Bebelusul meu
Scris 08 September 2006 - 10:39 PM
A fost dragoste si disperare si.. ceva de nedescris. I-am vazut la 30 de min de la nastere.. scor APGAR 7 amandoi, in urma cezarienei la 7 luni...
Erau amandoi rosii-vineti si plini de substanta aia alba a carei denumire imi fuge prin cap acuma, unul din ei gemea iar celalalt.. Celalalt era ASA de urat....
Dar mie mi se pareau cei mai frumosi belebaci din toate timpurile si din toata lumea. O senzatie sfasietoare am trait atunci,mi i-a adus si mi-a zis rece ca ea in 20 de ani de cariera n-a vazut copii in starea lor sa supravietuiasca. Imi venea s-o sfasii cu dintii, sa i-i iau din brate si sa le alin durerea, sa-i strang in brate si sa-i vindec cu dragostea mea.. Dar Dumnezeu n-a vrut sa-i faca pe plac. Am stat o luna in spital, i-am vazut murind si inviind, iar acuma imi iese inima din piept cand merg pe strada cu doi flacai de 4 ani langa mine, unul in stanga si unul in dreapta, unul mai frumos ca altul!
Erau amandoi rosii-vineti si plini de substanta aia alba a carei denumire imi fuge prin cap acuma, unul din ei gemea iar celalalt.. Celalalt era ASA de urat....
Scris 09 September 2006 - 03:32 PM
Amarena, la Sep 8 2006, 11:39 PM, a spus:
A fost dragoste si disperare si.. ceva de nedescris. I-am vazut la 30 de min de la nastere.. scor APGAR 7 amandoi, in urma cezarienei la 7 luni...
Dar mie mi se pareau cei mai frumosi belebaci din toate timpurile si din toata lumea. O senzatie sfasietoare am trait atunci,mi i-a adus si mi-a zis rece ca ea in 20 de ani de cariera n-a vazut copii in starea lor sa supravietuiasca. Imi venea s-o sfasii cu dintii, sa i-i iau din brate si sa le alin durerea, sa-i strang in brate si sa-i vindec cu dragostea mea.. Dar Dumnezeu n-a vrut sa-i faca pe plac. Am stat o luna in spital, i-am vazut murind si inviind, iar acuma imi iese inima din piept cand merg pe strada cu doi flacai de 4 ani langa mine, unul in stanga si unul in dreapta, unul mai frumos ca altul!
Ma bucur pentru tine.Gemeni?????
Scris 09 September 2006 - 05:36 PM
Da, am vazut-o f putin, dupa aceea au dus-o la salonul de bebei, si am revazut-o dupa 3 ore la alaptat.
Da. Nu era nici foarte rosie, nu avea riduri si nici alte urme de diverse pe ea. Aici e la cateva zile... cand am venit acasa.
Da. Nu era nici foarte rosie, nu avea riduri si nici alte urme de diverse pe ea. Aici e la cateva zile... cand am venit acasa.
Scris 22 September 2006 - 10:09 PM
Amarena sa-ti traiasca gemenii, cum ii cheama?
Ray of light sa te bucuri de fetitas ta!
Ray of light sa te bucuri de fetitas ta!
Scris 25 September 2006 - 01:47 PM
Mi-am vazut fetita imediat ce au curatat-o si au infasat-o, si mi se parea ca e cel mai dulce copil din lume. Si nu stiu ce am vazut eu,dar m-am laudat prin salon ca e bruneta si are tenul inchis, si seara cand au venit mamicile de la alaptat, ca pe mine nu m-au lasat sa alaptez in seara aia, cica mi-au cautat fetita, dar dupa descriere nu au gasit-o, asa ca au cautat dupa nume. Si ca fetita pe care au gasit-o cu numele asta e una blonda si cu tenul alb.Aproape am inceput sa plang ca sigur au schimbat copilul. Asa ca cu toate durerile m-am dus sa-mi vad odrasla. Si a mea era! Ca avea o pata rosie pe care o observasem la prima intalnire pe obrazul drept,( ceva legat de nastere).Lumea ma intreaba daca e a noastra sau nu, ca noi suntem bruneti si ea e blonda.
Dar cica e mostenire de la tatal meu, ca si el a fost blond in copilarie.
P.S. Avem femeie de serviciul pe casa scarilor
P.S. Avem femeie de serviciul pe casa scarilor
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
yvonne_ni2006 | 149 | 13.705 |
|
Primul cuvant .....
primul cuvant al copilului... a fost ? |