Homosexualitatea-Topic combinat pareri...
Scris 08 September 2006 - 10:24 PM
Am si eu o curiozitate... ti-a trecut, macar o clipa, prin cap ca aceste subiecte au fost deja discutate? De ce nu folosesti functia "cautare"?
Strict la obiect: n-am nimic impotriva lor, nu ma supar daca isi fac cunoscute sentimentele.
Strict la obiect: n-am nimic impotriva lor, nu ma supar daca isi fac cunoscute sentimentele.
Scris 08 September 2006 - 10:50 PM
am votat: sunt impotriva naturii...desi sunt multe cazuri cand natura ne uimeste cu vietati hermafrodite si nu numai...
Scris 09 September 2006 - 07:38 AM
Fiecare este liber sa faca ce vrea cu viata (si cu fundul). Nu sunt impotriva existentei lor dar nu vreau sa-i vad in public si in special parada sau alte evenimente de genul asta.
Ei trebuie sa inteleaga ca sunt "tolerati" iar faptul ca societatea ii accepta nu inseamna ca trebuie sa-si faca de cap.Altfel...revenim de unde am plecat.
Ei trebuie sa inteleaga ca sunt "tolerati" iar faptul ca societatea ii accepta nu inseamna ca trebuie sa-si faca de cap.Altfel...revenim de unde am plecat.
Scris 09 September 2006 - 08:05 AM
Nu inteleg de ce ar trebui sa ma deranjeze asa ceva. Pana la urma, este vorba de optiunea fiecaruia si nu e treaba mea sa-i judec.
Scris 11 September 2006 - 08:03 AM
nightwish, la Sep 8 2006, 11:24 PM, a spus:
Am si eu o curiozitate... ti-a trecut, macar o clipa, prin cap ca aceste subiecte au fost deja discutate? De ce nu folosesti functia "cautare"?
da draga, si ce-i cu asta? eu vreau sa am propriul meu subiect de discutii si propriul chestionar. te deranjeaza?? asa ca daca ti-e greu sa scrii de 2 ori ceva, imi pare rau pt tine... si ca sa vezi, eu am gasit 2 topicuri: unul inceput cu intrebare pt lesbiene si altul este inchis in arhiva... asa ca nu vad unde se discuta despre...
Scris 11 September 2006 - 08:29 AM
markala, la Sep 11 2006, 09:03 AM, a spus:
da draga, si ce-i cu asta? eu vreau sa am propriul meu subiect de discutii si propriul chestionar. te deranjeaza?? asa ca daca ti-e greu sa scrii de 2 ori ceva, imi pare rau pt tine... si ca sa vezi, eu am gasit 2 topicuri: unul inceput cu intrebare pt lesbiene si altul este inchis in arhiva... asa ca nu vad unde se discuta despre... 
Nu am nimic in potriva... imi sunt simpatici, pot sa faca parada ca nu e un capat de lume .....
Scris 11 September 2006 - 01:18 PM
N-am nimic cu ei, sa se iubeasca cit vor, dar uneori exagereaza cu drepturile lor si cu modul in care si le cer.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
|
Allexandrra | 52 | 2.694 |
|
Pledoarie pentru iertare | Fr0z3nasic3 | 82 | 13.407 |
|
Omul defineste varsta ? Sau varsta este definitorie pentru om ?
Topic dedicat persoanele ce au depasit pragul a 40 de ani |
Maąt | 49 | 6.044 |
|
Cand sunt femeile rele ?
|
sompic | 255 | 13.873 |
|
Intre iubire si ura
cat de repede se ating extremele? |
Andruta* | 270 | 28.245 |
Contact
Facebook