa pot descirie eu iar totul este foarte calculat la mu=ine in minute ore totul ma gindeam numai cum sa fac sa scap am mers si in vacanta 5 zile anu trecut la mare unde imi placea cel mai mult in toat locurile posibile in care ma simteam bine in fine,nimic nu sa schimbat am luat mirzaten timp de 3 luni ca s apot dormi noaptea linistit apoi nu am mai luat abosolut nimic nu am fost nici la psihiatru si incepusem sa ies din casa cit de cit o parioada de 2 ani jumae apoi cind am ramas din nou fara loc de munca ca sa restructurat postul am inceput sa ma inchid in casa am zis eu la vremea respectiva ca este temporat am luat-o ca pe o relaxare partiala si nu mi-am dat seama decit mult mai tirziu ca defapt ma minteam singur si incet incet ma inchideam de tot in casa si asta s asi intimplat de 1 an de zile tot incerc sa ies din casa si foarte greu am reusit da problemea cea mai nasoala este ca nu pot merge pe jos mai mult de jumatate de km ca apoi fac imediat atac de panica dupa jumatate de km. dati-mi si mie un sfat ceva cum sa reiau treaba asta cu mersul pe jos in rest pot sa spun ca sunt ok singur m-am linistit desi am avut atacuri de panica fort severe la mine au inceput in timpul programului eream taximetrist. VA MULTUMESC si astept ideii

marius, am trecut si eu prin acelasi lucru dupa ce m-am stresat 2 ani zi de zi la fostul job. ma apucau ametelile pe strada, nu stiam de ce si ajungeam la urgente si-mi faceau calciu intravenos. s-a intamplat asta 2 luni pana am ajuns la floreasca si mi-au zis ca nu am cadere de calciu ci atac de panica si ca trebuie sa ma calmez. doctorita aceea a avut dreptate... chiar aveam atac de panica si stiind asta m-am mai calmat putin, apoi am inceput sa caut un psiholog ca sa ma ajute sa scap de atac.
am fost la medlife, la spitalul municipal dar mi-a fost greu sa gasesc un medic cu care sa ma simt in siguranta si sa-i povestesc tot ce aveam ep suflet. asta pana cand am dat de clinica oana nicolau, unde l-am gasit pe dl. nedea, un adevarat profesionist care m-a ajutat sa trec peste atacuri dupa 6 sedinte si sa ma simt in siguranta cand ies pe strada.
iti urez multa bafta si o vizita la psiholog... numai asa poti invata cum sa treci singur peste aceste atac!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 37 Pagini +
  • « Prima
  • 35
  • 36
  • 37
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari