sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

hepatita si atacurile de panica Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   2468v 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 11-June 05

Scris 06 September 2006 - 12:35 PM

Sotul meu are hep b cr si din cand in cand face atacuri de panica.A primit trat cu xanax si seroxat si dupa o luna transaminazele au ajuns la 1800.A intrerupt trat,un an de zile a luat sunatoare capsule,dar luna aceasta iar a avut o criza.A inceput sa ia xanax,macar cateva zile,fiindca nu se mai purea controla.Ce ma sfatuiti sa faca in continuare?
0

#2 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 06 September 2006 - 01:54 PM

Bolile cronice pot conduce la anxietate si chiar atacuri de panica, pentru ca schimbarile pe care le provoaca in stilul de viata sunt mari si pacientul trebuie sa se obisnuiasca cu ele si cu ideea ca are o boala de genul asta. Medicamentele nu mi se par chiar deloc o solutie mai ales in cazul acesta, cand ficatul oricum e foarte sensibil. Mama mea are o boala cronica si medicul reumatolog care se ocupa de ea i-a recomandat terapie si i-a dat explicatia de mai sus. Daca nu se poate apela la terapie, probabil ca o solutie ar fi sa isi inteleaga boala cat mai bine si sa o accepte, nu sa o considere o nenorocire. Poate nici un duhovnic nu ar strica, pentru ca de multe ori ne intrebam in situatii de genul asta de ce Dumnezeu ne-a dat tocmai noua asa ceva. Multa sanatate!
0

#3 Utilizator offline   2468v 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 11 September 2006 - 10:55 AM

Multumesc pentru raspuns!As vrea sa stiu daca este cineva pe forum care a reusit sa scape de atacurile de panica mergand la psiholog.Psihiatrul explica acest lucru printr-un blocaj la la nivelul canalelor care transporta serotonina si zic ca totul trebuie controlat medicamentos.Dar ce se poate face in cazul celor care nu pot inghiti medicamente?Tratamentul homeopatic este eficient?A incercat cineva?
0

#4 Utilizator offline   Broscuta_Fermecata 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 25-July 06

Scris 11 September 2006 - 02:44 PM

Eu am trecut peste asta doar cu terapie, desi este mult mai greu, dar cred ca e mai sanatos. Totul e sa gasesti un psiholog bun si sa aiba foarte foarte multa vointa. Sanatate!
0

#5 Utilizator offline   2468v 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 21 September 2006 - 08:38 AM

Va rog foarte mult daca cineva cunoaste un psihoterapeut bun in Constanta sau un psihiatru care sa aiba timp sa asculte si omul nu numai sa recomande un tratament cu droguri.Cunosc cateva persoane care sunt dependente de pastile si parca si fizionomia li s-a schimbat.Nu doresc sa se intample acelasi lucru si cu sotul meu,mai ales ca acum inghite iar xanax si se incapataneaza sa nu mearga nicaieri pe motiv ca este indinspensabil la serviciu.Multumesc!
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi bolnava veche-noua doina_veronica  5 4.529
Replici noi Experiment master_mind  12 6.680
Topic inchis impotenta sabry  6 6.645
Topic inchis Phonak ambra sau resound alera