sau Inregistrare

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

argintul viu curiozitate Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 05 September 2006 - 08:16 PM

Uitandu-ma pe aceasta sectiune, mi-am pus intrebarea daca am avut de a face cu asa ceva pana acum... Si mi-am adus aminte ca bunicii mei de la tara mi-au povestit acum ceva ani ca in tineretile lor au vazut arigintul viu cum se misca prin curte si l-au prins, asa s-au exprimat ei, au pus o galeata pe el, apoi au chemat preotul satului sa descante... iar dupa ce a terminat preotul slujba, ar fi ramas in locul acela negru de parca ar fi ars ceva acolo... ciudat nu?
0

#2 Utilizator offline   kodat 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 27-April 06

Scris 06 September 2006 - 11:18 AM

nu
0

#3 Utilizator offline   Spyder 

• Right here waiting for you
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 11-December 05

Scris 07 September 2006 - 09:57 AM

Vezi postareakodat, la Sep 6 2006, 12:18 PM, a spus:

nu

De ce nu? :focus:
0

#4 Utilizator offline   Danutz78 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 31-August 06

Scris 07 September 2006 - 11:52 AM

looooooooooooooool :yahoo:)

dupa cum bine stie orice om cat de cat educat, si nascut in secolul XX, argintul viu nu e altceva decat mercur.

ceea ce au vazut bunici tai era in mod cert o baltoaca de mercur, care, lichid fiind curgea, dar spre deosebire de apa, din cauza vascozitatii nu se imprastia si nu se absorbea cu usurintza in pamant. de aceea i se spune "viu"

iar partea cu "negreala" ramasa pe pamant dupa descantecul preotului, nu-i altceva decat rezultatul actiunii mercurului asupra bacteriilor din sol ( mercurul e toxic ), asa ca nu a disparut prin minune, nu l-a furat nici un extraterestru, pur si simplu s-a scurs in vreo crapatura...

e de mirare ca unii mai cred baliverne de-astea la ora actuala :focus:
0

#5 Utilizator offline   maybe 

• extremist de centru
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 31-December 04

Scris 07 September 2006 - 05:29 PM

Sunt sigur ca unii stiti la ce ma refer. Nu am zis ca nu cred sau cred in asta. E doar o curiozitate de-a mea... multumesc pt raspunsul edificator ...aha, deci bacteriile din pamant sunt de vina... atunci de unde oare a aparut tocmai acolo mercurul asa din senin? Poate ati auzit de practici oculte cu argint viu (-Hg-hydroargentum)? Daca nu, va zic eu ca am auzit, ba chiar am si vazut persoane care au eliminat argintul viu din corp... aveti vreo explicatie stiintifica pt asta in afara de bacteriile din pamant ( :crazy: ),si de da-uri si nu-uri neurmate de argumente. Aici nu am postat un chestionar. Vreau un raspuns concret daca stiti. Ii rog cu stima pe cei care nu au idee sa se abtina de la comentarii doar de dragul numarului de posturi de pe forum. Multumesc.
0

#6 Utilizator offline   Bagherra 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 08-September 06

Scris 08 September 2006 - 03:49 AM

Mda...exista trimiteri cu argint viu...si sunt foarte periculoase...pot aduce nu doar moartea celui ce i-a fost trimis dar si cui calca in el sau il atinge...
Nu tre' atins...se descinta sau se spurca facind pipi pe el...dar,nu e garantata reusita...depinde de puterea celui ce l-a trimis!
Sunt persoane care,au murit din cauza lui fara ca doctorii sa priceapa ce au....
0

#7 Utilizator offline   alias_dark_ely 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 17-April 06

Scris 21 September 2006 - 10:20 AM

Vezi postareamaybe, la Sep 5 2006, 10:16 PM, a spus:

Uitandu-ma pe aceasta sectiune, mi-am pus intrebarea daca am avut de a face cu asa ceva pana acum... Si mi-am adus aminte ca bunicii mei de la tara mi-au povestit acum ceva ani ca in tineretile lor au vazut arigintul viu cum se misca prin curte si l-au prins, asa s-au exprimat ei, au pus o galeata pe el, apoi au chemat preotul satului sa descante... iar dupa ce a terminat preotul slujba, ar fi ramas in locul acela negru de parca ar fi ars ceva acolo... ciudat nu?

Nu e deloc ciudat...dar mai ciudat este faptul ca poti sa crezi povestea
0

#8 Utilizator offline   Fluturel 

• Kwisatz Haderach
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 01-February 06

Scris 21 September 2006 - 10:31 AM

Vezi postareaalias_dark_ely, la Sep 21 2006, 11:20 AM, a spus:

Nu e deloc ciudat...dar mai ciudat este faptul ca poti sa crezi povestea

Bine ai revenit
0

#9 Utilizator offline   master_mind 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-May 06

Scris 21 September 2006 - 10:50 AM

Vezi postareamaybe, la Sep 5 2006, 09:16 PM, a spus:

Vezi postareaDanutz78, la Sep 7 2006, 12:52 PM, a spus:

looooooooooooooool :doh:)

dupa cum bine stie orice om cat de cat educat, si nascut in secolul XX, argintul viu nu e altceva decat mercur.

ceea ce au vazut bunici tai era in mod cert o baltoaca de mercur, care, lichid fiind curgea, dar spre deosebire de apa, din cauza vascozitatii nu se imprastia si nu se absorbea cu usurintza in pamant. de aceea i se spune "viu"

iar partea cu "negreala" ramasa pe pamant dupa descantecul preotului, nu-i altceva decat rezultatul actiunii mercurului asupra bacteriilor din sol ( mercurul e toxic ), asa ca nu a disparut prin minune, nu l-a furat nici un extraterestru, pur si simplu s-a scurs in vreo crapatura...

e de mirare ca unii mai cred baliverne de-astea la ora actuala :crazy:

asta este explicatia stiintifica sa zicem .

da ..exista argintul viu exista dar din cate stiam eu el nu poate fii prins/oprit etc :crazy:
0

#10 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 22 September 2006 - 10:51 PM

Vezi postareamaybe, la Sep 7 2006, 06:29 PM, a spus:

Sunt sigur ca unii stiti la ce ma refer. Nu am zis ca nu cred sau cred in asta. E doar o curiozitate de-a mea... multumesc pt raspunsul edificator ...aha, deci bacteriile din pamant sunt de vina... atunci de unde oare a aparut tocmai acolo mercurul asa din senin? Poate ati auzit de practici oculte cu argint viu (-Hg-hydroargentum)? Daca nu, va zic eu ca am auzit, ba chiar am si vazut persoane care au eliminat argintul viu din corp... aveti vreo explicatie stiintifica pt asta in afara de bacteriile din pamant ( :jester: ),si de da-uri si nu-uri neurmate de argumente. Aici nu am postat un chestionar. Vreau un raspuns concret daca stiti. Ii rog cu stima pe cei care nu au idee sa se abtina de la comentarii doar de dragul numarului de posturi de pe forum. Multumesc.

.... sunt multi care nu cred , dar eu personal am eliminat argintul viu din corp...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 15 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Aveti intrebari despre spiritologie si vrajitorie?
teme combinate
lightbeeing  352 39.887
Replici noi Dianetica - ce stiti despre aceasta stiinta a mintii? haiaty  14 8.074
Replici noi Atasamente Mantra Yoga
Mantra Yoga
arasel  10 4.351
Replici noi prinsa in vis
...
ice_watch  14 2.982
Hot Topic (New) Senzatie ciudata Kirodut  27 1.839