sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

AJUTOR! cum as putea scapa de un barbat? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   beijos_grande 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-September 06

Scris 08 September 2006 - 02:41 PM

am o mare problema.am cunoscut de curand prin intermediul uni prieten un barbat care e si mai mare decat mine cu 10 ani si de care am aflat ulterior ca este si dintr-o familie mai periculoasa iar cei din zona in care stau eu il respecta foarte mult din teama.problema e ca lui i s-a pus pata pe mine.eu la inceput am iesit cu el dar ai mei nu ar fi de acord asa ca am renuntat.dar el NU!!!!!!!Ii tot spun sa ma lase in pace dar nu intelege.Frica de el personal nu imi e dar imi e teama ca va afla lumea iar unde stau eu nu e bine sa se afle de o fata ca umbla cu unu ca el.nu stiu cum sa fac sa scap de el.imi puteti da o solutie.as aprecia.mersi.
0

#2 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 08 September 2006 - 02:45 PM

am mutat topicul aici desi nu vad legatura cu dragostea.... oricum, la Sex nici atat :spiteful:
0

#3 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 08 September 2006 - 02:48 PM

Vezi postareabeijos_grande, la Sep 8 2006, 02:41 PM, a spus:

am o mare problema.am cunoscut de curand prin intermediul uni prieten un barbat care e si mai mare decat mine cu 10 ani si de care am aflat ulterior ca este si dintr-o familie mai periculoasa iar cei din zona in care stau eu il respecta foarte mult din teama.problema e ca lui i s-a pus pata pe mine.eu la inceput am iesit cu el dar ai mei nu ar fi de acord asa ca am renuntat.dar el NU!!!!!!!Ii tot spun sa ma lase in pace dar nu intelege.Frica de el personal nu imi e dar imi e teama ca va afla lumea iar unde stau eu nu e bine sa se afle de o fata ca umbla cu unu ca el.nu stiu cum sa fac sa scap de el.imi puteti da o solutie.as aprecia.mersi.

fa-l sa inteleaga si apoi evita-l!
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 08 September 2006 - 02:49 PM

Vezi postareabeijos_grande, la Sep 8 2006, 03:41 PM, a spus:

Respectul nu isi are originea in teamă. Poate doar in lumea manelelor.

Dacă chiar vrei să poţi scăpa de el, evită absolut orice īntālnire, mulţi ani de-acum īncolo. Nu trebuie să-ţi fie teamă de el, e OK. Dar te poţi trezi īn situaţii fără ieşire :spiteful: chiar dacă ţie nu ţi-e teamă de el.
0

#5 Utilizator offline   angry_angel 

• detasarea este ultima experienta
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 03-April 06

Scris 08 September 2006 - 04:49 PM

spune totul parintilor!!!!
stiu ca e un subiect dificil de discutat...insa tine minte un lucru...parintii iarta totul,indiferent de greseala...iar ei vor stii cum sa reactioneze.
tu,din ce-ai scris pana acum,pari destul de micutza.....nu-ti subestima parintii si nu le subestima dragostea.
tu indiferent ce vei face,oricat vei gresi....vei fi tot timpul copilul lor si te vor proteja :yes:
iar tipul cu 10 ani mai mare risca puscaria....fiindca am impresia ca esti minora :crazy: iar hartuirea sexuala se pedepseste...la fel si amenintarea...si inca nu suntem ''sat fara caini''....asadar curaj...si spune problema ta parintilor :crazy:
PS. te-am iertat ptr ce-ai spus la capitolul ''gandirea mea'' fiindca esti micutza :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de blackkkarma_83: 08 September 2006 - 04:51 PM

0

#6 Utilizator offline   beijos_grande 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-September 06

Scris 08 September 2006 - 07:38 PM

Vezi postareablackkkarma_83, la Sep 8 2006, 05:49 PM, a spus:

stiu ca e un subiect dificil de discutat...insa tine minte un lucru...parintii iarta totul,indiferent de greseala...iar ei vor stii cum sa reactioneze.
tu,din ce-ai scris pana acum,pari destul de micutza.....nu-ti subestima parintii si nu le subestima dragostea.
tu indiferent ce vei face,oricat vei gresi....vei fi tot timpul copilul lor si te vor proteja :yes:
iar tipul cu 10 ani mai mare risca puscaria....fiindca am impresia ca esti minora :) iar hartuirea sexuala se pedepseste...la fel si amenintarea...si inca nu suntem ''sat fara caini''....asadar curaj...si spune problema ta parintilor :yes:
PS. te-am iertat ptr ce-ai spus la capitolul ''gandirea mea'' fiindca esti micutza :spiteful:

u cati ani ai?eu am 23.nu stiu daca sunt chiar atat de micutza!!!!!:)) si nu e vb ca ma bate mama sau ma cearta nici macar nu imi spune ce sa fac.dar vreau sa evit orice cearta cu ei.in special cu sora mea care il stie si stie cine e si cum e.

tu indiferent ce vei face,oricat vei gresi....vei fi tot timpul copilul lor si te vor proteja :crazy:
iar tipul cu 10 ani mai mare risca puscaria....fiindca am impresia ca esti minora :crazy: iar hartuirea sexuala se pedepseste...la fel si amenintarea...si inca nu suntem ''sat fara caini''....asadar curaj...si spune problema ta parintilor :crazy:
PS. te-am iertat ptr ce-ai spus la capitolul ''gandirea mea'' fiindca esti micutza :crazy:

si daca minora inseamna 23 atunci da sunt.:yes:)) si nu trebuie sa ma ierti u.am zis ce cred si asa va fi mereu chiar daca nu convine.si el nu e asa cum crezi u.nu e un violator dar nu vrea sa rnunte la mine.atat.si eu as vrea sa am putina liniste.ms oricum pt sfat.

Vezi postareaAnca/Maria, la Sep 8 2006, 03:45 PM, a spus:

am mutat topicul aici desi nu vad legatura cu dragostea.... oricum, la Sex nici atat :crazy:

vai u ce dragut din partea ta.ms:)
0

#7 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 08 September 2006 - 07:45 PM

.................
tu,din ce-ai scris pana acum,pari destul de micutza.....

...fiindca am impresia ca esti minora :yes:

Şi tu, Brutus? :crazy:
De ce e nevoie de păreri despre interlocutor.? Hai să ne limităm la păreri despre subiect. Poţi să o consideri "domnişoara X", indiferent dacă are 16 sau 25 de ani.
0

#8 Utilizator offline   ironic 

• esoteric...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-May 06

Scris 08 September 2006 - 07:49 PM

il impusti! :spiteful:
0

#9 Utilizator offline   Yvo 

• suflet rebel
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 05-January 06

Scris 08 September 2006 - 07:53 PM

iote profit si eu de ocazia acestui topic, sa spun ca am si eu un coleg care ma tortureaza cu cereri in casatorie, ieri i-am bagat pixul in mana, azi m-a luat pe sus cu tot cu scaun, sa-i fac vant pe scari? :spiteful:

Aceasta postare a fost editata de Sailor: 08 September 2006 - 07:53 PM

0

#10 Utilizator offline   nightwish 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 22-January 06

Scris 08 September 2006 - 08:53 PM

Vezi postareabeijos_grande, la Sep 8 2006, 08:38 PM, a spus:

si daca minora inseamna 23 atunci da sunt.:crazy:)) si nu trebuie sa ma ierti u.am zis ce cred si asa va fi mereu chiar daca nu convine.si el nu e asa cum crezi u.nu e un violator dar nu vrea sa rnunte la mine.atat.si eu as vrea sa am putina liniste.ms oricum pt sfat.

Ceva de genul "lasa-ma sa te las". :spiteful:
0

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Amanta...ce prezumtie ii dati?
De multe ori ea e vinovata...dar daca chiar nu stia in ce se baga?
Aleinad Anad  402 32.299
Hot Topic (New) Atasamente aerele de inocenta, clipitul din gene, uitatul pe sub sprncene mai sunt la moda black_beauty  31 14.089
Hot Topic (New) De ce barbatii calca stramb GiiieeMan  152 13.535
Topic inchis Dilema dintre sexe adnana  195 17.594
Topic inchis CUM sa O cuceresc ? ExT3sY  1 1.970