sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

The Mission,il anunta pe TIESTO din nou in Polivalenta! Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   spedymont 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 06-June 06

Scris 06 September 2006 - 11:03 AM

"Cei mai mari DJ din lume, Paul van Dyk şi Tiesto, revin în România. Aceştia vor încânta din nou fanii români, la Sala Polivalentă. Primul concert va fi susţinut de Paul van Dyk pe data de 29 septembrie. Din seria evenimentelor The Mission, concertul face parte din turneul mondial "Vonyc Sessions". Turneul cuprinde şi concerte în Ibiza, Londra, Belfast, Los Angeles, Dallas şi San Francisco. În deschiderea mult aşteptatului concert susţinut de Paul van Dyk, vor cânta DJ Vania şi Rhadoo. În momentul de faţă, Paul van Dyk este numărul 1 mondial, după ce l-a surclasat în topuri pe DJ Tiesto.

Tot în această toamnă, Tiesto revine în România pentru a patra oară. Concertul acestuia va avea loc pe data de 20 octombrie, tot la Sala Polivalentă. Show-ul din Bucureşti precede mai multor spectacole din întreaga lume. Pe lista DJ-ului urmează SUA, Atlanta, Miami, Mexic, Acapulco şi Cancun. Supranumitul şi “Olandezul Zburător”, Tiesto a mixat în calitate de rezident în cele mai faimoase cluburi: “Ministry of Sound”, “Dorian
Gray”, “Godskitchen”, “Amnesia” sau “Dance Valley”.

Apele s-au calmat,cei ce au participat anul trecut,i-as ruga sa-si exprime parerea din nou! Aveti tot dreptul! Vrea cineva sa repete experienta?

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   e-X-plorer 

• ochiul critic uneori necesar
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 29-January 06

Scris 06 September 2006 - 01:16 PM

Din pacate n-am fost pana acum la nici un concert Tiesto cu toate ca imi place f mult! Si acum regret ca n-am reusit sa ajung anul trecut prin noiembrie cand a venit in Bucuresti. Se pare ca anul asta o sa am o agenda plina cu concerte trance. Mai e si Paul van Dyk pe care nu vreau sa-l ratez, mai sunt si Chicane (care si-au amanat concertul pt nu se stie ce data: referitor la tb asta am deschis si un topic acum cateva minute :) deci... romani iubitori de muzik buna, treziti-va!

Personal, pe Tiesto l-as vedea cel mai bine concertand pe un stadion mare, gen Lia Manoliu, dar sunt constient ca publicul roman inca nu e pregatit pt un concert trance de o asemenea anvergura si ca ar fi nevoie de o publicitate si o implementare super-agresive + cheltuieli enorme si deja foarte riscante pt nr de bilete care s-ar vinde. Pana atunci, eu asta as vrea sa vad: Tiesto live pe Lia Manoliu si publicul roman in delir... :flowers: vrabia malai viseaza. :yes:
0

#3 Utilizator offline   Al3xx 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 06 September 2006 - 02:28 PM

Probabil va fi la fel ca anul trecut...plin de tarani in pielea goala si manelisti . Imi e frica si de PvD pentru ca tot la Polivalenta va fi .
0

#4 Utilizator offline   hotaru tomoe 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 18-July 07

Scris 13 September 2007 - 10:01 AM

CORECT polivalenta e cea mai kk locatie [pakt k nu-s arenele acoperite:->] cat deste tiesto....bleah ...nuj dc il iubiti atat k mie nu-mi place de loc cum mixeaza[melodiile din album sunt chiar bine facute si au zi versuri mijto] l-am vz si eu knd a mixat in piata revolutiei [park ,,,,,, chestia cu cosmote-ul] si mi s-a parut de kk-o [prima data knd l-am vz mixand a fost prima data knd a venit in romania si atunci chiar a rupt [parerea mea:d]

Aceasta postare a fost editata de hotaru tomoe: 13 September 2007 - 10:02 AM

0

#5 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 13 September 2007 - 11:33 AM

Vezi postareahotaru tomoe, la Sep 13 2007, 11:01 AM, a spus:

CORECT polivalenta e cea mai kk locatie [pakt k nu-s arenele acoperite:->] cat deste tiesto....bleah ...nuj dc il iubiti atat k mie nu-mi place de loc cum mixeaza[melodiile din album sunt chiar bine facute si au zi versuri mijto] l-am vz si eu knd a mixat in piata revolutiei [park ,,,,,, chestia cu cosmote-ul] si mi s-a parut de kk-o [prima data knd l-am vz mixand a fost prima data knd a venit in romania si atunci chiar a rupt [parerea mea:d]

dă şi tu o tură pe la regulament şi vezi ce este cu scrisul în limba română.

Aceasta postare a fost editata de seraphimovic: 13 September 2007 - 11:33 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse