sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Joburile manageriale, incotro? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Cristalys 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 07 September 2006 - 03:46 PM

de ceva timp sint in situatia de a-mi gasi un nou job in ro. am fost plecata o perioada din tara, iar ceea ce observ acum ca se intimpla pe piata locurilor de munca e de natura sa ma ingrijoreze un pic.

prin pregatirea si experienta mea targetez functiile de middle management.

am luat-o sistematic cu citirea anunturilor din ziare, internet, agentii de recrutare. interviuri peste interviuri, teste psihologice etc.

in momentul in care incepe discutia privind pachetul salarial, incep sa aud (daca le aud si pe astea) sume vehiculate de genul 500 euro, si minim trecut pe CM.

nu as vrea sa par lipsita de modestie, dar la o exprienta de 16 ani in domeniu, mi se pare aberant.

1. s-au schimbat lucrurile in romania atit de mult cit am fost plecata?

2. se cauta doar oameni care sa ceara cit mai putin si sa presteze o munca de aceeasi bani?

3. care mai sint cotatiile salariale pt middle management?

mi-ar fi de folos parerile si opiniile voastre, in special al celor care lucreaza in business si human resources (asta nu inseamna ca nu ma intereseaza si celelalte pareri)

va multumesc!
0

#2 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 09 September 2006 - 03:52 PM

Vezi postareaamica34, la Sep 7 2006, 04:46 PM, a spus:

in momentul in care incepe discutia privind pachetul salarial, incep sa aud (daca le aud si pe astea) sume vehiculate de genul 500 euro, si minim trecut pe CM.

nu as vrea sa par lipsita de modestie, dar la o exprienta de 16 ani in domeniu, mi se pare aberant.

1. s-au schimbat lucrurile in romania atit de mult cit am fost plecata?

2. se cauta doar oameni care sa ceara cit mai putin si sa presteze o munca de aceeasi bani?

Există mai multe aspecte care ar trebui luate în considerare. Depinde ce numeşti tu middle-management. Tocmai mi-am trimis definitiv acasă directoarea de vânzări, aşa că aş avea una-alta de spus.
0

#3 Utilizator offline   Cristalys 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 20-April 06

Scris 10 September 2006 - 11:02 AM

Vezi postareaharald, la Sep 9 2006, 04:52 PM, a spus:

Există mai multe aspecte care ar trebui luate în considerare. Depinde ce numeşti tu middle-management. Tocmai mi-am trimis definitiv acasă directoarea de vânzări, aşa că aş avea una-alta de spus.

te ascult, macar sa ma inteleg si eu ce se intimpla...
0

#4 Utilizator offline   harald 

• bad dog
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 10 September 2006 - 11:21 AM

Vezi postareaamica34, la Sep 10 2006, 12:02 PM, a spus:

te ascult, macar sa ma inteleg si eu ce se intimpla...

Genul ăsta de job-uri s-a demonetizat, pentru că s-a "democratizat" prea tare, orice tolomac (sau orice toantă, în cazul fostei mele directoare de vânzări) care habar n-are să facă nimic concret, se consideră apt pentru aşa ceva. Asta a făcut ca în domeniu să roiască tot felul de neaveniţi, care acceptă salarii destul de modeste şi prestează o activitate "pe măsura capacităţilor lor intelectuale".

Şi culmea e că în multe cazuri, le merge. :crazy: Reuşesc să-şi convingă angajatorul de nepreţuita lor contribuţie, oferă exemple de colegi din domeniu care primesc salarii mult mai mari, iar în consecinţă, domeniul a fost complet redefinit, în buna tradiţie românească: avem propria noastră interpretare în ceea ce priveşte atribuţiile unui astfel de job, iar din sistemul occidental am preluat doar denumirile, nu şi organizarea, eficienţa sau competenţa.
0

#5 Utilizator offline   beggar 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 11-August 06

Scris 15 September 2006 - 08:31 AM

pt ce oras era jobu-ul pt ca difera f mult?
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Asigurari de viata
cum stam cu asigurarile de viata?
netxt  86 77.583
Replici noi Sindicatul Agricultorilor Cultivatorii Directi din Romania