sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Argintul viu curiozitate Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   enrique00a 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-November 06

Scris 06 November 2006 - 08:49 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Nov 5 2006, 11:12 PM, a spus:

Diferenta e ... cum sa iti dai seama? Nu stiu...

Din cate ai spus, te-a ajutat cineva in acest sens...a identificat si a recomandat un "tratament"...despre ce e vorba?
imi poti da un reply si pe mail: enrique00a@yahoo.com
te rog mult, este un caz grav!
0

#22 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-April 06

Scris 06 November 2006 - 09:44 AM

Vezi postareaAnca/Maria, la Sep 22 2006, 10:51 PM, a spus:

.... sunt multi care nu cred , dar eu personal am eliminat argintul viu din corp...

Cum?????

Vezi postareaPSC2007, la Oct 29 2006, 02:19 AM, a spus:

Mercurul, după cum se ştie, este un lichid neaderent (mă rog, un metal în stare lichidă). Ăsta este şi motivul pentru care cele mai precise termometre sunt cele cu mercur. Forma meniscului format de mercur este convexă; spre deosebire, lichidele aderente formează meniscuri concave.
Fizica din şcoala generală, bat-o vina...
Mercurul, fiind lichid neaderent, forţele de frecare dintre el şi suprafaţa pe care stă sunt foarte mici, de aceea, cea mai mică modificare a suprafeţei (înclinare, deformare, chiar şi un mic curent de aer) făcându-l să se deplaseze.

Treaba cu argintul viu din corp este cu totul altceva şi se referă la blestemele trimise de cineva cuiva.
Blestemele există numai pentru cei care cred în ele.
O icoană în preajmă şi o rugăciune sinceră (de preferat să fie făcută cu un cristal purificat ţinut în mână, pentru amplificarea şi accelerarea efectului) către Dumnezeu sau către un sfânt rezolvă problema oricărui blestem.

In ce mana trebuie tinut cristalul?Si ce este recomandat sa se foloseasca pentru incarcarea energetica?
0

#23 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 07 November 2006 - 12:50 PM

:o:

Vezi postareaCrusher, la Nov 4 2006, 05:05 PM, a spus:

Si era rapid argintu' asta ? creca i-a fentat otzara pe bunicii tai inainte sa-l prinda.
Domnul meu, va rog sa fiti decent si sa nu faceti varza si tema aceasta. Multumesc. :lol2:

...ON:
Parerea mea despre acest lucru ramane inca undeva la mijloc. Pe de o parte banuiesc ca unii dintre semenii nostri au energii si capacitatea de a si le controla, pe de alta am incredere si in explicatiile stiintifice, iar in alta ordine de idei ma contrazic gandindu-ma cum ar putea cate o semidocta sa faca "vrajitorii"... :imao:
0

#24 Utilizator offline   PSC2007 

• Cu capul în nori, vă privesc de sus
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 09 November 2006 - 08:21 PM

Vezi postareaVictor Apostu, la Sep 23 2006, 12:52 PM, a spus:

Intoxicatia cu mercur se manifesta intr-o prima faza printr-un...ris convulsiv aducator de moarte.

De asta râdea atunci, la emisiunea "Naşul", Jiji? Nu-l putea opri nimeni... Sper că nu i-a făcut cineva farmece! :aranjare:
0

#25 Utilizator offline   PSC2007 

• PipPipPip

Scris 09 November 2006 - 08:35 PM

Vezi postareaioanide, la Nov 6 2006, 09:44 AM, a spus:

In ce mana trebuie tinut cristalul?Si ce este recomandat sa se foloseasca pentru incarcarea energetica?

Întotdeauna în mâna stângă, în timpul rugăciunii, cu vârful în sus.
În partea stângă sau dreaptă a corpului, într-un buzunar sau la gât într-un săculeţ de piele, cu vârful în jos, în timpul zilei, indiferent de ceea ce faceţi şi unde sunteţi.
Dar, dacă aveţi probleme cu vreun organ (de exemplu, ştiţi că staţi rău cu inima, că aveţi o sensibilitate la ficat, sau la stomac), atunci ţineţi cristalul în mâna dreaptă, deasupra organului, chiar pe piele sau la mică distanţă de corp, cu vârful îndreptat spre organ. Mâna stângă o ţineţi în dreptul inimii. În acest fel, energia cosmică (care intră prin inimă şi prin mâna stângă şi iese prin mâna dreaptă) va ieşi amplificată datorită cristalului şi va avea puterea de a regenera (nu instantaneu, evident) porţiunea de câmp energetic (aură) aflată în jurul organului slăbit/suferind. Pentru asta, însă, trebuie să aveţi încredere în puterea cristalului. Dacă nu credeţi în puterea lui de a vă ajuta, atunci într-adevăr nu vă va ajuta, deoarece energia negativă ce pleacă astfel de la voi îi va bloca acţiunea, aşa cum o încăpere etanşă din beton blochează/atenuează semnalul primit de telefonul mobil.
:aranjare: Pentru cei care s-au gândit la un anumit organ: ăla se tratează cu o femeie bună rău, de preferinţă între 30-50 ani şi puţin plinuţă. Vă rezolvă sigur problema.
Ce cristale să folosiţi, cum să alegeţi cristalul: am mai spus asta, dar repet. Fie vă orientaţi după piatra recomandată fiecărei zodii (atenţie şi la ascendent) - metodă mai puţin sigură; fie vă alegeţi cristalul care vă place cel mai mult. De exemplu, există un magazin online de cristale (căutaţi şi voi cu Google, că nu mai ştiu adresa). Veţi vedea acolo mai multe cristale, cu descriere amănunţită, cu recomandări pentru fiecare zodii şi cu câteva indicaţii terapeutice. Alegeţi-l pe cel care vă atrage cel mai mult, indiferent de criteriu: formă, dimensiune, culoare, strălucire/opacitate. Asta e cea mai sigură metodă. Dacă cuiva îi place ametistul fiindcă e mov, iar altcuiva îi place cristalul de stâncă fiindcă e transparent, e OK. Ambii sunt îndeptăţiţi.
Modul de purificare a cristalului l-am descris mai demult, într-un alt mesaj.

Aceasta postare a fost editata de PSC2007: 09 November 2006 - 08:41 PM

0

#26 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 November 2006 - 10:48 PM

Vezi postareaPSC2007, la Nov 9 2006, 08:35 PM, a spus:

Întotdeauna în mâna stângă, în timpul rugăciunii, cu vârful în sus.
În partea stângă sau dreaptă a corpului, într-un buzunar sau la gât într-un săculeţ de piele, cu vârful în jos, în timpul zilei, indiferent de ceea ce faceţi şi unde sunteţi.
Dar, dacă aveţi probleme cu vreun organ (de exemplu, ştiţi că staţi rău cu inima, că aveţi o sensibilitate la ficat, sau la stomac), atunci ţineţi cristalul în mâna dreaptă, deasupra organului, chiar pe piele sau la mică distanţă de corp, cu vârful îndreptat spre organ. Mâna stângă o ţineţi în dreptul inimii. În acest fel, energia cosmică (care intră prin inimă şi prin mâna stângă şi iese prin mâna dreaptă) va ieşi amplificată datorită cristalului şi va avea puterea de a regenera (nu instantaneu, evident) porţiunea de câmp energetic (aură) aflată în jurul organului slăbit/suferind. Pentru asta, însă, trebuie să aveţi încredere în puterea cristalului. Dacă nu credeţi în puterea lui de a vă ajuta, atunci într-adevăr nu vă va ajuta, deoarece energia negativă ce pleacă astfel de la voi îi va bloca acţiunea, aşa cum o încăpere etanşă din beton blochează/atenuează semnalul primit de telefonul mobil.
:tease: Pentru cei care s-au gândit la un anumit organ: ăla se tratează cu o femeie bună rău, de preferinţă între 30-50 ani şi puţin plinuţă. Vă rezolvă sigur problema.
Ce cristale să folosiţi, cum să alegeţi cristalul: am mai spus asta, dar repet. Fie vă orientaţi după piatra recomandată fiecărei zodii (atenţie şi la ascendent) - metodă mai puţin sigură; fie vă alegeţi cristalul care vă place cel mai mult. De exemplu, există un magazin online de cristale (căutaţi şi voi cu Google, că nu mai ştiu adresa). Veţi vedea acolo mai multe cristale, cu descriere amănunţită, cu recomandări pentru fiecare zodii şi cu câteva indicaţii terapeutice. Alegeţi-l pe cel care vă atrage cel mai mult, indiferent de criteriu: formă, dimensiune, culoare, strălucire/opacitate. Asta e cea mai sigură metodă. Dacă cuiva îi place ametistul fiindcă e mov, iar altcuiva îi place cristalul de stâncă fiindcă e transparent, e OK. Ambii sunt îndeptăţiţi.
Modul de purificare a cristalului l-am descris mai demult, într-un alt mesaj.

Multumesc pentru raspunsul detaliat si la obiect.Unde ai mai postat de cristale ca nu am vazut.Dar mai caut.Sanatate tuturor.
0

#27 Utilizator offline   PSC2007 

• PipPipPip

Scris 10 November 2006 - 11:20 PM

Vezi postareaioanide, la Nov 9 2006, 10:48 PM, a spus:

Multumesc pentru raspunsul detaliat si la obiect.Unde ai mai postat de cristale ca nu am vazut.Dar mai caut.Sanatate tuturor.

Cu plăcere.
Am mai postat tot pe topicul ăsta, parcă, nici eu nu mai ştiu. Dar uite-te pe toate mesajele mele (dacă ai răbdare şi timp), trebuie să găseşti ceva. Oricum, n-am dat prea multe informaţii, fiindcă nici eu nu cunosc prea bine domeniul. Dar am avut încredere în cristale în anumite momente dificile din viaţă şi pot să spun că sunt de un real folos. Cristalul este, într-adevăr, cel mai bun prieten necuvântător al omului.
0

#28 Utilizator offline   soarele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 23-March 06

Scris 11 November 2006 - 10:04 PM

argintul viu ... hm ... am auzit povesti ... si pe langa am avut un caz in familie ... groaznic ... persoana respectiva a eliminat argintul viu dupa cateva luni de suferinta ... groaznic ...
0

#29 Utilizator offline   ioanide 

• busuioc
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 12 November 2006 - 07:52 AM

Vezi postareasoarele, la Nov 11 2006, 10:04 PM, a spus:

argintul viu ... hm ... am auzit povesti ... si pe langa am avut un caz in familie ... groaznic ... persoana respectiva a eliminat argintul viu dupa cateva luni de suferinta ... groaznic ...

Detaliaza sa stim si noi cum a fost!
0

#30 Utilizator offline   soarele 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 23-March 06

Scris 12 November 2006 - 11:00 AM

mi'e foarte greu sa dau detalii ... eram copil p'atunci ... si imi este greu sa ma uit in urma pentru ca persoana de care va spuneam ... nu mai este printre noi ... imi pare rau, dar ... dor amintirile ...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic