Voi ce stiti despre acest "concert-fantoma"? Exista macar cineva care ar vrea sa mearga la un concert cu Chicane ?!
Pagina 1 din 1
CHICANE in Romania!... Ce se mai aude?!
Scris 06 September 2006 - 12:49 PM
...Nu stiu cati fani sau macar admiratori Chicane sunt printre roportalieni dar nu cred c-a existat pana acum vreun concert despre care sa ma informez mai greu decat asta.
Culmea, si cu unul din artistii mei favoriti! Initial (inca din iunie 2006) si oficial s-a anuntat in presa ca data si locatie concertului vor fi 26 aug. 2006, respectiv Arenele Romane Bucuresti. La ei pe site era anuntata 25. august 2006, dar in fine... Cu doar o luna inaintea concertului nu se gaseau bilete pe nicaieri, nici macar in reteaua Diverta pt ca doar cateva zile mai incolo (un pic inainte de 1 august) sa se confirme cel mai naspa zvon posibil: Concertul mult asteptatului Dj britanic a fost amanat pt o data care nici acum nu se stie care e! (sau n-am aflat eu inca). De asemeni, vestea amanarii concertului a fost anuntata, in sfarsit si pe site-ul oficial al celor de la Chicane: http://www.chicanemu...m/live/live.asp Tot ce se stie sunt doar niste zvonuri cum ca s-ar purta negocieri pt sfarsitul acestei luni si ca s-ar putea sa fie un concert "indoors". Motivele amanarii .. deja nu mai au rost, probabil o fi din cauza organizatorilor roman i(bineinteles motivul cel mai usor credibil
.
Voi ce stiti despre acest "concert-fantoma"? Exista macar cineva care ar vrea sa mearga la un concert cu Chicane ?!
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
2 bilete de vanzare la concert SADE in 19 Mai, München | Tokaletoki | 0 | 442 |
|
|
bigbouncero | 0 | 2.338 |
|
Vand Invitatie (Special Guest) B'ESTFEST 2011