http://www.experience.lx.ro
www.experience.lx.ro
Scris 20 October 2006 - 01:41 PM
.. mai ai de lucru.... incearca sa-ti facu u meniurile in flash.... cum e acum da o nota de .... neprofesionalism... (daca vrei sa vezi niste site-uri facute de me anuntza!!!)
Scris 20 October 2006 - 06:15 PM
burdel, la Oct 20 2006, 02:41 PM, a spus:
.. mai ai de lucru.... incearca sa-ti facu u meniurile in flash.... cum e acum da o nota de .... neprofesionalism... (daca vrei sa vezi niste site-uri facute de me anuntza!!!)
'u" nu ai nevoie de meniu flash , e de ajuns un simplu meniu text. Mai ai de lucrat la site, multe pagini lipsesc..arata ca un template vechi.
ps: ai voie sa folosesti logo-ul Windows fara acordul lor?
Scris 22 October 2006 - 12:38 PM
Am reactualizat situ,vedeti la noutati e un link,please enter!vreau si eu niste pareri
Scris 28 October 2006 - 10:01 AM
Frumusel site,cam monoton totusi... Unele pagini nu pot fi accesate,verifica-le.Forum e frumos
Scris 28 October 2006 - 10:49 PM
Nu-mi place, arata naspa, fontul scrisului este naspa, toate sectiunile in afara de "Acasa" si "Forum" nu merg.
Scris 30 October 2006 - 10:06 PM
mda...merci pentru comentarii(serios).Cruser,fii putin mai detaliat,daca zici ca este "nashpa",ce vrei sa inteleg prin asta?
e o descriere banala si inutila.
Night Wolf,merci pt.comentariu,o sa fac si celelalte pagini in curand,am avut multe teme la scoala si de asta nu prea am avut timp de site.In cursul acestei saptamani ma ocup de pagini si in week-end le uploadez
promit
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
My site is www.terminator87.ws
My site is www.terminator87.ws |
terminator87 | 0 | 808 |
|
Un site cu "intro" - http://www.bksv.ro
Un "intro" fara Flash! |