sau Inregistrare

• 37 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Manifestarile publice ale pocaitilor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   jtr188 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-February 06

Scris 06 September 2006 - 12:23 PM

Ieri sau alaltaieri am aflat cum ca o sa aiba loc o ampla manifestare pocaita la stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara!Aceasta se va intinde pe trei zile!Acesta va aduna cica toata "floarea cea vestita" a pocaitilor doarece va predica "marele" evanghelist Reinnhard Bonnke.Am fost curios si mam informat cat de cat si am dat peste niste clipuri pe youtube.Cica tipu ar fi adunat la o manifestare asemanatoare in africa 1 milion de oameni. Sincer m-am ingrozit cand am vazut multzimia aia de prostime cum se lasa manipulata!Dar asta nu e singura chestie de acest gen din timisoara,in urma cu ceva timp a avut loc un concert al unor pocaitzi in piatza unirii(unul din cele mai frecventate locuri de catre tinerii de aici).Totul bine frumos nu am avut nimic de comentat pana cand sa urcat un american pe scena si a inceput sa predice in stilul lor caracteristic aducand exemple care sa impresioneze babele si oameni mai slabi de inger!Sincer nu sunt de loc de acord cu aceste manifestari in public al lor deoarece scopul lor principal este sa atraga noi adeptzi!Voi ce parere avetzi? Daca vor sa predice si sa se manifeste sa o faca la ei in biserici!Chiar nu se poate face nimic impotriva acestor mainifestari.Chiar suntem obligatzi ca stand ca oamenii pe o terasa in mijlocul orasului sa trebuiasca sa le ascultam ineptiile?Nu stiu daca biserica ortodoxa i acepta(cea catolica sigur nu) dar daca nu ar trebui sa reactzioneze la aceste asa zise evanghelizari!Bine ca la marsul homosexualilor au putut sa ia atitudine dar credetzima acestia sunt mult mai periculosi!
0

#2 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 September 2006 - 12:25 PM

Ce-ti fac, iti dau in cap? Traim intr-o tara libera, are voie oricine sa faca ce vrea. Singurul inconvenient e ca tulbura linistea publica, dar au autorizatie legala de la primaria orasului sa
faca chestia asta si o fac in orarul permis.

ALE pocaitilor.
Manifestari in public ALE lor.

Aceasta postare a fost editata de Amarena: 06 September 2006 - 12:29 PM

0

#3 Utilizator offline   jtr188 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 September 2006 - 12:41 PM

Vezi postareaAmarena, la Sep 6 2006, 01:25 PM, a spus:

Ce-ti fac, iti dau in cap? Traim intr-o tara libera, are voie oricine sa faca ce vrea. Singurul inconvenient e ca tulbura linistea publica, dar au autorizatie legala de la primaria orasului sa
faca chestia asta si o fac in orarul permis.

ALE pocaitilor.

Nu dau in cap ci baga in cap si asta i mult mai rau!Cu linstea publica ce sa zic,ti se pare normal ca la 23:30 sa rasune predica lor nu numai in piatza unirii dar si in imprejurimi,de se auzia si din piatza operei!Credema nu se zgarcesc la sistemele audio!Dar la cati bani au si cati bani dau spaga la autoritati nu ma mir ca li se permite!Dar totusi...

Vezi postareaAmarena, la Sep 6 2006, 01:25 PM, a spus:

ALE pocaitilor.

Ma rog,m-am grabit cand am scris si am facut ceva greseli da nu asta este important !
0

#4 Utilizator offline   Amarena 

• citeste-mi despre primavara
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 02-March 06

Scris 06 September 2006 - 12:47 PM

SPAGA?? :flowers: Astea-s pure inventii.
0

#5 Utilizator offline   jtr188 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 September 2006 - 01:08 PM

Vezi postareaAmarena, la Sep 6 2006, 01:47 PM, a spus:

SPAGA?? :flowers: Astea-s pure inventii.

Poate ca am exagerat spunand spaga dar crezi cumva ca nu costa nimic sa inchiriezi scena de acolo sau stadionul!Autoritatzile locale sunt multzumite ca isi primesc banii iar in rest aproape nimeni nu reactioneaza!Daca nu ar costa nimic as putea si eu sa ma urc vineri seara p scena acolo si sa imi expun parerile mele si vrand-nevrand oamenii tot o sa ma aculte(Nu ca as vrea chestia asta),dar credema costa bani buni!
0

#6 Utilizator offline   november 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 06 September 2006 - 01:41 PM

şi la meciurile de fotbal cum e ? fiecare are dreptul să se exprime īn condiţiile legii.
0

#7 Utilizator offline   Silentia lunae 

• Lunatica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 03-February 06

Scris 06 September 2006 - 02:08 PM

Corect. La fel si cu paradele gay... :flowers:
0

#8 Utilizator offline   mlg 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-June 06

Scris 06 September 2006 - 02:12 PM

jtr188 - ce inseamna pocaiti ?

hai sa te ajut putin ca sa fi atent cand folosesti cuvinte
Pocait = Om dupa voia lui dumnezeu , care incearca sa se fereasca de pacat si sa stea aproape de dumnezeu
Daca tu le zici pocaiti ar trebui sa o zici cu admiratie daca nu o spui cu admiratie poti sa incerci sa aflice religie au si sa ne spui

Aceasta postare a fost editata de mlg: 06 September 2006 - 02:23 PM

0

#9 Utilizator offline   jtr188 

• Boboc
  • Pip

Scris 06 September 2006 - 02:38 PM

Nu putem compara cu un meci de fotbal!Meciul nu se joaca in piata unirii din timisoara si nimeni nu e obligat sa il priveasca ci pe un stadion unde intra numa cine vrea!La fel cum stadionul este pt fotbal asa si biserica pentru predica (si casa de nebuni pentru manifestarile homosexulalor!)!De altfel si daca e pe stadion meciul dureaza 2 ore nu 3 zile!Eu nu spun ca nu este legal dar daca biserica a putut sa ia o pozitzie impotriva unor debili care chiar nu cred ca ar putea influenta pe cineva de ce nu ia o pozitzie si impotriva unui fenomen care poate convinge multzi oameni influentabili si care din bisericile lor se muta in centrul orasului si mai nou pe stadion!
0

#10 Utilizator offline   november 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 06 September 2006 - 02:39 PM

eu nu cred că a fost aşa, poate exagerezi tu. :flowers:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 37 Pagini +